Bude li kad Witcher 3 na popustu, odavno ga vrebam, ali ne pada ispod 40e?
Complete na sniženju bude 200, standard 50 LiraAko imaš turski nalog, tamo često bude za 5$-6$..mislim da je i trenutno toliko. Ja sam tamo uzeo.
edit: jeste..trenutno je 254 TL - 5,7 $
Ako se dobro sećam platio sam ga 9$. Posle sam dokupio DLC bili su nešto smešno. Sačekaj , pojaviće se sa popustom.Bude li kad Witcher 3 na popustu, odavno ga vrebam, ali ne pada ispod 40e?
Standard je na popustu sad. Krenulo sniženje.Bude li kad Witcher 3 na popustu, odavno ga vrebam, ali ne pada ispod 40e?
Top, hvala!Standard je na popustu sad. Krenulo sniženje.
Moja preporuka je da ako nisi, pre kupi Shadow Tactics (4e) ili Desperados 3 (10e). Shadow Gambit je najslabija mimimi igra od tih Real Time Tactics igaraAli mi je zato za oko zapala Shadow Gambit: The Cursed Crew za 10 eur i to već može, taman da promenim vrste igara.
Imam obe koje si naveo, a Shadow Gambit je od istog studija i rekao bih da je isti fazon.Moja preporuka je da ako nisi, pre kupi Shadow Tactics (4e) ili Desperados 3 (10e). Shadow Gambit je najslabija mimimi igra od tih Real Time Tactics igara
Imas za dz na PS+ Extra, osim ako ne želiš da je imaš.Top, hvala!
Uhvatio sam i RDR1 za 25$ 😁
Jeste, samo je malo jace razvodnjeno, nije utegnuto i smisleno struktuirano kao Shadow Tactics i Desperados 3. Mnogo recikliranih nivoa i mnogo praznog hodaShadow Gambit je od istog studija i rekao bih da je isti fazon.
Ja sam ga kupio bas prejeftino ispod 3€ na IndijuBude li kad Witcher 3 na popustu, odavno ga vrebam, ali ne pada ispod 40e?
A šta je tačno fora sa indijskim PSN, jeftinije su samo ganc nove igre?
Jer ove starije koje sam ja gledao sve jeftinije na turskom.
+ regularna cena za godišnji PS+ Deluxe je cca 70 € (kada spuste bude 50), što je praktično duplo manje nego na US / UK nalogu.A šta je tačno fora sa indijskim PSN, jeftinije su samo ganc nove igre?
Pa kako ja pratim budu jednom mesečnoJa ne mogu nikako na Amazonu india da ulovim dopune za wallet.
$36 je na turskom a mozes da kupis dopunu kad god pozelis.Novije su po 30%-40% jeftinije. Npr Starfiled je 50$ na USA a 35$ na IN.
Turgame, Oyunfor, najpovoljnije opcije za Lire.Gde ima turske kad god poželiš?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari