Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Cuj zao preci Horizon... ja sam presao i zaboravio da ta igra i postoji koliko mi je bila interesantna :d

Odličan je Horizon. Dobio sam Platinum na toj igri. Ali DLC nisam ni igrao, nikako da se stigne.

I ja sam bas skoro pazario horizon complete edition na popustu i krenuo po drugi put da ga obrnem. Strašno dobra igra... mada sad kad je krenuo hipi za tlou2 razmišljam se da krenem po ko zna koji put kec da obrnem.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Dada, i ja ga uzeh sada kada je bio na popustu complete edition.

Sledeća igra je The Last Of Us prvi deo. Nikako da stignen da je odigram. Kakav je Rage 2?

Horizon mi je prva igra na Playstationu sto sam kupio i presao, naravno uzeo platinu! Jedva cekam novi deo! :D

Titula najbednije i najgluplje igre ide za... Wolfenstein Youngblood! Probao sam da je igram ali ne ide. Nacisti protiv kojih se boriš su toliko loše izbalansirani i kada napustiš glavno bojno polje, oni se opet vrate iako si ih poubijao prethodno. Toliko je igra glupa da ne vredi trošiti reči na istu. Ako ima neko živaca za co op, neka mi se javi. Čisto da precrtam ovu igru sa spiska.

Poslednja izmena:
^
Problem je sto kada igra ostavi utisak na mene ne mogu da je brzo okrenem jer bih je preleteo, vec ostavim neki period (godinu-dve) pa se vratim i to donekle bude opet kao da je prvi put obrcem... :D

RDR2 necu da pipam jos barem 2 godine... :d
Ne razumem?!...mene takve stvari nisu sprečile da pređem 3x (spremam se i četvrti put kad nađem vremena, pošto sam pazario na soniju)!

Gesendet von meinem SM-N970F mit Tapatalk

A ja igrao i stao i evo, vec mesec dana nikako da se nakanim da ukljucim Sony :)

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Mene zanima kakav je taj story mode u RDO, jel se to prelazi u coop-u ili možeš i sam da prelaziš? I koliki traje prelazak, priča itd.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Ja sam danas instalirao TLoU, skroz sam zaboravio kako je Tes strava lik...

Poslednja izmena:
Psn network down? Vidim mnogi se žale...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Eufrate mozemo zajedno i ovako sam planirao da pocnem online za platinu.. :D

:D
Šta je ovo ljudi?? Što me niko nije upozorio i uputio pre nego što sam preorderovao?! Jel mogu da se traže pare nazad?

Ne kontam, kupio si pesmu?!

Gesendet von meinem SM-N970F mit Tapatalk

Pa da, zajedno sa igrom! *mjau**mjau**mjau*e kao sa Evrovizije muzika... Uh

Poslednja izmena:
Ja od muke...

Ne znam stvarno koji je ovo Q?.. ova muzika na ovaj seting kao blatobrani na piletu.
Jel to možda neki japanski humor?

Poslednja izmena:
^
Spremi se da skaces u bunar za Kodzimom i Drukmanom... :p

Kada se samo setim u RDR2 one pesme prilikom povratka u kamp, najezim se, a za ovo gore - no comment...

Koja ce sprdnja biti DS, za Tlou2 se nadam jos uvek da ce ispasti ok ali nemam ni tu neka visoka ocekivanja...

Ne zaboravi, kada budes skak'o, head first da overis muski... :d

Poslednja izmena:
Malo sam se podsetio ovih dana TLoU i moram priznati da im uopšte neće biti lako da nadmaše priču iz prvog dela.

Kasno se uključih. Sad sam čuo onu gore pesmu za Death Stranding. zvuči kao nešto sa Evrovizije. Kako će Kojima uvaliti igračima sa ovom igrom samo čekam. A ljudi se već masovno lože. :mad:

Izvinjavam se na malo oštrijem jeziku ali ponelo me.

Uglavnom se slazem. Odgledao sam onaj 50 minuta gameplay sa TGS-a i ne razumem dalje lozenje fanova. Deluje kao smor, nosis pakete po planini, odmaras, ostavis u kolektivni centar. Nekad te napadnu ljudi. Nema klasicnog oruzja.........
Mislim da definitivno nije za svakog i da oni prvi trejleri nemaju blage veze s igrom osim da ce biti cutscena u igri. Definitivno sam drugacije zamisljao igru. E sad..........ostaje bleda nada da je Kojima hteo da troluje sa smor gameplayom na TGS i da ce igra biti bomba al ne verujem. Sta vrede svi poznati glumci u igri ako je manje vise walking simulator sa gomilom dijaloga.
Prodace se dobro svakako

Poslednja izmena od urednika:
Ako bude los launch, eto je za Black Friday na popustu, hehe.. :D

Svakako ocekujem ok igru, nista "wow".. Videcemo ali nisam planirao da je pazarim odmah po izlasku..

I ja sam sad pogledao preveden onaj klip gejmpleja, meni deluje zanimljivo. Multiplayer izgleda dosta složeniji od onog iz soulborn igara, a i ova muzika će verovatno moći da se menja kao radio stanice u GTA.

Kad smo kod GTA ima li naznaka za nastavak?
Ja cu ovaj Kojimin film da gledam na yt sve cut scenes u slucaju da se pokaže kao promašaj.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno