isto. mogu da se kladim da je neki od ovih preprodavaca sa oglasa kupio celu turu preko veze da proširi svoj lager za 700e po komaduSad sam zvao tehnomaniju da proverim nakon sto sam video ovu poruku da je dostupna digital verzija, i likusa preko telefona mi rece da je proverila da nema na stanju ni online niti u prodavnicama, tako da se to izgleda odmah rasprodalo.
Vrlo moguce da pojedini prodavci imaju neki dil sa njima, ili ih ovi skalperi nesto caste kad im tako zavaljaju celu turu. Samo znam da cu pre da dam 90k za onaj bundle sa 3 igre u radnji nego 200e pohlepnim preprodavcima.isto. mogu da se kladim da je neki od ovih preprodavaca sa oglasa kupio celu turu preko veze da proširi svoj lager za 700e po komadu
Ето појавило се. Ваљају их за 630 евра у просеку.edit: Upravo gledam pojedine oglase na KP i gomila njih trenutno nema digital na stanju, bas me zanima dal ce se to promeniti u narednih 2-3 dana, a sve nesto mislim da hoce![]()
otkupljuju polovne igre a nece nove, odakle ti ovakav zakljucak?Daju 0 po naslovu, nisu ludi da otkupljuju, imali bi ih na hiljade na stanju.
Oko 2500 din u Gigi.Koliko se placa ta dodatna garancija u gigatronu preko ddor od 4 godine ako neko zna da mi kaze, i da li postoji nesto slicno u games ili tamo dobijas standardnih 2 godine garancije?
unapred da se ogradim, ne govorim da lazes ili bilo sta, ali ono sto mi nije jasno je na koju foru tacno ne otkupljuju?Zvao i pitao
Mislim da oni ne znaju šta će sa tom igrom. Ovde u Nemačkoj se daje uz beli kontroler besplatno, uzeo danas, 63€ kontroler plus ta igra.Kad sam ja zvao da zavalim destruction all star (ne secam se tacno koga) rekli mi da moze i da se dobija virtuelni novac pa da za isti kupis neku drugu igru. A takodje imali su brdo vec kupljenih. Nema od tog posla nista.
mislim da je ovo neki vid prevare (polovno prodati kao novo, u kakvom god očuvanom stanju da je). uglavnom, sada neće da ih otkupljuju jer realno nemaju prođu na tržištu.Games ako ti proda igru u bundle-u, prodaje je po punoj ceni od 9500din. Ako im ti ponudis za 5K recimo (ali verovatno ce je uzeti za 3K) i prihvate i ponovo tu istu stave u drugi bundle sa konzolom, opet ce je prodati po punoj ceni,
Hvala. Proverio sam preko nekog linka sigurnost sajta i ocena je bila svega 85% od 100 pa mi je odmah bacilo sumnju.Cdr.rs nije nikad nikom ništa isporučila, kontam da smo svi "kupili" bar jednu konzolu tamo.
Kontam da likovi ustvari trguju podacima pa im je ovo fora da do istih dođu...
Dakle, tamo nemoj poručivati...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari