Slayer je napisao(la):ajde ljudi, da li je moguce da niko ne znam mesto, ili da nema forumskih trgovaca koji imaju?!?!?
A zasto?Ja sam licno veoma zadovoljan LG-jevim optikanerima.Ne secam se da mi je ikada ijedan disk vrisnuo,svi su citljivi na razlicitim uredjajima.Ljudi iz bliskog okruzenja su takodje zadovoljni.Mozda nije sampion tisine,ali je BTW u kategoriji najjeftinijih.Dakle,moje pitanje nije zajedljivo i u fazonu "moje misljenje i iskustvo je zakon",ali bih zeleo da obrazlozis zasto je po tebi LG toliko los.Slayer je napisao(la):do vraga.. Zasto sve kvalitetno mora da nestane... Je8ote, izgleda da cu morati diskove da rezem LG-em... 'vata me jeza od same pomisli na to
mihailo je napisao(la):A zasto?Ja sam licno veoma zadovoljan LG-jevim optikanerima.Ne secam se da mi je ikada ijedan disk vrisnuo,svi su citljivi na razlicitim uredjajima.Ljudi iz bliskog okruzenja su takodje zadovoljni.Mozda nije sampion tisine,ali je BTW u kategoriji najjeftinijih.Dakle,moje pitanje nije zajedljivo i u fazonu "moje misljenje i iskustvo je zakon",ali bih zeleo da obrazlozis zasto je po tebi LG toliko los.
Poz!
jaksa je napisao(la):Nemoj, uzmi Asus cd-rw 52x 32x 52x, odlican je.
Evo i modela: CRW-5232AS
Slayer je napisao(la):bruka.... Trebao sam pre 2-3 godine da kupim jos 2 Teac W524E i da budem miran 🙂 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari