Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

realna priča 🙂

10 meseci posle - she still has no clue 🕶️

GTA VI kontroleri otisli u jednom dau.

Gde ih je bilo uopšte?

Da li je neko u lokalu nasao thumb stick capsove za dualsense za male pare?

Jel oni shellovi na Ali valjaju išta?

Skull and Co su odlični meni stižu za koji dan za preostale gamepade. Nema greške savršeni.

Ovaj sa većim nagibom sam stavio na desnu pečurku a plići na levu. Imam i za swicth drugi model isto savršeni.

Sad vidim pitao si za shellove a capsove u lokalu. Imaš na temi uzeo sam ja 30th Aniversary i Astro Bot i oba su 1/1. Samo kod 30th aniversary ako naručuješ vodi računa od dugmicima. Ima vise oocija a realno želiš da naručiš kako.je na originalnom gamepadu.

Poslednja izmena:
Skull and Co su odlični meni stižu za koji dan za preostale gamepade. Nema greške savršeni.

Ovaj sa većim nagibom sam stavio na desnu pečurku a plići na levu. Imam i za swicth drugi model isto savršeni.

Sad vidim pitao si za shellove a capsove u lokalu. Imaš na temi uzeo sam ja 30th Aniversary i Astro Bot i oba su 1/1. Samo kod 30th aniversary ako naručuješ vodi računa od dugmicima. Ima vise oocija a realno želiš da naručiš kako.je na originalnom gamepadu.
Da nemas link za taj 30th aniversary koji si kupio? Citam po netu ima ih koji su losi a i lik koji ugradjuje tmr mi rekao da ima bas losih

Ja sam na jednom Dualsensu morao da menjam te gumice za thumbstic-ove. Originalne su propale vremenom.
Narucio par komada sa Alija i Temua.

Ali kada ih stavim, uopste ne stoje kako treba, vec se rotiraju, kao na ovom videu :

Video sam na par mesta da ljudi imaju takve probleme, i uglavnom se spominje lepak kao resenje.

Ako je neko ovde imao isti problem, neka javi da li ima neki drugi nacin, ili je lepak jedino resenje..

Au koliko napadaju Wolverine igru da je pranje para sa jeftinom fizikom vode, nekim losim animacijama helikoptera, samovozecim motorom koji kao u levku ne moze van staze čak i bez diranja gamepada itd, bas treba biti fan i kupiti ukrasenu konzolu ili gamepad time.

Ja sam na jednom Dualsensu morao da menjam te gumice za thumbstic-ove. Originalne su propale vremenom.
Narucio par komada sa Alija i Temua.

Ali kada ih stavim, uopste ne stoje kako treba, vec se rotiraju, kao na ovom videu :

Video sam na par mesta da ljudi imaju takve probleme, i uglavnom se spominje lepak kao resenje.

Ako je neko ovde imao isti problem, neka javi da li ima neki drugi nacin, ili je lepak jedino resenje..

Jel ti se rotira kad ne stavis gumice? Il ti se analog okrece deo za palac ili su te gumice loše.

@Nikoldije nema ga više ta radnja sad sam gledao istoriju porudzbina

Ja sam kupio kompletne stikove na AE, kad se uporede deluju za nijansu nekvalitetnije ali kad se montiraju odlični su. Jedino što mora ceo kontroler da se razbuca ali nije neka mudrost.

Jel ti se rotira kad ne stavis gumice? Il ti se analog okrece deo za palac ili su te gumice loše.

Ne, bez gumica je sve ok, kad ih skinem sami thumbstikovi se ne rotiraju.
Rotiraju se samo gumice kad ih stavim, mozda su za milimetar vece.
Probacu da narucim i neke druge.. Ako i te ne valjaju onda jedino da primenim tu metodu sa lepkom

Naruči ove što sam slao odlične su. Ali vodi računa jedna je malo sa većim nagibom. Imaju razne modele. Ja više bez njih ne igram.

Nazad
Vrh Dno