Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

Sad sam zvao tehnomaniju da proverim nakon sto sam video ovu poruku da je dostupna digital verzija, i likusa preko telefona mi rece da je proverila da nema na stanju ni online niti u prodavnicama, tako da se to izgleda odmah rasprodalo.

Sad sam zvao tehnomaniju da proverim nakon sto sam video ovu poruku da je dostupna digital verzija, i likusa preko telefona mi rece da je proverila da nema na stanju ni online niti u prodavnicama, tako da se to izgleda odmah rasprodalo.
isto. mogu da se kladim da je neki od ovih preprodavaca sa oglasa kupio celu turu preko veze da proširi svoj lager za 700e po komadu

isto. mogu da se kladim da je neki od ovih preprodavaca sa oglasa kupio celu turu preko veze da proširi svoj lager za 700e po komadu
Vrlo moguce da pojedini prodavci imaju neki dil sa njima, ili ih ovi skalperi nesto caste kad im tako zavaljaju celu turu. Samo znam da cu pre da dam 90k za onaj bundle sa 3 igre u radnji nego 200e pohlepnim preprodavcima.
edit: Upravo gledam pojedine oglase na KP i gomila njih trenutno nema digital na stanju, bas me zanima dal ce se to promeniti u narednih 2-3 dana, a sve nesto mislim da hoce :)

A ovi sto su imali disc verzije, polako dizu cene.. sad nema ispod 670 eur, a bilo je 645.

Games nudi sada druge igre uz PS5 za istu cenu 89999din :D

PS5 Ghost of Tsushima - Director’s Cut
PS5 Marvel’s Spider-Man - Miles Morales
PS5 Ratchet & Clank - Rift Apart

Jel moze neko da proveri koliko Games nudi para da otkupi te igre, u celofanu naravno? Ako daju preko 5K po naslovu, onda se isplati. :D

Kad sam ja zvao da zavalim destruction all star (ne secam se tacno koga) rekli mi da moze i da se dobija virtuelni novac pa da za isti kupis neku drugu igru. A takodje imali su brdo vec kupljenih. Nema od tog posla nista.

Koliko se placa ta dodatna garancija u gigatronu preko ddor od 4 godine ako neko zna da mi kaze, i da li postoji nesto slicno u games ili tamo dobijas standardnih 2 godine garancije?

Nije konkretno za PS5, ali se sećam da su meni za monitor od 15k ponudili dodatne 2 godine za 1200 dinara po godini (2400 za 2 godine) ako se ne varam.

Opremio se čovek za predstojeće praznike :)
5fteir2jsz581 (1).jpg

Koliko se placa ta dodatna garancija u gigatronu preko ddor od 4 godine ako neko zna da mi kaze, i da li postoji nesto slicno u games ili tamo dobijas standardnih 2 godine garancije?
Oko 2500 din u Gigi.

Pitao za digital na KP. Imaju na stanju i cena je 630. Malo mnogo za nesto sto treba da kosta 52k.

unapred da se ogradim, ne govorim da lazes ili bilo sta, ali ono sto mi nije jasno je na koju foru tacno ne otkupljuju?
ja sam kod njih npr. kupio polovan demon's souls, morao ga je neko prodati njima prvo? znaci otkupljuju kad skines celofan ali ne i sa celofanom?
stvarno ne razumem

Druže pozovi i pitaj pa ćeš videti, trenutno ne otkupljuju te konkretne igre iz bandla.

Možda su na početku prihvatali, ali očigledno trenutno mnogo više ljudi hoće da proda te tri igre nego što hoće da ih kupi.

Kad sam ja zvao da zavalim destruction all star (ne secam se tacno koga) rekli mi da moze i da se dobija virtuelni novac pa da za isti kupis neku drugu igru. A takodje imali su brdo vec kupljenih. Nema od tog posla nista.
Mislim da oni ne znaju šta će sa tom igrom. Ovde u Nemačkoj se daje uz beli kontroler besplatno, uzeo danas, 63€ kontroler plus ta igra.
Uz to je i akcija kontroler (crni, beli ili mislim roze) sa Battlefield igrom za 99€.

