Šta je novo?

Plextor dvd recorder

Andrija

Čuven
Učlanjen(a)
02.02.2004
Poena
601
Želeo bih da kupim Plextor recorder, i to neki od modela 760 ili 755, a dolaze u obzir i alternativna rešenja ukoliko se ispostavi da nema ponude za neki od ova dva modela iz prošle godine.

Ako neko zna gde ima molim da javi.

Pozdrav od
Andrije

Prijatelju jedan savjet nemoj bacati pare, meni je riknuo PX-755A dobio u garaciji novi PX-760A sa kojim sam snimio 50-100 DVD-ova max. neki dan ode i on u vjecna lovista, tako da sam rekao nikad vise plextor, kod zene na racunaru moj bivsi Pioneer 111D sprzio kamion medija i radi ko doxa.
Bio sam nabavio i ovaj novi 112D ali vrlo brzo je i on ispustio dusu, sada imam Samsung, Asus i Plextor PX800A (koji je u stvari NEC 7170A) dobi ga u zamjenu za 760A pa cu bas da vidim koji ce najduze da traje.
Ovaj Samsung je najbolji i najbrzi a jos je i S-ATA dok je Asus LightScribe i stvarno je jako tih pa mi odgovara za gledanje filmova njegov besumni rad.

Hvala na brzom odgovoru i savetu.

Stvarno je sramota šta nam rade kompanije. Zar ne bi moglo da se napravi da to radi bar 3-4 godine? Moj stari TEAC cd rw model 58 radi od jeseni 2001. i ništa mu još ne fali. Doduše, ne koristim ga puno, ali ipak lepo radi.

Inače, meni se s dušom bori Optiarc 7170 i moraću da ga menjam, a tek je dve nedelje prošlo od isteka garantnog roka od godinu dana. Za Plextor 800 koji imaš sam pročitao na sajtu cdfreaks.com da je to, ustvari, LG. Eto, razne informacije kruže.

Nego, kakva je situacija sa eksternim mašinama, recimo sa FireWire vezom? Da li se isplati ići na tako nešto? Mene muči to pitanje pouzdanosti aparata, jer mi predstoji prebacivanje velike količine video materijala (uglavnom porodičnih filmova i filmova sa putovanja po svetu) sa traka na dvd medije, a želeo bih da me to, ako je moguće, i nadživi.

Vrh Dno