Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Dajte neke mame koji ćete mi vi... 🤣

Taj OLED je smeće ni 30fps ne izgleda dobro. Aj dajte to na oglase za male pare.

I nešto pametno ovo novo povezivanje je keva. Spojio sve gamepade trougao-sony, O- pc, X - android box za PXPLAY na tim boxovima i □ - switch. Vrlo jednostavno kada se uparuje drži se simbol + PS dugme.dok ne počne da treperi kao kod uparivanja. I trougao treperi sa 1 ledom kao 1 pozicija, o - 2, X -3 i □ - 4

Kada se spaja posle.samo se.drži odredjeni simbol i PS dok ne počne da treperi a ne predugo da ne udje u uparivanje.

Ako se ide samo na PS dugme spaja se na poslednje korišćeni simbol.

Da se demantujem i da javim da na dva gamepada već buguje uparivanje sa simbolima. Poslednji uredjaj radi, drugi koji sam probao neće. Istestitaću ih još ali eto na dva sa dve razlicite kombonacije uredjaja vec brljavi.

Da se momentalno demant demantujem 🤣

Iščupao sam kabl od struje na soniju da klinac ne igra i zaboravio.

Nema potrebe da otvarate novu temu, kako Gen Z troši manje novca na igre, vi i jeste ciljna grupa za koju Sony razvija sve ove igrice sa tužnim očevima.:ROFLMAO:

Beše jedan mim....kaže...napravio bih 'dad mode' za igrice..
Kad stigneš posle 2 nedelje da nastaviš igru...opet ti uradi kratak tutorijal...kako beše ide priča, gde si stao, koje su komande...🙂
Dajte neke mame koji ćete mi vi... 🤣

Taj OLED je smeće ni 30fps ne izgleda dobro. Aj dajte to na oglase za male pare.

I nešto pametno ovo novo povezivanje je keva. Spojio sve gamepade trougao-sony, O- pc, X - android box za PXPLAY na tim boxovima i □ - switch. Vrlo jednostavno kada se uparuje drži se simbol + PS dugme.dok ne počne da treperi kao kod uparivanja. I trougao treperi sa 1 ledom kao 1 pozicija, o - 2, X -3 i □ - 4

Kada se spaja posle.samo se.drži odredjeni simbol i PS dok ne počne da treperi a ne predugo da ne udje u uparivanje.

Ako se ide samo na PS dugme spaja se na poslednje korišćeni simbol.
Spojio si na Switch?

Beše jedan mim....kaže...napravio bih 'dad mode' za igrice..
Kad stigneš posle 2 nedelje da nastaviš igru...opet ti uradi kratak tutorijal...kako beše ide priča, gde si stao, koje su komande...🙂

Spojio si na Switch?
Mission Control na switchu to zavrsava, hakovan naravno.

@psaras hebiga krenule ocene da se ljuljaju pa mora malo da se ispravi, u ovo vreme svake godine to prolazimo mesec dana pa se vrati u normalu.

Koliko minuta bude pikao igru (ili pikala u mom slučaju), toliko sklekova mora da odradi posle. U slučaju da ne može - zabrana ❌
Posle nek kaže neko da nije fer 🕶️

Šalim se malo, ja sam poslednji u kući koji ima prava da brani deci da se igraju. To su krajnje mere i retko se primenjuju.

Naišao sam na ovaj video koji lepo prikazuje moj omiljeni PS5 Pro Patch, a to je No Man's Sky u VR koji sam pominjao par puta kada se pokrenula Pro vs Base diskusija.

NMS je imao Pro patch kada sam uzeo Pro, i na prvo poređenje slika je bila oštrija u odnosu na amaterski PS5 i voda je bila bolje renderovana. Razlika nije bila drastična, ali je bila primetna veća rezolucija i stabilniji framerate. Skoro je izašao novi patch i podrška za PSSR i tad sam imao onaj pravi wow osećaj i blago uzbuđenje oko još uvek dalekog PS6.
Kada se uključi PSSR, slika je mnogo stabilnija i prijatnija oku. Kretanje u VR prostoru je takođe prijatnije. U VR headsetu to deluje još drastičnije nego na ravnom ekranu. Video lepo prikazuje razliku, samo imajte na umu da je ovo poređenje Pro Patch gde je uključen i isključen PSSR, a ne sa base konzolom.

Mislim da je ovo za sad u i jedini wow momenat koji sam imao sa Pro konzolom. Spajdermen i TLOU su bili super, Pro Performance mode je bio očekivano dobar. Returnal Pro Patch ima baš oštriju sliku, ali generalno nije drastična razlika. Ništa drugo nisam igrao ponovo na Pro pa da uporedim, ali sve u svemu, zadovoljan sam.

Ne dozvoljava mi PS da vidim Black Ops 6 (trenutno besplatan pristup do 3. novembra). Na aplikaciji i na konzoli je uopšte ne prikazuje, a kad probam preko web browsera, izbacuje poruku: "Age restricted Sorry, you are not eligible to view this content."

Na konzoli u podešavanjima nemam postavljen nikakavu "parental control".

Kako moze ovo da se reši?

P.S. Ne znam kako mi daje da vidim i igram BO3, a sad su novije verzije problem...

Ne dozvoljava mi PS da vidim Black Ops 6 (trenutno besplatan pristup do 3. novembra). Na aplikaciji i na konzoli je uopšte ne prikazuje, a kad probam preko web browsera, izbacuje poruku: "Age restricted Sorry, you are not eligible to view this content."

Na konzoli u podešavanjima nemam postavljen nikakavu "parental control".

Kako moze ovo da se reši?

P.S. Ne znam kako mi daje da vidim i igram BO3, a sad su novije verzije problem...
Našao sam šta je problem. Možda nekom pomogne ako ima sličan bag...

Igra je iz nekog razloga izlistana u pretrazi na PS aplikaciji kao "Call of Duty" iako je Black Ops 3. Kada se ukuca u pretragu "Call of Duty" izlazi pod tim nazivom (i ne piše da je besplatna, trenutno, nego piše puna cena). Ali kada se klikne na nju, vidi se da je besplatna i da može da se doda u library I da se skine na konzolu.

P.S. Ako se na kompjuteru u internet browseru traži igra, izlistana je kao "Black Ops 3"i može da se doda u Library, ali iz browsera ne može da se da komanda da se instalira na konzolu.

Kad smo kod cod I sličnih, koji od njih ima najbolju (i najduži) single campaign?

Nisam igrao ostale, ali je meni priča Black Ops 3 fenomenalna. I regularna verzija i Nightmares. Da ne otkrivam zaplet, pa cu samo reci da ima odličnu psihološku komponentu. Čuo sam I da je BO1 i/ili 2 sličan.

Nazad
Vrh Dno