Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Da ne otvaram novu temu. Brat ima PS4 i hteli smo da odigramo neke co op igre (na 1 soniju) pa ako mozete da date neke predloge. Interesuju me npr igre koje mogu da se prelaze zajedno u 2 igraca, kao npr diablo. Ne bih pucacine jer me nervira nisanjenje preko onih kruzica ali ako ima neka preko koje se prelaze misije u 2 igraca sto da ne...
Mogu i starije igre za predlog jer ne bih bas da dajem 8k din za igru koju mozda necemo ni igrati. I pozeljno je da ne mora da se uplacuje onaj PS+ ili kako se vec zove.
Mogu i neke decije posto bi i dete igralo.
Fudbal, kosarku i tuce imamo. Za to nam ne trebaju predlozi.

It takes two

1. It Takes Two
  2. Team Sonic Racing
  3. Knights and Bikes
  4. The Division 2
  5. Grand Theft Auto V
  6. Monster Hunter World: Iceborne
  7. Rocket League
  8. LEGO DC Super-Villains
  9. Rock Band 4
  10. Minecraft
  11. Streets of Rage 4
  12. Far Cry 5,6
  13. Lovers in a Dangerous Spacetime
  14. Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands
  15. Overcooked: All You Can Eat
  16. Borderlands: The Handsome Collection
  17. Keep Talking and Nobody Explodes
  18. Divinity: Original Sin II - Definitive Edition
  19. A Way Out
  20. Fortnite
  21. Zombie Army 4: Dead War
  22. Don't Starve Together
  23. Destiny 2
  24. Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Editio

Br. 1 predlog: A Way Out pa sve ostalo
P.S.
Ovo je za PS4, sad vidim da tražiš za keca, pa šta znam: možda Crash team racing, Quake 2, Loaded, Twisted Metal 2 i 3 (br.1), Diablo kec, a probaj i ovo još ako nadješ: L.A.P.D. Future Cop, Team Buddies, Trap Gunner, Devil Dice, Bomberman World, Critical Depth, Road Trip, Speed Punks, Micro Maniacs, Vigilante 8, Star Wars Demolition :LOL:

Poslednja izmena:
Ne trazim za soni 1, nego na jednom soniju za 2 igraca. A imam i sony 1 sa brdo igara. Sad cu da pogledam igre. Hvala na predlozima. A sto se tice diabla jel moze direkt reaper of souls il mora kao wow prvo obican pa nastavak?

Pitanje za modove, da li moze da se makne ono 4 iz naslova, pa da ljudi krenu da komentarisu PS5 igre, ako ih ima :D

U tom kontekstu, zanima me da li je neko probao Deathloop? Svuda se prica o njemu, hvaljen je, a opet je non stop na 50% popusta i deluje vrlo konfuzna prica :D

Trazim da uzmem Uncharted 4 na PS storeu posto klinac hoce da igra za vreme raspusta. Kada ono nema, samo zajedno u paketu sa Lost Legacy (koji imamo) za nekih 40 USD. Ovi mentoli iz Sonyja 'ladno povukli U4 sa storea. :confused::oops:

kupi na disku lepo na popustu je sada za praznike

Trazim da uzmem Uncharted 4 na PS storeu posto klinac hoce da igra za vreme raspusta. Kada ono nema, samo zajedno u paketu sa Lost Legacy (koji imamo) za nekih 40 USD. Ovi mentoli iz Sonyja 'ladno povukli U4 sa storea. :confused::oops:
Ima to na disku u domaćim prodavnicama za 2.399 a bude i na popustu od 50%

Ima li neki mazohista da je uspeo da predje Ghost Of Tsushima Directors Cut sa 100% trofeja? Ja sam nabio skoro 60h igre i tek sam na tipa 70% i sad satima jasem kao muva bez glave prateci vetar do stvari koje nisam uspeo da pronadjem :D
Doduse fale mi jedan Inari Shrine i jedan Hot Spring, pretpostavljam da je to automatski jos 2 trofeja :D

I nekako zamerka na celokupnu igru mi je sto je cannon deo igre prekratak, steta sto nisu dodali jos malo price, pogotovu u Iki Island DLC

Moraćeš i multiplejer da odigraš za 100%, za to već nisam imao volje da se bakćem.

