Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Ja se izvinjavam - nisam naglasio da vazi za vaucere do 60$/evrica.
Ali opet, dodaju veliku taksu na placanje PPalom recimo tako da i tih 10% off nije nesto znacajno

Pogledajte prilog 472597

Isprobao na jos par regiona, funkcionisalo je...
Ali je j8j8rska fora sa ovim vaucerima i taksama...
Hvala ti k'o bratu!!! :)
Kupio za US 50$ izašlo 40€. Top!
Sve lepo ispalo.

Dobro je kad si video popust, kolega stranicu iza nije video...😂

Pa nece... Ne daju oni to za praznike...
A i sta ce ti snizenje, cak i kada snize cene kao da nisu od kada je PS5 era krenula.

Jel ima negde da se kupi nov PS 4? Bio je do skoro u Tehnomaniji i Gigatronu za 29.000. sad nigde ne vidim da ima... Treba mi za dete a mnogo mi da dajem novca za PS 5

Pa nece... Ne daju oni to za praznike...
A i sta ce ti snizenje, cak i kada snize cene kao da nisu od kada je PS5 era krenula.
Можда за дан захвалности или независности. 😀

Jel ima negde da se kupi nov PS 4? Bio je do skoro u Tehnomaniji i Gigatronu za 29.000. sad nigde ne vidim da ima... Treba mi za dete a mnogo mi da dajem novca za PS 5

Iskren savet strpi se i ustedi jos malo iako je mozda dosta vise love, uzmi PS5 slim sa diskom, na mnogo duze staze bices mirniji...

Bolje uzmi polovan PS5. Ako baš ne može...onda polovan PS4. To ima za 150 evra. Ili polovan PS4 pro za 180.
Ne isplati se uzeti novi.
Hoće biti neka sniženja za PS plus na USA nalogu uskoro?

Ako ti je istekla pretplata ili je nemaš trebali bi za Božić da ponude nešto?

Bolje uzmi polovan PS5. Ako baš ne može...onda polovan PS4. To ima za 150 evra. Ili polovan PS4 pro za 180.
Ne isplati se uzeti novi.

Ako ti je istekla pretplata ili je nemaš trebali bi za Božić da ponude nešto?
Treba uzeti u obzir i cenu preskupih igrica. Zavisi sta mali zeli da igra, ako bi igrao bilo sta onda nek uzme modovanu cetvorku.

Treba uzeti u obzir i cenu preskupih igrica. Zavisi sta mali zeli da igra, ako bi igrao bilo sta onda nek uzme modovanu cetvorku.
Pa trenutno je "zaluđen" sa igricom Fortnite. Videću, plaši me kod polovnih da ne crkne brzo. Iskreno nikad nisam ni imao ni igrao niti znam na šta da obratim pažnju. Jedino što na kp vidim da su neki na izgled kao novi a neki se na oko vidi da su rabljeni i to prilično...

Pa trenutno je "zaluđen" sa igricom Fortnite. Videću, plaši me kod polovnih da ne crkne brzo. Iskreno nikad nisam ni imao ni igrao niti znam na šta da obratim pažnju. Jedino što na kp vidim da su neki na izgled kao novi a neki se na oko vidi da su rabljeni i to prilično...
Pogledaj xbox series s mozda

Jel zna neko mozda da li ce biti PS Plus na akciji? Hteo sam da kupim premium, bio je na akciji do 2. decembra. Meni je soni stigao 4. decembra, bas sam se smorio bio. Sad vidim puna cena, i neke soni kredite (???) nude, sta god to bilo?

Jel zna neko mozda da li ce biti PS Plus na akciji? Hteo sam da kupim premium, bio je na akciji do 2. decembra. Meni je soni stigao 4. decembra, bas sam se smorio bio. Sad vidim puna cena, i neke soni kredite (???) nude, sta god to bilo?
Pa trebao si da napraviš nalog preko PC ili mobilnog i tako da kupiš dok ti nije stigla konzola

Hvala ti k'o bratu!!! :)
Kupio za US 50$ izašlo 40€. Top!
Sve lepo ispalo.
Samo da se nadovežem da posle ovog vaučera od 50$ koji sam aktivirao za 5 min isve bilo ok, sinoć kupih 25$ kad ono već iskorišćen (isto NeoPixel ponuda kao i za 50$).
Smorih se, ali sam jutros podneo zahtev za refund i posle sat-dva su uradili refund. Rizično ali su korektni izgleda 😁

Pa trebao si da napraviš nalog preko PC ili mobilnog i tako da kupiš dok ti nije stigla konzola
Nisam znao do kad je promocija, ovo mi je prvi soni koji sam kupio.

Ako uzmem 1-3 meseca premium, koja je sansa da mi ponudi ovaj popust? Da li je popust samo za nove korisnike, ili vazi i za stare?

To je nemoguće reći. Ja sam uzeo polovan PS4 i trajao mi je super.
Ali kod mene u kući se PS nikad ne gasi, ne znam koliko bi moja konzola trajala da je prodam niti znam od čega to zavisi.
Ako će da igra Fortnite nemoj da uzimaš čipovanu konzolu jer takve ne mogu na net.

Prosle godine je meni istekao za BF, za Bozic nije bio popust, a onda mi je u nekom trenutku u januaru ponudjen popust

Skoro uzeo polovan PS4 Pro sa garancijom. Napravio US nalog dodao $25 preko enebe, uzeo par igara sve super.
Vidim na KP nekoliko prodavaca sa 1k + ocena koji prodaju Plus , oko $80 izadje za godinu u Premium varijanti. Nesto mi bas povoljno zvuci, uzimao neko?

Где је тренутно најповољније узети 50$ допуну?
G2A? Eneba, InstantGaming?
Који је комбинацију најбоље изабрати, 1х50, 2х25, 2х20, 5х10....

Poslednja izmena:
Ghost of Tsushima DIRECTOR’S CUT 9,60€, PS4 & PS5 Version.

Ghost of Tsushima DIRECTOR’S CUT 6,90€, PS4 Only.

Assassin’s Creed Mirage Deluxe Edition 11,50€,

Assassin's Creed Valhalla 3,23€, PS4 & PS5 Version.

The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition 5,47€, PS4 & PS5 Version.

The Witcher 3: Wild Hunt 1,39€, PS4 & PS5 Version.

Trenutne cene igara na "Merhaba" PS store-u...

Узео бих неку од ових игрица, занима ме да ли су за једног играча, тј. оф-лине?
Ова 2042 је за више играча, надам се да остале нису.

Slime rancher je sada 5€.

Prilozi

• Screenshot_2024-12-28-23-15-28-892_com.mygamehunterapp.jpg
    Screenshot_2024-12-28-23-15-28-892_com.mygamehunterapp.jpg
    130.2 KB · Pregleda: 40
Pozdrav, interesuje me pošto sam i ja nov u ps4 svetu, da li pretplata na 12 meseci može da se podeli sa drugim userom, tj. postoji li mogućnost deljenja pretplate sa nekim?

Bas nisu single player igre, ali imaju kratak single player sa par mapa.
Узео бих неку од ових игрица, занима ме да ли су за једног играча, тј. оф-лине?
Ова 2042 је за више играча, надам се да остале нису.

Slime rancher je sada 5€.

Које су онда пунокрвни сингл плеј Battlefied игре?

ne postoje, sve bf igre su primarno mp. najbolje kampanje su bad company 2, bf3 i bf1

Nazad
Vrh Dno