Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Dajte neke preporuke za klinca od 9 god a da nije Mortal Kombat :) :) Skroz sam ispao iz forme.. Samo Pes i Crash znam da igram :)
Svojevremeno sam sa sestrićem igrao ove, a neke mu instalirao da ih sam prelazi, pa možeš da baciš pogled i vidiš šta bi se tvom klincu eventualno dopalo:

Astro Bot Rescue Mission
A Way Out (co-op)
Crash N Sane Trilogy
Crash Team Racing (co-op)
Knack (delimično co-op)
Knack 2 (co-op)
LEGO serijal (co-op)
Hello Neighbor 1 & 2
Minecraft (co-op)
Overcooked 1 & 2 (co-op)
Ratchet & Clank
Ratchet & Clank: Rift Apart
Rayman Legends (co-op)
TMNT (co-op)
Spyro Trilogy
Streets of Rage (co-op)
Sackboy: A Big Adventure (co-op)
Trine 4 (co-op)
Unravel 1
Unravel 2 (co-op)
Worms W.M.D (co-op)

Ovde bih dodao i neke arkadne vožnje, sportske igre, pa čak i borilačke poput Tekken. Neke sam sigurno izostavio jer mi je ovo iz glave, ali ima velikog izbora na prodavnici. Nisi naveo da li imaš PS5/PS4, pa tako neke od njih nema na prethodnoj konzoli.

Takođe najpovoljnije bi prošao sa PS Plus Extra pretplatom jer gotovo većina tih igara ima u katalogu, a za nju je najbolje da sačekaš Black Friday popust.

Jedno pitanje. Čudan problem imam. Nisam palio ps4 slim desetak dana i kada sam upalio, on se upd na 13.02. Sada u koju god igru udjem, otvori mi igru ali primer Rocket league kada je pokrenem i piše "press any button to start", bukvalno se nista ne desava kao da je mrtav dzojstik. A opet normalno se krecem kroz meni, pretražujem itd. Tako je sa svakom igrom, otvori je i onda dalje ne moze.

Реч је о игрици NBA 2K21 за Плејстејшн 4. Купио сам половну игрицу. Приликом Копинг Апликелшн дође до 10 гигабајта и онда стане. Конзола почиње да производи чудан звук. На страници где се види које игрице су инсталиране испод иконе игрице на сред лоадинг бара стоји знак Икс.
Шта сад? Шта да урадим како бих играо игрицу?

re9aayn.png

gppjOGu.png

uJrcqMt.png

Meni tu deluje da je ostecen disk. Da li sa drugim diskovima radi sve?

Vrh Dno