A to vec nema sansi, igram samo nocu kada klinac spava na meni pa moram cesto da pauziram kad krene da se vrpolji/budi 😂😂

Da li nekako moze da se dodje do Control Ultimate PS5 verzije ako imam staru? Koliko sam procitao na netu - ne moze.
Kada sam uzimao nisam imao ps5 (kada je bila ps plus igra u februaru 21) pa mi je verovatno samo uzeo ps4 igru. Probao sam ovu sto imam i neigrivo mi je na 30fps, vidim da slika sece i prosto ne mogu da igram.

Vidim i da je na popustu za 10ak dolara i da je razni ljudi hvale, pa ono, isplati li se kupiti je opet ?

^ Vidi probaj ovo...

Koliko sam razumeo, ako je u februaru skinut/dodat Control Ultimate na PS4, mogao bi upgrade na PS5, kao na videu.

Naime, igra vredi svaku paru, za mene jedna od najboljih u poslednjih nekoliko godina.

Nemam ja te opcije, probao sam vec to.. Daje mi opciju da instaliram, ali isto tako i da kupim ultimate verziju 🤷‍♂️

Čudno. Ja sam sebi dodao Control Ultimate preko PS plus u februaru, kada sam još imao PS4. Posle kada sam nabavio PS5 bez problema sam mogao da skinem PS5 verziju.

Citao sam po netu da su neki ljudi kao i ja zapravo dobili obican Control, a ne Ultimate i da ih je soni oduvao 🤷‍♂️ Pisacu supportu, sto da dam opet pare

Citao sam po netu da su neki ljudi kao i ja zapravo dobili obican Control, a ne Ultimate
Pogledaj receipt od Playstation-a iz februara, koji si dobio kada si preuzeo Control. Da li u njemu stoji "Control" ili "Control: Ultimate Edition"? Kod mene stoji ovo drugo.

Stoji Ultimate, kao sto bi i trebalo. Ali kada odem u library stoji da imam samo PS4 verziju Ultimate-a 🤷‍♂️

Edit: Pise i po Reddit-u da je kao imalo i veze odakle se redeem-uje, ako si uzeo preko neta dobio bi obe a ako si uzeo preko PS4 dobio bi samo PS4 verziju

Prilozi

• 1640966463844.png
    1640966463844.png
    23.8 KB · Pregleda: 9
  • 1640966480774.png
    1640966480774.png
    702 KB · Pregleda: 9
Kod mene stoji ovako (u Playstation App):
5807B531-BA73-410C-9B81-E504BA2F98EF.png

Naravno, tako je uvek bilo. Na PS4 vidiš samo igre za PS4. U web prodavnici se vide sve, jer PS Plus pretplata ne zavisi od uređaja.

Prilozi

• Screenshot_20211231-171431_PS App.jpg
    Screenshot_20211231-171431_PS App.jpg
    49.2 KB · Pregleda: 12
Sad videh, ja imam dva receipt-a za Control: Ultimate Edition iz februara. Znači da je moralo posebno da se uzme PS4 verzija, a posebno PS5 verzija, obe uz PS+.

Zato je kod tebe nema PS5 verzija.

kakva glupost, hvala na cimanju

Ali svakako bih onda trebao da imam Ultimate za PS4 a ne obican Control...

Bas cu da pisem supportu tamo od 8 kad im krene radno vreme, nije problem dati 11usd nego je vise stvar principa :D

kakva glupost, hvala na cimanju

Ali svakako bih onda trebao da imam Ultimate za PS4 a ne obican Control...

Bas cu da pisem supportu tamo od 8 kad im krene radno vreme, nije problem dati 11usd nego je vise stvar principa :D
Za PS4 verziju i kod mene ne stoji "Ultimate edition" u app, kao što vidiš na screenshotu iznad. Verovatno je prosto tako.

Nažalost, mislim da ništa nećeš moći da uradiš. Dobra je Sony podrška, ali nisam čuo da su ikad nekom retroaktivno aktivirali igru koja je išla uz PS+. :/

Nazad
Vrh Dno