Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Ako ima ljubitelja side-scrolling tabačine, za 4 players coop, dodao bih - Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge, upravo izlazi 20. maja za PS+ Extra pretplatnike. To ću ja sa mojim ortacima. Može i Streets of Rage 4. Meni je taj retro fazon još veći plus.

meni je dobar za 4 igraca beach racing buggy 1/2
Mada je split screen... Ali bas smo se izigrali...

Imamo neki novi fudbal se pojavio...Nije ni PES ni FIFA...nesto izmedju... Igrali smo 2 v 2 .... 4 V 1 to nam je kul.... Pa bi nesto sad drugo... ;)
P.S. Trebace mi PS+, ovaj GOLD je OK? Kakva su iskustva.... *** imacu i GAMEPASS i PS + :sleep:
Koji je to fudbal?

^ Moguce, meni delovao gameplay nesto izmedju... Ipak je to konzola, " strani svet"... :) Nisam video neki LOGO PES ili slicno... FIFA (PC) sam igrac, a ni to nisam video...

Uradili su re branding i krenuli igru od nule zato i ne lici na stari pes

Nov sam u ovom svetu konzola, moze preporuka za bolje igre za 2 igraca,a da nisu sport, trenutno ja i supruga ganjamo, litle big planet 3,i fino nam ide🙃😂

Да ли се Асасинс Крид Валхала добија уз ПСН?
Кад гуглам видим да стоји да је уз ПСН али игру не видим у каталозима.

Bila je u PS+ katalogu ali više nije.

Do sada ni jednu igru nisu izbacili pa vratili.

Ah da, zaboravio sam da je bila u pretplati, pomislio sam da su je davali na PS Plus-u kao mesecna igra. Onda ne znam, kako su svi delovi na Extra, sve je moguce.

Sve te igre su deo Ubisoft kolekcije (Ubisoft+ Classic), i mislim da se Soni kao Soni ne pita tu nesto specijalno za pojedinacne igre vec da imaju deal za ceo bundle koji Ubisoft nudi

Fifa23 na 75% popusta...

pa da, to i meni palo na pamet
taman da kliknem buy i setim se sta bilo prosle godine :)

Bukvalno su prvi i jedini put dali Fifu na PS Plus prosle godine, bas tesko da ce biti i ove. Poredjenja radi, NBA je bio 2020. pa sad.

bice, ako je ja kupim sad :)

E za Extra ne znam, nisam ga imao tad, ovo moje je bio komentar za Essential Monthly igre :)

Da li može da se igra dream team, online sa drugarom, ni ja ni on nemamo ps pretplatu.
Uspemo autenthic da odigramo, ali dream team ne možemo nikako. Samo učitava non stop i izbaci posle nekoliko minuta

Moze ali smao 1na1 sa dream timovima koje imate ako pitas za eFootball

Nazad
Vrh Dno