djomla43
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.12.2012
- Poena
- 285
Tu spadamo svi preko 35 ☺️Ufff, aj' da napravimo i temu PS5 - Tate 50+...
Ima nas i još matorijih ljubitelja.
-đedo od 44 ljeta 😁
Tu spadamo svi preko 35 ☺️Ufff, aj' da napravimo i temu PS5 - Tate 50+...
Ima nas i još matorijih ljubitelja.
Nema potrebe da otvarate novu temu, kako Gen Z troši manje novca na igre, vi i jeste ciljna grupa za koju Sony razvija sve ove igrice sa tužnim očevima.![]()
Spojio si na Switch?Dajte neke mame koji ćete mi vi... 🤣
Taj OLED je smeće ni 30fps ne izgleda dobro. Aj dajte to na oglase za male pare.
I nešto pametno ovo novo povezivanje je keva. Spojio sve gamepade trougao-sony, O- pc, X - android box za PXPLAY na tim boxovima i □ - switch. Vrlo jednostavno kada se uparuje drži se simbol + PS dugme.dok ne počne da treperi kao kod uparivanja. I trougao treperi sa 1 ledom kao 1 pozicija, o - 2, X -3 i □ - 4
Kada se spaja posle.samo se.drži odredjeni simbol i PS dok ne počne da treperi a ne predugo da ne udje u uparivanje.
Ako se ide samo na PS dugme spaja se na poslednje korišćeni simbol.
Mission Control na switchu to zavrsava, hakovan naravno.Beše jedan mim....kaže...napravio bih 'dad mode' za igrice..
Kad stigneš posle 2 nedelje da nastaviš igru...opet ti uradi kratak tutorijal...kako beše ide priča, gde si stao, koje su komande...🙂
Spojio si na Switch?
Našao sam šta je problem. Možda nekom pomogne ako ima sličan bag...Ne dozvoljava mi PS da vidim Black Ops 6 (trenutno besplatan pristup do 3. novembra). Na aplikaciji i na konzoli je uopšte ne prikazuje, a kad probam preko web browsera, izbacuje poruku: "Age restricted Sorry, you are not eligible to view this content."
Na konzoli u podešavanjima nemam postavljen nikakavu "parental control".
Kako moze ovo da se reši?
P.S. Ne znam kako mi daje da vidim i igram BO3, a sad su novije verzije problem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari