Pa odma se po toj ceni videlo da je prevara u najavi. Ko jos prodaje ps5 za 350 eur...I prevara, uplatio pare i ništa, lik nestao. Zvao policiju, kažu da ništa ne mogu da urade. Ode 350e.
Pa i 400e je super cena, ako tebi stvarno pošalje biće vrh! /sNije ebay, FB marktplace. Ja sam mu odmah rekao pre nego što je uplatio da je prevara, posebno što je oglas postavljen u grupe na jugu zemlje a prodavac je sa severa.
Bukvalno prevara, ali ljudi vole da veruju u Deda Mraza i ovakve "ponude"
@Corvus Corax uplatio mu je preko banke, pre toga mu je lik poslao sliku lične karte, što je naravno nikakva garancija. Pre par meseci smo vodili diskusiju u nekoj temi gde je jedan član ubeđivao nas ostale da je prenos novca preko banke i slikom LK 100% siguran ( pričamo o Nemačkoj ). Naravno da nije.
Elem, oglas je još uvek aktivan, sad se ja sa mog naloga cenjkam sa likom, za mene je cena 400e![]()
Naravno lik je naznačio kao polovna konzola pa se ljudi kao upecaju na to "Pa vidi polovna je konzola i cena od 350 je realna" e kod nas ispod 10k neće da ti vrate,e sad za inostranstvo ja mislim da je to njima kao naših 50 evrića pa zato neće da ti vrate pare (Mislim na policiju) a naravno lako je danas uvaljati nekom tako konzolu ja prevaruPa odma se po toj ceni videlo da je prevara u najavi. Ko jos prodaje ps5 za 350 eur...
Ok brate,nisam znao. Izvini,ali zanimalo me samo zato što sam i ja razmišljao da kupim preko KP ako ne bude bilo u velikim prodavnicama. Ali ok,razumem.Ok, nemojte pominjati komercijalne prodavce sa KP, jer se to može smatrati reklamom (pozitivnom ili negativnom). Neko je imao pozitivna iskustva, neko negativna, pa će tema otići u pogrešnom smeru i brzo prerasti u offtopic.
Hvala na razumevanju.
Na granici prošao odlično 👍Srecno na granici.![]()
Jel ti tražili avans? Ja kad sam bio prvi put naručio,rekli su da mi lokacija ne podržava za kućni net,a onda drugi put da moram da uplatim avans od 65k. Pa sad vidim da si ti dobio od njihja uzo preko a1 bundle nisam otpakovo jos
E nisam mogao, playitstore.hu ne izdaje papire za Afu, mada hteo sam..A jesi li trazio povracaj poreza?
Disk verzija?Ja sam juče u Segedinu uzeo GOW bundle digital za 570 evra 😊
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari