Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

Kako može da "ode 350e"? Ebay ima zaštitu i mogu da mu vrate novac, ako je koristio Paypal za plaćanje. Ali ako nije koristio preporučene načine za plaćanje, već je prodavac insistirao na plaćanju izvan tog sistema, onda je i bilo očigledno da je reč o prevari.

I ko jos prodaje PS5 za 350e... lol

Nije ebay, FB marktplace. Ja sam mu odmah rekao pre nego što je uplatio da je prevara, posebno što je oglas postavljen u grupe na jugu zemlje a prodavac je sa severa.
Bukvalno prevara, ali ljudi vole da veruju u Deda Mraza i ovakve "ponude"

@Corvus Corax uplatio mu je preko banke, pre toga mu je lik poslao sliku lične karte, što je naravno nikakva garancija. Pre par meseci smo vodili diskusiju u nekoj temi gde je jedan član ubeđivao nas ostale da je prenos novca preko banke i slikom LK 100% siguran ( pričamo o Nemačkoj ). Naravno da nije.

Elem, oglas je još uvek aktivan, sad se ja sa mog naloga cenjkam sa likom, za mene je cena 400e :D

Nije ebay, FB marktplace. Ja sam mu odmah rekao pre nego što je uplatio da je prevara, posebno što je oglas postavljen u grupe na jugu zemlje a prodavac je sa severa.
Bukvalno prevara, ali ljudi vole da veruju u Deda Mraza i ovakve "ponude"

@Corvus Corax uplatio mu je preko banke, pre toga mu je lik poslao sliku lične karte, što je naravno nikakva garancija. Pre par meseci smo vodili diskusiju u nekoj temi gde je jedan član ubeđivao nas ostale da je prenos novca preko banke i slikom LK 100% siguran ( pričamo o Nemačkoj ). Naravno da nije.

Elem, oglas je još uvek aktivan, sad se ja sa mog naloga cenjkam sa likom, za mene je cena 400e :D
Pa i 400e je super cena, ako tebi stvarno pošalje biće vrh! /s

Još daje i slušalice za te pare :D

Prilozi

• received_821851105776066.jpeg
    received_821851105776066.jpeg
    175.3 KB · Pregleda: 123
Pa odma se po toj ceni videlo da je prevara u najavi. Ko jos prodaje ps5 za 350 eur...
Naravno lik je naznačio kao polovna konzola pa se ljudi kao upecaju na to "Pa vidi polovna je konzola i cena od 350 je realna" e kod nas ispod 10k neće da ti vrate,e sad za inostranstvo ja mislim da je to njima kao naših 50 evrića pa zato neće da ti vrate pare (Mislim na policiju) a naravno lako je danas uvaljati nekom tako konzolu ja prevaru

da se vratimo na temu

Sony najviše konzola šalje za Ameriku i Britaniju jer je Xbox tamo najjači dok najmanje šalje pacifičkim zemljama (Istočna Azija i Okeanija) samo je Kina izuzetak dok je u Evropi i na Bliskom Istoku osrednja ponuda. Tek kad se ova dva tržišta dovoljno zasite onda će pojačati slanje konzola na ostala tržišta.

Ok, nemojte pominjati komercijalne prodavce sa KP, jer se to može smatrati reklamom (pozitivnom ili negativnom). Neko je imao pozitivna iskustva, neko negativna, pa će tema otići u pogrešnom smeru i brzo prerasti u offtopic.

Hvala na razumevanju.

Ok, nemojte pominjati komercijalne prodavce sa KP, jer se to može smatrati reklamom (pozitivnom ili negativnom). Neko je imao pozitivna iskustva, neko negativna, pa će tema otići u pogrešnom smeru i brzo prerasti u offtopic.

Hvala na razumevanju.
Ok brate,nisam znao. Izvini,ali zanimalo me samo zato što sam i ja razmišljao da kupim preko KP ako ne bude bilo u velikim prodavnicama. Ali ok,razumem.

Konzola + 5 igara za 102.000 u Game Center i GameS radnjama.

Pritom je GoW Bundle uz koji prodaju još 4 igre.

Plus isto imaju bundle, konzola sa tri igre… od tih tri GoW na disku i isto košta kao i ova GoW bundle opcija.

Užas!

A vidim Xbox X ide klot konzola za 80k… tu nisu “primorani” da pravi bundle-ove.

Ajd uz PS i daju nešto pa naduvaju cenu ali za XboX je klasično šišanje. Nema ko da ih kontroliše pa rade šta hoće. Na KP ima Series X za 500 i to više prodavaca.

Kriminalne su cene i za jedno i za drugo… ali najjači je ovaj GoW Bundle sam po sebi i plus daj da nagruvamo još cenu uz dodatne igre.

Sve ok, stoji da je preskupo.
Ali odlicne su igre, svaku vredi preci..

Blago tebi onda, mogao si da uzmes onda jos par konzola za kolege sa foruma. :D

Ni ja nisam očekivao da ću ovako proći, čista sreća, s obzirom da sam proveo više od 5 sati na granici u odlasku i dolasku i zadržavanjem od 30 minuta u Segedinu

Nazad
Vrh Dno