Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Da li je krenula ponuda sa popustima za BF?
Meni ne nudi ništa ni na jednom nalogu 😞
Nikakav popust
Samo standardna cena
UK mi je na mesečnom planu
US čak nema ni aktivnu pretplatu

Vec godinama produzavam pretplatu oko BF i nikada nisam platio po punoj ceni tako da ne verujem da cu to morati ni ove godine

Istekao kod - na kom sajtu pratis kodove za Enebu?
Kod su dobili registrovani korisnici pod nazivom:
11% OFF FOR THE FIRST 1K!
i samo je za prvih 1000 korisnika i to do 50 dolara. Bas sam juce hteo da uzmem neku vecu dopunu i ne vazi za nju.
Za PSN kodove i igre generalno je najpopularniji PSDeals

Sto se tice pretplate, ja sam isto pustio da mi istekne jos pre neki mesec i da konacno uzmem kad krenu popusti, pa mozda ponovim iduce godine ako se poklopi. Jako im je losa politika da neko ko ima premium pretplatu ne dobije nikakav popust za obnovu vec samo kad istekne, bukvalno teraju ljude da masovno odustaju od pretplate.

Snižene cene PS Plus 12 meseci- Indian Store:

Essential – RS 3159 / 38 USD (-20%)
Extra - RS 5024/ 60 USD (-25%)
Deluxe – RS 5319/ 62 USD (-30%)

Cene za PS+ na indijskoj PSN prodavnici su i bez popusta odlične, a sa ovim popustom izvanredne. Naročito kada se uzme u obzir, kao što je napomenuo kolega @Rostilj xD, da se vaučeri za PSN Indija kupuju na indijskom Amazonu bez ikakve provizije.

Namaste..., 🤣

Meni u PS app nudi 30% sniženje za upgrade na Premium na preostala 73 dana (3 evra umesto 5 i šesto) i 94e za ps extra odnosno 25%

Da li prolaze naše kartice na PSN ili još uvek ne? Meni ni na indijskom amazonu nije prolazila naša kartica - nlb prepiad visa - a prolazi mi na američkom amazonu.

Naše kartice ne prolaze na PSN. Ja koristim MC Intesa na indijskom Amazonu bez ikakvih problema. Dodao sam naš broj telefona na nalog, stavio adresu nekog hotela u Indiji i dodao karticu.

Ja kupio na enebi pre par nedelja vaučer od $100 kada je bila akcija. Sada se dvoumim da li da ga iskoristim ako mi daju popust na US nalogu (pretplata otkazana, ističe 29.11), ili da probam indijski PS?

Need for speed Unbound 7$.

Prilozi

• Screenshot_2024-11-22-10-28-43-009_com.mygamehunterapp.jpg
    Screenshot_2024-11-22-10-28-43-009_com.mygamehunterapp.jpg
    83.7 KB · Pregleda: 16
Drustvo jel se moze napraviti indijski account i uzeti extra pretplata i da sherujem na svoj pravi nalog?

Uzeh ovaj PS Plus Deluxe (btw ne može se stakeovati na indijskom storu) i idem popodne da pokupim PSVR2 Horizon Bundle na akciji za 54000.

Throw Away Make It Rain GIF

Meni i dalje na UK cena da kupim jos jednu godinu Extra plana 99 pounds :rolleyes:

Drustvo jel se moze napraviti indijski account i uzeti extra pretplata i da sherujem na svoj pravi nalog?
Napravis indijski nalog i kad kupiš Extra na njemu, sa njega instaliraš igre, onda se prebaciš na glavni profil i igraš.

Inace, od ranije imam kupljeni kredit, pa sam s njim sinoć uzeo pretplatu (mora dobar VPN).

Inace, ko uzima na TR, prodavac kod koga uzimam (plati.market) bi sa sve aktivacijom pretplate uzeo ~$62, plus sto potrošite na konverzije/fee za plaćanje, da kazemo da izadje na nekih ~$65+.
Ako hoćete sami, onda ispadne nijansu jeftinije, samo malcice rizikujete da vam ne uspe kupovina iz Srbije. Kupovinu igara su ostavili da moze lagano da se kupi odakle hoćeš, a pretplata mora sa TR teritorije.

1000042502.jpg

Uzeh VR2 sa Horizonom. Fin popust.
Parice bile ostavljene sa strane za upgrade na PS5 Pro, odoše na ovo.

Poslednja izmena:
U game centru, pretpostavljam i gamesu, PS5 slim digital verzija 51k. Ima obična i neka fortnite opcija.

Ovaj cena još više obesmisljava pro verziju.

Arizona Sunshine Remake BF akcija: 9.99 evra

Tanki popusti na igre ove godine na BF generalno ili je to samo za ovo sto ja pratim? Prosle godine mnogo bila bolja bozicna akcija, verovatno ce i ove god isto.

Ima par snizenih naslova koji su povoljni - ME Legendary, Shadow of War, Shadow Warrior, Prey, XIII, AW1 remaster, Control, Jedi Survivor/Fallen Order, Hogwarts DE, Metro Exodus Gold/franchise, TR Def Trilogy, Talos Principle, Ghostrunner, Asseto Corsa Ultimate, CiV VI...

Ali generalno to su sve naslovi koji su vec bili deljeni kroz ps+ monthly ili su kandidat da budu opet... Generalno za 90% igara je samo ponovljena cena sa nekog snizenja tokom godine.
Svi "zvucniji" naslovi su 29.99/39.99, Sonijevi "noviji" naslovi su 49.99e posle 2 godine (Spidey2 i TLOU rimejci recimo) sto se nikad nije dogodilo...
RDR2 i RDR1 remaster takodje drze cenu, a trebali bi barem na 15-20e...

Bas, bas mrsavo, ne secam se da su ovako popusti losi bili tokom PS4 ere.
Bice jos veselije kada podignu cene i sa sledecom generacijom konzola...

Poslednja izmena:
Pa da, uglavnom na snizenjima vrte jedne iste igrice, poskupljaju pa snize i tako u krug.. fora bi bila da daju bar tlou 2 ili spidermen mm za nekih 10-15$ ili tako jos neku zvucniju igricu to je pravo snizenje

Spiderman MM је био 19,99$.

SM2 sam srecom pokupio proletos preko Japana za nekih par dolara, hvala jos jendom kolegi koji je to ovde dojavio 🙂

Za 50usd ga tacno nikad u zivotu ne bih odigrao.

Silent Hill 2 je jedina igra za koju znam da je prvi put sad dobila popust, 20% je snizena sto kao i nije lose jer je relativno nova, ali to ko je hteo kupio je odmah, ostali cekaju 50% sto ce cenim biti vec na prolece.

SM2 sam srecom pokupio proletos preko Japana za nekih par dolara, hvala jos jendom kolegi koji je to ovde dojavio 🙂

Za 50usd ga tacno nikad u zivotu ne bih odigrao.

Ja sam to nesto propustio... Par dolara ili 20ak dolara?
Cek, onda ste morali i nalog za Japan PSN da otvorite?

Nazad
Vrh Dno