Šta je novo?

Plextor 48x, gde ima da se kupi?

• Začetnik teme Začetnik teme Slayer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Slayer

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
650
Ili mozda nesto bolje...?!?!

Samo nemojte Teac, LG, Sony i ostale kojestarije...

Znaop sam dosta firmi i cenovnika ali dugo nisam pazario nista pa sam pozaboravljao sve 😛

eh, da neko ne pomisli nesto pogresno. Mislim na Pisac 48x12x52x (valjda je tako)

ajde ljudi, da li je moguce da niko ne znam mesto, ili da nema forumskih trgovaca koji imaju?!?!?

Taj su imale 2 firme : MB soft i Adacom, ali dosta davno.

Pozdrav!

do vraga.. Zasto sve kvalitetno mora da nestane... Je8ote, izgleda da cu morati diskove da rezem LG-em... 'vata me jeza od same pomisli na to

Nemoj, uzmi Asus cd-rw 52x 32x 52x, odlican je.

Evo i modela: CRW-5232AS

Poslednja izmena:
Slayer je napisao(la):
do vraga.. Zasto sve kvalitetno mora da nestane... Je8ote, izgleda da cu morati diskove da rezem LG-em... 'vata me jeza od same pomisli na to
A zasto?Ja sam licno veoma zadovoljan LG-jevim optikanerima.Ne secam se da mi je ikada ijedan disk vrisnuo,svi su citljivi na razlicitim uredjajima.Ljudi iz bliskog okruzenja su takodje zadovoljni.Mozda nije sampion tisine,ali je BTW u kategoriji najjeftinijih.Dakle,moje pitanje nije zajedljivo i u fazonu "moje misljenje i iskustvo je zakon",ali bih zeleo da obrazlozis zasto je po tebi LG toliko los.

Poz!

Eeee i mene bas to interesuje, ja doduse imam Sony ali moj drug ima LG i sluzi ga ima vec 2 godine i radi sve kao podmazano i dan danas !!!
Pozdrav...😉

mihailo je napisao(la):
A zasto?Ja sam licno veoma zadovoljan LG-jevim optikanerima.Ne secam se da mi je ikada ijedan disk vrisnuo,svi su citljivi na razlicitim uredjajima.Ljudi iz bliskog okruzenja su takodje zadovoljni.Mozda nije sampion tisine,ali je BTW u kategoriji najjeftinijih.Dakle,moje pitanje nije zajedljivo i u fazonu "moje misljenje i iskustvo je zakon",ali bih zeleo da obrazlozis zasto je po tebi LG toliko los.

Poz!

Pisao sam vec ovde. Kod ortaka smo imali dva LG-a 52x, i rezali smo po 20 diskova za redom na njima, i odjednom na istom broju narerzanih diskova oba su se zapalila.... Ne volem ih nikako

jaksa je napisao(la):
Nemoj, uzmi Asus cd-rw 52x 32x 52x, odlican je.

Evo i modela: CRW-5232AS

OK, hvala. Barem jednui alternativu da imam

Ja imam 2 LG 52-brzinca i prezadovoljan sam, a kupio sam ih nakon što nisam bio zadovoljan baš gorepomenutim Asusom. Brljavio je, radio prazan itd. tako da sve zavisi od primerka do primerka

bruka.... Trebao sam pre 2-3 godine da kupim jos 2 Teac W524E i da budem miran 🙂 🙂

Kakav sjajan dijalog :d :

Slayer: "Moracu da rezem diskove na LG-u, hvata me jeza od same pomisli na to"

Jaksa: "Nemoj, uzmi Asus, odlican je"

🙂 😀

pa ne znam za Asus-a, ali LG jeste jeza... 🙂

Nazad
Vrh Dno