P.S. Uspeo sam da rezervišem jedan primerak PS5 sa diskom za 500€ u Saturnu, uplata unapred 100€, a stiže najkasnije 10. januara 😁
Nudili i dodatnu garanciju od 3 godine za 50€, ali sam odbio. Vidim da to ovde svima guraju i da mnogo ljudi otkazuje to osiguranje nakon kupovine i onda vraćaju novac(jer često uslovljavaju da mora sa tim da se uzme).

Nemanja donesi jedan sunce ti! :p

Games ako ti proda igru u bundle-u, prodaje je po punoj ceni od 9500din. Ako im ti ponudis za 5K recimo (ali verovatno ce je uzeti za 3K) i prihvate i ponovo tu istu stave u drugi bundle sa konzolom, opet ce je prodati po punoj ceni, sto je zarada od skoro 50%, plus onaj procenat na koji su je nabavili, a to je sigurno slican ili pak veci.

Znaci kupovinom igre u celofanu od mene na primer, i novom prodajom dolaze do 100% profita sto je mislim ok deal za njih. A da ne pricam ako je uzmi za 3K jer je realnija cena i poznato je da daju neke mizarne cifre kada im nudis igre u odnosu na KP.

Ali ima i smisla da ih ne zele jer ih ima previse u opticaju, ali ako im je main prodaja tih igara u bundlu, verujem da ima smisla da pristanu na trade.

Games ako ti proda igru u bundle-u, prodaje je po punoj ceni od 9500din. Ako im ti ponudis za 5K recimo (ali verovatno ce je uzeti za 3K) i prihvate i ponovo tu istu stave u drugi bundle sa konzolom, opet ce je prodati po punoj ceni,
mislim da je ovo neki vid prevare (polovno prodati kao novo, u kakvom god očuvanom stanju da je). uglavnom, sada neće da ih otkupljuju jer realno nemaju prođu na tržištu.

no, da se vratimo na temu

Prvo da pozdravim sve clanove foruma. Planiram isto da uzmem ps5 pa da se ukljucim malo i ja u temu. Dakle proslo je godinu i nesto jace od izlaska nove konzole i jos ga nemamo gde kupiti, kad ce doci do stabilizacije cena ko zna. Inace imao sam gotovo sve konzole ps i xbox-a i uglavnom sam se odlucivao za slim konzole, ali sad mi bas dugo nekako cekati 2023 + ova pandemija.
Na kp ima vidim po 580 eura najjeftinije ali iskreno ne daje mi se 150 eura vise pohlepnim preprodavcima koji su nam i zakuvali ovu corbu. Prodavnica cdr.rs ne znam koliko je sigurna za naruciti online ali moze se pre orderovati digital za 52k, gledao sam i na lalafo ali tamo mi nista nije jasno, ima cena i po 150 eura za nov, nema nikakvih podataka o prodavcu i jako mi je sumnjivo, sumnjivi su mi tamo i oni sto prodaju za 450 eura :D

Cdr.rs nije nikad nikom ništa isporučila, kontam da smo svi "kupili" bar jednu konzolu tamo.

Kontam da likovi ustvari trguju podacima pa im je ovo fora da do istih dođu...

Dakle, tamo nemoj poručivati...
Hvala. Proverio sam preko nekog linka sigurnost sajta i ocena je bila svega 85% od 100 pa mi je odmah bacilo sumnju.
Sve mi se cini da ako zelimo konzolu po nekoj normalnoj ceni da cemo se jos dosta nacekati 😒

Krenuli su po nekim drugim zemljama da prodaju bundle po otrpilike istoj ceni kao kod nas, samo te umesto tri debilne igre po njihvom izboru teraju da kupiš jednu igru po svom izboru plus neki od dodataka, tipa kontroler, headset i sl. Za to bih već dao pare.

Kad ne bi bilo skalpera kupovali bi konzolu po normalnoj ceni, ovako bundle je jedini nacin da ljudi dodju do konzola a da se ne rasproda sve istog dana kada stigne nova kolicina, eto cist primer sta se desilo kad se pojavila digital verzija u tehnomaniji pre neki dan, istog dana vec nije imalo na stanju.

Nazad
Vrh Dno