Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Jedno pitanje: kako to po lokalnim radnjama i na privatnim oglasima pes/fifa20k 20-25e a na PS store-u 60$?

Jel to odmah obuhvacena neka pretplata ili sta, jel sa ovim fizickim kopijama samo offline može pa zbog toga?

Iskreno, skinuo bih fudbalicu za kucnu varijantu (za "kad dodje neko u goste") ali posto to ne pikam sam ne bih ulozio 60$ za to. A navikao sam online da kupim, skinem i miran sam. Jel ima neka basic online verzija na store-u za manje pare ili ostaje samo KP za ove stvari?

Jedno pitanje: kako to po lokalnim radnjama i na privatnim oglasima pes/fifa20k 20-25e a na PS store-u 60$?

Jel to odmah obuhvacena neka pretplata ili sta, jel sa ovim fizickim kopijama samo offline može pa zbog toga?

Iskreno, skinuo bih fudbalicu za kucnu varijantu (za "kad dodje neko u goste") ali posto to ne pikam sam ne bih ulozio 60$ za to. A navikao sam online da kupim, skinem i miran sam. Jel ima neka basic online verzija na store-u za manje pare ili ostaje samo KP za ove stvari?
Kupuj dok je na akciji...

https://store.playstation.com/en-us/product/UP0101-CUSA14927_00-PES2020BUNDLE000

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Ne znam kako proveravaš, ali na akciji je sigurno već 2 nedelje! [emoji56]

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Pozdrav svima, koji region je najbolje odabrati pri registraciji? Zbog cene igara..

Ne znam da nije promenjeno. Nije isto bilo gde u USA. U nekim državama nema poreza.

Traži mi da unesem način plaćanja posto klinci nisu do sada imali ps+ a ja se bas nesto i ne snalazim na ps4.
Stoji Free with PS now subscription?
Da li ima veze sa nalogom meni je U.S.
19,99$

Poslednja izmena:
Krece od danas u 20h po PDT vremenu, dakle tek od sutra ujutru po nasem za naloge na US store...

Za DE region umjesto uncharted serijala knack 2, bas bzvz moram da kreiram novi nalog UK ili USA..

Nema samo Knack 2 za Kinu i Nemacku... i ja cu praviti nalog, Knack 2 mi se dugo igra a nikako da stignem, bila je i na popustu lepom ali zaboravio da kupim... :)

Dali ps+ sto daju besplatno za taj mesec igre ostaju zauvjek na moj acc ili je dok je ne obrisem

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Ostaju dok plaća ps+

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Fino padaju cene na UK storu, Metro Exodus pao na 15.74. Spajdermen 12.49.

Kupio sam GT Sport u Gigatronu, ona spec edicija i imam code za reedem, koliko sam shvatio to su ingame krediti i neki automobili. Problem je što imam us account i ne mogu da aktiviram code na njemu. Jel moguće nekako da ga aktiviram, za koji je uopšte region ovaj code?

Sent from OnePlus 7 Pro

Za EU region

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Znaci nema šanse da aktiviram na nekom accountu pa da koristim na glavnom us?

Sent from OnePlus 7 Pro

Znaci nema šanse da aktiviram na nekom accountu pa da koristim na glavnom us?

Sent from OnePlus 7 Pro
Nema, vezano je za region. Jedino ti ostaje kao što je rečeno da napraviš EU nalog, pa igraj preko svog na US. Svakako će ti trebati i za ubuduće ako uzmeš ponovo disk, jer su svi iz EU regiona (barem što se radnji tiče, na oglasima postoji minimalna šansa da nađeš US ili drugi, ako neko donese odnekud).

Pazario sam ps plus pretplatu pre nekoliko dana, i naravno, shodno silnim pretragama u prethodnih mesec dana za sto jeftinijom pretplatom, juce mi iskace push youtube snimak sa navodnim hakovanjem dvanaestomesecne pretplate. Uglavnom, lik je imao toliko iritantan glas da nisam mogao da ga slusam ali sam ispratio video i skontao da radi neku prevaru sa mejlovima. Navodno za pad ps mreze od pre neki dan je bio zasluzan on. I dok su oni zalepili patch, on je napravio novi snimak i ponovo odradio istu stvar. Klasika posledicno, u komentarima se javlja milion pajaca fazon "u saved my 60 bucks bro", "ur tha man" uz poruke podrske i tako sl. Da li je neko imao slicna iskustva?

Jok vala, meni su uvek delovali kancerogeno svi ti yt klinci sa drecavim naslovima. Tokom BlackFriday sam zvanican Store obicno da dovoljno pristojan popust.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ma kristalno je jasno da i ps plus sa punom cenom vredi vise nego sto platis, ja ga kupujem na cdkeys tamo je uvek 20% nize, za US i preko 40% i hvala im.

Nema, vezano je za region. Jedino ti ostaje kao što je rečeno da napraviš EU nalog, pa igraj preko svog na US. Svakako će ti trebati i za ubuduće ako uzmeš ponovo disk, jer su svi iz EU regiona (barem što se radnji tiče, na oglasima postoji minimalna šansa da nađeš US ili drugi, ako neko donese odnekud).

Ma nije problem da napravim EU nalog i da aktiviram kod na njemu, samo ne znam jel ce to da se aplicira i na US nalog na kome vec igram, imao sam i ranije gt sport pa imam save na US account-u

Hoće. Jer ti tim kodom ubacaš dodatke, ali takođe preko US imaš pristup svemu.

Ovaj region lock se odnosi samo na to da se DLC ili bilo koji dodatak vezano za igru poklapa sa regionom diska. Dok svi korisnici te konzole na bilo kojem regionu mogu da imaju pristup celokupnoj igri, kako npr. ne bi kupovali više njih istu stvar.

Nazad
Vrh Dno