Šta je novo?

Playstation TV (pomoć)

micicss

Slavan
Učlanjen(a)
04.06.2007
Poena
330
Kupio sam pre dva dana ovu mini konzolu najviše zbog remote play-a.E sad ili ja ne znam da podesim ili je tako kako je (a loše je ) jednostavno sve igre sa PS4 koje sam pokrenuo imaju mali FPS,boje su loše i imam utisak da je mnogo manja rezolucija od 1080i ili 720p.
Imam kablovski internet i modem na koji je priključen ruter Asus RT-N10E i na njega mi je LAN kablom uključen PS TV a na ruteru imam i priključen switch na koji je uključena PS4 konzola.Probao sam i preko WI-FI-ja isti slučaj,ne igrivo je.

Ima li neko iskustva sa Playstation TV?

Kupio sam pre dva dana ovu mini konzolu najviše zbog remote play-a.E sad ili ja ne znam da podesim ili je tako kako je (a loše je ) jednostavno sve igre sa PS4 koje sam pokrenuo imaju mali FPS,boje su loše i imam utisak da je mnogo manja rezolucija od 1080i ili 720p.
Imam kablovski internet i modem na koji je priključen ruter Asus RT-N10E i na njega mi je LAN kablom uključen PS TV a na ruteru imam i priključen switch na koji je uključena PS4 konzola.Probao sam i preko WI-FI-ja isti slučaj,ne igrivo je.

Ima li neko iskustva sa Playstation TV?

Problem je u ruteru. Ja sam imao isti takav, dao možda 1500 din za njega. Najgori ruter koji postoji, ne samo da sam ga zamenio boljim, nego me je toliko nervirao u radu da sam mu se lepo osvetio čekićem :D. Sa uživanjem sam ga razlupao.
Ako hoćeš savršene performanse, a sad imaš i 60FPS remote play funkciju, trebaćeš mnogo love da pukneš na ruter.

ASUS RT-AC66U je neka preporuka za savršen rad. Ako ti nije bitno da igraš u 60FPS na PStv-u onda možeš i ovaj - ASUS RT-AC52U. Onaj prvi košta 200€ btw, i uopšte nije preterivanje kada je remote play u pitanju.

Nazad
Vrh Dno