arheolog1981
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.02.2010
- Poena
- 395
Ghost je sve bolji što se duže igra
Dueli su opasni na hard, živ se preznojih sa jednim na kraju Akta 1Delim ovaj utisak, treba vremena da se sve pohvata i nauci, a onda postaje bas jako zanimljivo. Mnogo mi se svidja igra
Cuphead is coming to PS4, apparently. While the game has yet to see an official announcement on PlayStation consoles, a listing for the game appears to be live on PSN Stores already, making it pretty much a done deal that the game is on its way to the console.
Cuphead will never come out on PlayStation 4, its developer has confirmed.
5 july 2017
Oduvek je bilo.....nikad..Ipak je na kraju ispalo "nikad ne reci nikad":
Uzeo Crosscode i Cuphead za po 15 funti... kakvi dijamanti od igara, oduševljen sam![]()
Ja sam dosta strog po pitanju poštovanja pegi rejtinga na igrama. Klinci su 9 i 3. Malog ne zanima ali stariji bi mogao 24 da igra. Cima me za Fortnite ali je ipak za 12+ a ostatak društva već igra odavno i GTAV i sl za 18+.Mišljenja su podeljena u mom okruženju i ja ispadoh crna ovca sa ovim stavom.
Kad ode kod drugara tamo igraju sve živo ali kući mu ja ne dajem naslove preko 12+ koje su agresivnije prirode . Nisam više siguran kako da postupim. .. Znači na telefonu isto udario zabranu da ne može instalirati sve živo, na switchu je najbolja dečija kontrola dok na ps4 nisam stavio restrikcije ali smo se dogovorili da ne dira moj folder sa igrama jer su 18+ i vidim da se pridržava toga.
Ima li nekoga od vas sa sličnim stavom ili preterujem?
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
Ja sam dosta strog po pitanju poštovanja pegi rejtinga na igrama. Klinci su 9 i 3. Malog ne zanima ali stariji bi mogao 24 da igra. Cima me za Fortnite ali je ipak za 12+ a ostatak društva već igra odavno i GTAV i sl za 18+.Mišljenja su podeljena u mom okruženju i ja ispadoh crna ovca sa ovim stavom.
Kad ode kod drugara tamo igraju sve živo ali kući mu ja ne dajem naslove preko 12+ koje su agresivnije prirode . Nisam više siguran kako da postupim. .. Znači na telefonu isto udario zabranu da ne može instalirati sve živo, na switchu je najbolja dečija kontrola dok na ps4 nisam stavio restrikcije ali smo se dogovorili da ne dira moj folder sa igrama jer su 18+ i vidim da se pridržava toga.
1000% si.u pravy...evo i ova.moja mala...ima 6god.Ja sam dosta strog po pitanju poštovanja pegi rejtinga na igrama. Klinci su 9 i 3. Malog ne zanima ali stariji bi mogao 24 da igra. Cima me za Fortnite ali je ipak za 12+ a ostatak društva već igra odavno i GTAV i sl za 18+.Mišljenja su podeljena u mom okruženju i ja ispadoh crna ovca sa ovim stavom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari