Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Ghost je sve bolji što se duže igra, sjajan posao je odradio Sucker Punch :) Za sad preko 20 sati a još sam na prvoj trećini igre pri kraju Act 1. Evo jednog screenshot-a :)

Prilozi

• Ghost of Tsushima_20200720174931.jpg
    Ghost of Tsushima_20200720174931.jpg
    1 MB · Pregleda: 198
Odlična je igra, nema šta. Meni je baš baš legla, svaka preporuka.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Delim ovaj utisak, treba vremena da se sve pohvata i nauci, a onda postaje bas jako zanimljivo. Mnogo mi se svidja igra
Dueli su opasni na hard, živ se preznojih sa jednim na kraju Akta 1 :) Akt 2 počinje sjajno i još mi se više sviđaju predeli nego u prvom. Nije mi dosadno jedne sekunde kao recimo što Assassin's počne da epski smara sa jednim te istim. Kad sam već tu, ono što svetlosnu godinu odvaja ove dve igre je fight... pored toga što je nemerljivo raznovrsniji i dinamičniji, nema gluposti sa neprijateljem koji je sunđer za damage. Pravila su ista i za tebe i za protivnika, u dva tri udarca se rešava. Ako ne paziš čas posla je game over.

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Jos da fov nije očajan, kao i kamera, ili da makar postoji lockon.
Inače, dobra igra, slažem se. Vidi se da su se ugledali na botw i rdr2.

AI protivnika na normal bas nije nesto, osvojim kamp ocas posla da me ni ne skontaju, ima nedostataka igra ali ne pamtim da me je ovako nesto drzalo prikovanog za stolicu XD. Ne znam jel se moze negde videti statistika?

Ja nisam nasao tu opciju.
AI protivnika je ps2 nivo i na Hard. Cini mi se da je to namerno uradjeno, jer igra zeli da budes ubitacni samuraj, ali moglo je to i drugacije da se uradi.
Meni bar nije zanimljivo kada protivnici gledaju u zid i cekaju da ih pobijem.

Ali i uz sve mane, meni je ovo bolje i zanimljivije od AC igara.

Zaredjali ove COD, nema sta

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Potajno sam se nadao da ce biti neki AC

Edit: sori za dupli post..

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Cuphead navodno dolazi na PS4:

Cuphead is coming to PS4, apparently. While the game has yet to see an official announcement on PlayStation consoles, a listing for the game appears to be live on PSN Stores already, making it pretty much a done deal that the game is on its way to the console.

Ipak je na kraju ispalo "nikad ne reci nikad":

Cuphead will never come out on PlayStation 4, its developer has confirmed.

5 july 2017

Auh, ovaj avgust na Plusu. Probao neko onu interaktivnu film igru iz jula?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Poslednja izmena:
I mene zivo interesuje kakva je, a nisam hteo zbog klinaca da je skidam, nesto mi sumorno deluje.

Jeste malo više sumorna. Može da se odgleda kao film, bez neke veće interakcije. Odluke u kom pravcu kreće priča su vremenski ograničene, tako da ako ne izaberete neku opciju u zadato vreme, igra sama nastavlja priču (mislim da bira prvu opciju, nisam siguran). Igra nije za decu.

Ni PlayStation nije za decu. Za njih je Nintendo Switch.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Inace, ne stavljaju bez veze rejtinge za igre, filmove, serije... (Everyone, Teen, Mature, PG, PG-13, R,...)

Ma brate, ovi moji, jedan 10 drugi 6, igraju RDR2, Hitman, WD2, jedini Minecraft u svemu tome sto je ok (al on se meni ne svidja :p ). Nista od nabrojanog nije za decu, ni PS4 ni Nintendo Switch, al hbg. Htedoh reci: Ova sa plusa mi sumorna u smislu crnjak. Ja ako sam dobro ukacio, ono je neka porodicna tragedija? (Neka me neko ispravi ako gresim)

Uzeo Crosscode i Cuphead za po 15 funti... kakvi dijamanti od igara, oduševljen sam :)

