Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

da, jednostavno pise sledece The Authorisation has been declined by the bank. Please try a different card. A kartica je vazeca i radilo je pre. Pojma neam u cemu je problem

PS. Evo sad sam jos jednom probao, i pise sledece : The Authorisation has been rejected by the Vendor due to insufficient authentication. Please try a different card.

Poslednja izmena:
Jesi li probao sve one fore sa foruma tipa IE/firefox, promena zemlje na Serbia/Yugoslavia itd? Znam da je nekima proradilo opet... Probaj da obrises karticu i da je ponovo uneses

Probao, cak sam napravio i nov acc, opet isto. U Rajfajzen banci me ceka internet kartica, caka je u tome, sto moras ostaviti 20 jura depozit (koji nemozes koristiti) pa kad dodam jos 20 jura za psn karticu, to me izadje 40. tako sam misluio da ako vec neko moze da kupi, da mi ucini uslugu, al dobro, snaci cu se vec nekako....

AKo pricas za shopto da ti ne radi Visa, moras im poslati mail. Ako je radila mora da radi. Meni se jednom desilo da ne radi, cim sam promenio na Serbia proradila je. U svakom slucaju salji im mail i resice ti to.

Samo neka kratka pitanja: da li ako nabavim psn card mogu da kupujem sa UK psn-a (igre za psp me interesuju) i da li mogu sa nalogom sa entropy.com da kupujem na UK psn-u?

Da. Ali morash da kupish PSN Card na nekom od engleskih sajtova (najbolje na shopto.net) i to kupish ne karticu vec samo shifru!

Probao, cak sam napravio i nov acc, opet isto. U Rajfajzen banci me ceka internet kartica, caka je u tome, sto moras ostaviti 20 jura depozit (koji nemozes koristiti) pa kad dodam jos 20 jura za psn karticu, to me izadje 40. tako sam misluio da ako vec neko moze da kupi, da mi ucini uslugu, al dobro, snaci cu se vec nekako....

A sto ne uzmes Intesinu VISA karticu? Sve sto trebas je da otvoris kod njih devizni racun... Radila mi je u svim online prodavnicama, a mozes i da je koristis i u obicnim prodavnicama...

Samo uz devizni su nekad davali VISA electron (koja sasvim lepo radi online). Za običnu VISA (kreditna) mora plata i kreditna sposobnost.

Famed PSone RPG Vagrant Story's going to be re-released on PSN this Tuesday, 22nd December.
The game's a snip at €5.99 and is playable on both PSP and PS3.

Ko ovo nije igrao, mnogo je propustio.

el zna neko kad izlazi onaj hustle kings ?

Famed PSone RPG Vagrant Story's going to be re-released on PSN this Tuesday, 22nd December.
The game's a snip at €5.99 and is playable on both PSP and PS3.

Ko ovo nije igrao, mnogo je propustio.

I Vargant isto? Dodjavola, već sam kupio FF VIII :D

Potrebno Zombie Apocalypse i nesto na taj fazon, imam za zamenu COD Classic i 1942 Strike (oni mali avioncici)

Mislim da je FFVIII bila moja najbrža kupovina u životu: video naslov → buy :D

Šteta što nisu napravili od toga neku "HD" verziju, bilo bi toliko prostora za trofeje koji imaju smisla a i za one ultra-teške a ne ko onaj COD Classic gde za svaki predjeni nivo dobiješ trofej ili dobiješ zlatni kada ubiješ po jednog sa kundakom, pištoljem, granatom i puškom (wow) a da ne pogineš :D

Jel' probao neko Hustle Kings? Danas izasla na UK PSN koliko sam video. Izgleda SJAJNO, nadam se da je i gameplay takav...

Jel' probao neko Hustle Kings? Danas izasla na UK PSN koliko sam video. Izgleda SJAJNO, nadam se da je i gameplay takav...

sad idem da vidim nemoj slucajno da nema xD izgleda predobro po traileru.HEH ima ali se placa btw el neko skida igru pa bi mu ja plato da mi skine ili neko sharevanje bila sta ?

Poslednja izmena:
SCEE release first Premium Avatars for European PS3 owners
In a rather big Playstation Store update, SCEE have today released the first batch of Premium Avatars to Playstation 3 owners across Europe.

Priced at 20p (or €0.25) each, you’ll now have the choice between a selection of fourteen new Premium Avatars, each based upon the highly popular LittleBigPlanet title. The selection is as follows, and we’ll try and get an image as an example when the Store update goes live.

LittleBigPlanet themed Premium Avatars;
o Sackboy Avatar
o Craft Earth Avatar
o My Moon Avatar
o Sky Avatar
o Arrr! Avatar
o Marvin Avatar
o Gloria Avatar
o Great Blue Avatar
o Frost-E Avatar
o Hugo Avatar
o Lily Pad Avatar
o Christmas Tree Avatar
o Santa Avatar
o Giftboy Avatar

Naplacuju avatare :)
**** te ne mogu da verujem da su neki ljudi tako iskompleksirani :(
Treba da uvedu i pretplatu na svaku psn poruku koju posaljes...

Niko tebe ne tera da kupis avatar, imas onog Kratosa besplatno :).

Ako neko igra Trine, nek je obriše, skine opet i otkači konzolu sa neta. U 1.0 verziji je mnogo lakše preći poslednji nivo na very hard bez pogibije nego u 1.1 verziji. :)

^Cini ti se! :d
Ne znam odakle taj izraz trophy whore ?

Ili vam je krivo što bolje igram od vas?

:D :D :D

Izraz xxxx whore je za nekog ko to xxxx preterano rabi.

S obzirom da je ovo poljoprivredni forum i pričamo o ceni ječma daću vam primer iz igre UT2004 gde kada preterate sa shock combo igra vas proglasi "Combo whore".

Poslednja izmena:
Ili vam je krivo što bolje igram od vas?

Da igraš bolje, ne bi morao da gasiš konzolu sa neta nego bi je prešao na 1.1 :)

A ne, ja ne nasedam na te jeftine trikove.
Ako u verziji 1 nema kostura u prvoj polovini nivoa, zašto da dozvolim da me naknadne izmene spreče da uzmem platinum?

Što nisu bolje testirali igru pre izdavanja?
(trofej se ne zove "better than developers" bez razloga. :D)

Nazad
Vrh Dno