Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Ne znam baš, jedino ako idu uz neki DLC. Imam Orginis sa svim DLC tako da bih rekao da vredi gold izdanje. Inače, najbolje sačekati neki popust pa onda kupiti, razlika u ceni između standard i gold, de luxe ili kako se god verzija zvala bude minimalna. Mislim da sam uzeo 3 AC igre za 30ak dolara na Ubisoft popustima pre par meseci

Sent from my GM1900 using Tapatalk
Origins imam i ja,stvarno vredi. Sad cekam i odisej,trebam uzeti.
Nego me zanimale ove prethodne verzije i njihova gold izdanja,vrede li Dlc dodaci.
Znam da je bilo pre na snizenju,ali nisam bio pri kinti i nisam uzeo. Ko zna kad ce biti ponovo.

Menjam temu sada. :)
Je l' si ti bese narucio onu torbu za Ps4? Da li ti je stiglo?

Poslednja izmena:
Po mom mišljenju vrede ako ide neki level ili neka misija za neke manje pare [emoji16]

Dada, naručio sam torbu za PS4 Pro ali i dalje nije stigla i ko zna kada će ( i da li će ). Na trackingu stoji da je i dalje u Šenženu [emoji2359][emoji2359][emoji2359]

Po mom mišljenju vrede ako ide neki level ili neka misija za neke manje pare [emoji16]

Dada, naručio sam torbu za PS4 Pro ali i dalje nije stigla i ko zna kada će ( i da li će ). Na trackingu stoji da je i dalje u Šenženu [emoji2359][emoji2359][emoji2359]

E meni stigla još pre 2 nedelje, solidnog je kvaliteta. Trebalo je možda 10tak dana da stigne. Sledeći vikend pakujem Sony u nju pa cu da je isprobam, mogu slike da okacim ako nekoga zanimaju.

Sent from my Oneplus 7 Pro using Tapatalk

Pa cekacu onda neko snizenje,pa da se pokupi.

Znaci nije se mnogo pomerilo. :)

E meni stigla još pre 2 nedelje, solidnog je kvaliteta. Trebalo je možda 10tak dana da stigne. Sledeći vikend pakujem Sony u nju pa cu da je isprobam, mogu slike da okacim ako nekoga zanimaju.

Ajd izbaci ako ti nije problem,mozes mi i privatno poslati.
Posto sam bas cekao da se javi neko od vas,ako to ne vredi da ne porucujem onda.

Nije se uopšte pomerio status posle 05.09.
Ako ikada stigne, slikaću je

Evo slike ovde, možda još nekoga zanima.

Torba kao torba je okej, nije za neko vucaranje po busevima i slično, za to bi trebao neki ranac ili torba za laptop koja ima malo vise zaštite. Meni ce da posluži da odnesem do auta Sony i slično.
Jedina mana po meni je što ova posebna pregrada za gamepadove ne drži lepo, tj ne može ovaj lastiš da lepo uhvati gamepad, ali može da stanu tri komada jedan pored drugog tu bez problema.

I evo link odakle sam naručio
https://s.click.aliexpress.com/e/lCCvwzF2
94b9922c0653d3c37747cfa99451a54d.jpg
7170ddbf853f7596629d77bd786ba083.jpg
1a3d60f2784cac7224d62545ff7e1f0e.jpg
5bb49097927062bec16fae131709c310.jpg
55a940beb6608462f9285660d1c5ccc4.jpg

Izgleda sasvim korektno, naručio sam istu [emoji16]

Evo slike ovde, možda još nekoga zanima.

Torba kao torba je okej, nije za neko vucaranje po busevima i slično, za to bi trebao neki ranac ili torba za laptop koja ima malo vise zaštite. Meni ce da posluži da odnesem do auta Sony i slično.
Jedina mana po meni je što ova posebna pregrada za gamepadove ne drži lepo, tj ne može ovaj lastiš da lepo uhvati gamepad, ali može da stanu tri komada jedan pored drugog tu bez problema.

I evo link odakle sam naručio
https://s.click.aliexpress.com/e/lCCvwzF2
94b9922c0653d3c37747cfa99451a54d.jpg
7170ddbf853f7596629d77bd786ba083.jpg
1a3d60f2784cac7224d62545ff7e1f0e.jpg
5bb49097927062bec16fae131709c310.jpg
55a940beb6608462f9285660d1c5ccc4.jpg

Realno za tu cenu ne izgleda lose,meni isto treba za tako nesto.
Narucujem cim stignem.
Hvala za slike i utisak. :)

Da li je neko uzimao EA pretplatu i da li moze da se koristi na dva naloga?

