Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Za tursku sljaka i FUPS,isto je sto i ininal.
Ininal vise ne radi, ugasili su ga pre vise meseci.

Kada si otvorio FUPS? Koliko znam, sada treba turski ID da se otvori. Ja sam probao pocetkom godine i nisam uspeo. Ako sada opet radi registracija, to je onda super

Ja sam otvorio to davno.Ali vidim da i sad moze da se reg sa srb brojem,samo izaberi

Prilozi

• Screenshot_20250901_162504_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250901_162504_Samsung Internet.jpg
    60.7 KB · Pregleda: 39
Ja sam otvorio to davno.Ali vidim da i sad moze da se reg sa srb brojem,samo izaberi
Imas li kakve dodatne troškove prilikom otvaranja naloga? Ili ti je cijena koliko na psn?
Danas pokusali 2 puta sa turskom karticom nije prosla kupovina. Ima i 3 karticu al nismo stigli.
Jadan turčin,sav se prepao da ga ne zeznemo😂

Problem je sigurno lokacija sa koje pokušavate kupovinu (Srbija), a ne kartica.

Ne znam o kakvim dodatnim troškovima mislis, ali ono sto ti piše u korpi, to je ta cena.

Otvaranje playstation naloga je besplatno, tj registracija. Kupovina PS+ pretplate je onoliko koliko piše.
Ja sam imao problem sa kupovinom pretplate sa parama na nalogu (jedva uspeo), a verujem da je ista muka i sa drugim nacinima kupovine ako nisi u turskoj.

Muka je za pretplatu da se uzme kod Turaka, potreban je controld, što se igara tice, lagano prolazi kupovina iz wallet-a i karticama (ininal dok je radio) skoro sam uzimao preko dopuna, bez problema.

Evo sad ga kolega uhvatio,rekao ne ides kuci dok mu ne zavrsis to. Eto zvao Tursku, perca posudja,da nam uplate.cekam verifikaciju uplate. Stigao e mail da se ulogovali u turskoj. Samo cekam da vidim jer prosla uplata.

Prilozi

• 17567608347731092037198683665613.jpg
    17567608347731092037198683665613.jpg
    348.7 KB · Pregleda: 27
Eto jedne info,mozda ce nekom biti značajna. Kartica iz Turske tj 3 Visa nijedna nije htjela da prodje pri kupovini odavde.
Lik na kraju iscimao sestru u Tursku da ona od tamo da plati,a mi dobili ps+ extra gosinu dana👍😁

Izgleda da smanjuju SSD na PS5 Slim Digital konzoli sa 1TB na 825GB za evropsko tržište. Sony nije ništa objavio još uvek, ali sertifikovana je nova revizija CFI-2100 (izvor). Cena ostaje ista. PS5 Slim Disc ostaje sa 1TB memorije. Nova revizija konzole stiže u Evropu 13. septembra. o_O

Koja ludnica. Ja se jos razmisljao sept. prosle godine da uzmem slim verziju na akciji za 53k.
Za godinu dana je poskulela na 65k i plus smanju kapacitet.

73.990.

Nazad
Vrh Dno