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Ja sam dosta strog po pitanju poštovanja pegi rejtinga na igrama. Klinci su 9 i 3. Malog ne zanima ali stariji bi mogao 24 da igra. Cima me za Fortnite ali je ipak za 12+ a ostatak društva već igra odavno i GTAV i sl za 18+.Mišljenja su podeljena u mom okruženju i ja ispadoh crna ovca sa ovim stavom.
Kad ode kod drugara tamo igraju sve živo ali kući mu ja ne dajem naslove preko 12+ koje su agresivnije prirode . Nisam više siguran kako da postupim. .. Znači na telefonu isto udario zabranu da ne može instalirati sve živo, na switchu je najbolja dečija kontrola dok na ps4 nisam stavio restrikcije ali smo se dogovorili da ne dira moj folder sa igrama jer su 18+ i vidim da se pridržava toga.
Ima li nekoga od vas sa sličnim stavom ili preterujem?

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Ja sam dosta strog po pitanju poštovanja pegi rejtinga na igrama. Klinci su 9 i 3. Malog ne zanima ali stariji bi mogao 24 da igra. Cima me za Fortnite ali je ipak za 12+ a ostatak društva već igra odavno i GTAV i sl za 18+.Mišljenja su podeljena u mom okruženju i ja ispadoh crna ovca sa ovim stavom.
Kad ode kod drugara tamo igraju sve živo ali kući mu ja ne dajem naslove preko 12+ koje su agresivnije prirode . Nisam više siguran kako da postupim. .. Znači na telefonu isto udario zabranu da ne može instalirati sve živo, na switchu je najbolja dečija kontrola dok na ps4 nisam stavio restrikcije ali smo se dogovorili da ne dira moj folder sa igrama jer su 18+ i vidim da se pridržava toga.

mnogo je ovo pipava situacija gde mislim da nema pravog odgovora.
licno 9 godina mi je ipak prerano za gta5 i 18+ igre, nisam siguran da bih i ja dozvolio tom uzrastu. tada bi jos uvek trebalo da se igraju lego igre, neki coop sa tatom, nintendo sarenis...
ne mislim da preterujes, ali to samo pricam iz licnog ugla, PC sam dobio sa 12 godina i tek nesto kasnije sam poceo da igram ozbiljnije naslove. do tada je bilo tako nesto decije.

doduse, to su bas raskoraci sa generacijama, tada nije bilo fortnite, tada gaming nije bio popularan i bili smo marginalizovani geek klinci (1 ili 2 na odeljenje od 30)

Taj rad, ja sam u tim godinama sa 9 godina dobio nes za rodjendan 90te ali to su bila druga vremena. Roditelji ovde ni ne gledaju ta ograničenja uopšte, kad nekome kažem da je to za 18+ gledaju me kao da sam pao sa marsa.I većina je takva, nije ni čudo što se sve raspada u svetu.

Ne znam druze, danasnje vreme je takvo da prosto ni ne znas sta je dobro dati deci a sta lose. Ja npr.sam sa nepunih 9god picio MK3, posle i GTA i sve zivo..pa nisam nikome rascopao glavu niti trcao ulicom sa puskom po uzoru na GTA :D
A *mjau**mjau**mjau* takva su i neka bezbriznija vremena bila, ovo danas kad pogledam dete neko na sta lici, ono je zombi a ne dete

1000% si.u pravy...evo i ova.moja mala...ima 6god.
Zamisli gledala na youtube 'The Last Of Us 2' u tera.me.da.igra...
Ja joj kazem nema.sanse, a.ona.meni:
" nema veze ionako sam gledala.na.youtube"
Sestra mi kaze da joj ne zabranjujem, nego, da joj kao dam ultimatum.
Npr. Ako gledas-igras to onda nema "lutke-barbike" kod decaka nznm.cime se igraju..
Problem

Sent from my SM-A815FN using Tapatalk

Poslednja izmena:
Losa je "roba" u ultimatumima (dogovorima). To je dete, nema ona obaveze, treba podeliti igru na ekran i neekran. Znaci ako ce da gleda yt, onda nema konzole/mobilnog/tableta/crtaca vise za taj dan, a barbike, pesak, igraliste je u svakom slucaju idealno

Nazad
Vrh Dno