State of indies.
MediEvil i TloU2 su ono sto me interesuje.

Poslednja izmena:
L.A. Noire: VR Case Files deluje zanimljivo. Kao i još par VR igara koje su na kratko prikazane posle nje. Ovo ostalo...

The Last Of Us Remastered i Baseball su PS Plus igre za oktobar. Ko nema TLoU, super. Ko ima, očaj živi.

TLoU 2 izgleda odlično! Jedva čekam.

Trejler pokidao!

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Ispravite me ako gresim, ali TLoU2 mi graficki ne deluje bas toliko impresivno kao iz prethodnih klipova?

"Remastered" u punom sjaju ce ocigledno biti odmah za peticu...

Krenuo jucer igrati ovog Batmana sto je free, super igra pa sad pitanje da li prvo da nabavim prva dva dijela i odigram ili ne?

Ispravite me ako gresim, ali TLoU2 mi graficki ne deluje bas toliko impresivno kao iz prethodnih klipova?

"Remastered" u punom sjaju ce ocigledno biti odmah za peticu...

Ni meni ne izgleda nista wow, u trejleru onaj deo kad je na otvorenom, onaj deo sa zgradama koje vidim isto lose izgledaju kao i u remasteru..
Steta je sto ovo nije PS5 exlusive naslov, kakva bre cetvorka, dusa joj je u nosu koliko je iscedjena konzola i slaba za ovako nesto

Who freaking cares, ima da je pređem dva puta na PS4 Pro i još dva puta na PS5, laganica :) Samo dizađe više...

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Za oktobarski PS+ su najavili The Last Of Us I besplatno kao i MLB show [emoji51]

TLoU2. Igra koja će ispratiti PS4 u zasluženu penziju. Sony je "obrnuo igricu" što bi narod rekao.:Klanjanje

Nema sumnje da ce ovo izgledati fenomenalno, a izgleda isto kao i prethodnim trailerima do sad, verovatno cak i bolje. Ko hoce moze da skine i pogleda 4k video koji je Gamersyde dobio direktno od Sonija: https://www.gamersyde.com/video_the_last_of_us_part_ii_state_of_play_trailer-44219_en.html

Meni su ovde najupecatljivije animacije (motion matching) koje izgledaju brutalno i "next gen", a sto se generalno tice izgleda ekskluziva i Spiderman je u dosta momenata (najvise cutscenes) izgledao gotovo nestvarno da ga renderuje PS4.

Poslednja izmena:
Animacije su stvarno odlicne. Meni ipak deluje za nijansu losije od onoga sto smo do sada videli.

Nema sumnje da ce ovo izgledati fenomenalno, a izgleda isto kao i prethodnim trailerima do sad, verovatno cak i bolje. Ko hoce moze da skine i pogleda 4k video koji je Gamersyde dobio direktno od Sonija: https://www.gamersyde.com/video_the_last_of_us_part_ii_state_of_play_trailer-44219_en.html

Meni su ovde najupecatljivije animacije (motion matching) koje izgledaju brutalno i "next gen", a sto se generalno tice izgleda ekskluziva i Spiderman je u dosta momenata (najvise cutscenes) izgledao gotovo nestvarno da ga renderuje PS4.

Meni je pak najistaknutije par eksplicitnih scena koje su ubacili tako da se prica poprilicno nazire i bojim se dosta slabiji nastavak fenomenalnog prvog dela. (po pitanju price verovatno slabije + jos istaknutija female propaganda koja potencijalno moz' da "upropasti" motku)
Btw, nadam se da ce mini arene/nivoi ovog puta biti dosta veci, sa povremenim klaustrofobicnim kao u kecu.

Ne razumem lozenje na Tlou, jeste prvi deo bio solidan ali koj djavo ceo internet sece vene za dvojku?
Ili je ovo jos jedna od onih "ako se vecini svidja, i meni se svidja" stvari kao mnoge.

Bezveze je što poslednjih godina svi guraju ženske likove kao glavne likove [emoji846]

Reći za jednu od najboljih igara svih vremena da je solidna je stvarno sjajno :D Tu negde uz rame sa ugroženim dečacima kojima smeta što su se dve tete poljubile pa neće igrati, šta već...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno