Bile su sportske igre i pre. PES i NBA2K po barem dva putaCim daju Fifu sada znaci da ce biti ukljucena u tu novu pretplatu nekako, nikad ni jedna aktuelna sportska igra nije bila kao PS plus igra koliko se ja secam
Bio je i NBA 2K16. Tako da ovo sigurno nije prva sportska igraBio je NBA 2K20 ali tipa mesec dana pre izlaska 2K21
PS Now postoji vec ko zna koliko godina i sigurno pre Game Passa. Neverovatno mi koliko mnogo ljudi misli da Soni tek sad to uvodi da iskopira MicrosoftTaman sam mislio da s jeseni odem na xbx ali sad vec ne znam, deluje da sad kopiraju microsoft sa tom bazom igara.
PS Now postoji vec ko zna koliko godina i sigurno pre Game Passa. Neverovatno mi koliko mnogo ljudi misli da Soni tek sad to uvodi da iskopira Microsoft![]()
Plaća se razlika u ceni za period za koji imas vec pretplacen plus, slali su na mail. Jedino ne znam da li cu moci iz walleta ili mora sa kartice.Niko ne zna ništa oko upgradea, kapiram da će ćutati sve do pokretanja novog servisa.
A šta se dešava sa PS+ collection?Bolje uzmi samo Maj pa od 13 Juna uzimaj PS PLUS EXTRA. Ovaj sad ps plus postaje essentials a po meni je ps plus extra mnogo bolji. Tako da moj savet je uzmes mesec dana ps plus a u junu uzmes ps plus extra sa kojim dobijas bazu od 400 igara i nastavis njega da uzimas.
Here’s what’s included in each membership tier
PlayStation Plus Essential
Provides the same benefits that PlayStation Plus members are getting today, such as:
• Monthly downloadable games
• Exclusive discounts
• Cloud storage for saved games
• Online multiplayer access
There are no changes for existing PlayStation Plus members in this membership plan.
PlayStation Plus Extra
• Provides all the benefits from the Essential tier
• Adds a catalogue of up to 400 of the most enjoyable PS4 and PS5 games, including:
o Death Stranding
o God of War
o Mortal Kombat 11
o Returnal
o Marvel’s Spider-Man
o Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
• New games will be added to the Game Catalogue every month while others may leave the service.
PlayStation Plus Premium
• Provides all the benefits from Essential and Extra tiers
• Adds up to 340 additional games, including:
o PS3 games available via cloud streaming
o A catalogue of beloved classic games available in both streaming and download options from the original PlayStation, PS2 and PSP generations
• Offers cloud streaming access for original PlayStation, PS2, PSP and PS4 games offered in the Extra and Premium tiers in markets where PlayStation Now is currently available plus 11 new countries.2
• Customers can stream games using PS4 and PS5 consoles, and PC.3
• Time-limited game trials will also be offered in this tier, so customers can try select games before they buy
Sve igre koje si do sada dobio kroz PS+ ces moci i dalje da igras, naravno ako imas pretplatu "Essentials".Šta znače ove liste?
Npr. piše da će doći GoT, HZD, Spiderman MM, MK11...
Jel će ove igre dolaziti u okviru onih 3 besplatnih svakog meseca ili...?
I šta se dešava sa igrama koje smo uzeli u okviru PS+ Collections? Jel ćemo njih moći i dalje da igramo (dok imamo pretplatu) ili ne?
- Vidim da tu ima nekih preklapanja (Days Gone, GoW...).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari