Šta je novo?

Playstation network usernames!

Kako je moguce da ako ima 5,6 k konzola u Srbiji, da nas ovde ima 100 samo ? Jel ljudi ne znaju za bench forum ili sta je pitanju ?

Zato sto je od tih 5 k 80% u igraonicama, gde se igra samo fudbal ili neko tabanje, ne verujem da u nekoj igraonici imas mogucnost online igranja, a i da ima, ja ne znam ko to koristi. Ljudi dodju u igraonicu da odigraju s drustvom par partija fudbala, nisam cuo da neko ide u igraonicu da pika KZ 2 online. :)

ili jednostavno ne možeš da se registruješ kao ja :) Ja sam krenuo jednog dana, ispucao 10ak usernameova, svi bili zauzeti, i odustao :)

ma to je gej, smislicu nesto normalno :)

Jesi probao Hajli-wan (kenobi) :)

Poslednja izmena:
Taj broj nije tu zbog broja nego zamenjuje slovo i :)

Momci pisite i koje igre igrate online!

Cheers ;)

Moje igre za online: Motorstorm, FIFA 08, GTA IV (ali samo u retkim prilikama), Killzone 2 (danas došao, prvbo ću preći kampanju pre online partija), Tekken 5 DR:Online, Battlefield 1943, SF2HD (mada jako loš), Fat Princes (igra samo moja sestra, ja ne). Možda sam nešto izostavio.

Mislim da je adekvatno mesto...

Ne nasedajte na fore da ako poruku forwardujete na 10 ljudi sa PSN liste da ćete dobiti išta osim da će vas neko od tih 10 ljudi najuriti s liste. Tačno sam se setio pre 10 godina na ICQ kad su spamovali na tu temu. Prosledi ovu poruku na još 10 ljudi da ICQ ostane besplatan. LOL bre, ej!

Da, juce sam po*izdeo kad sam dobio tu poruku (nesto za MAG betu) od 4, 5 ljudi sa liste.. Dajte bre uozbiljite se, to kao oni mejlovi sto dobijes, kao "posalji ovaj mail jos 10-orici inace ce da ti padne saksija na glavu za 5 dana ako ne uradis!" :wall:

Poslednja izmena:
Sta bre da potvrdi? :)

Bezbedno je ukoliko posle odluke da ne forwarduješ tu poruku 3 puta preskočiš unazad kućni prag :)

Poslednja izmena:
delete,delete, delete....

I ja dobih to od dvoje na listi, cini mi se za MW2 betu.... Oooooooooooooo
Da me ne mrzi da kucam na onom sixaxisu...

nemoj da cukash, samo copy-paste ako vec morash...mada

Poslednja izmena:
psn id - eufrat87

a od mp igara imam kz2, gta4, u2 beta, mgs4

Vrh Dno