Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

Kako bi uopšte bio problem plaćanje kreditnom karticom, radnja dobija pare, posle je tvoja stvar s bankom.

Kako bi uopšte bio problem plaćanje kreditnom karticom, radnja dobija pare, posle je tvoja stvar s bankom.
Druže, banke im uzimaju proviziju ako žele isplatu odmah, a sve u skladu sa ugovorom koji su zaključili sa bankom.
Dakle cena je npr. 86k podeljeno na 12 rata.
Na prodavcu je da čeka 12 meseci i uzme 86k, ili da odmah banci proda potraživanje za naknadu od 10% od vrednosti potraživanja, a banka kad otkupi potraživanje čeka 12 meseci da joj isplatiš taj iznos u ratama.
Dakle, ako hoće odmah, dobije 77.400 din (86.000 -8600).

Procenat sam odredio kao primer, nemaju svi prodavci isti aranžman sa bankom.

@Čika_Kure tacno kaze svaku rec kako ide, plus je ovo roba koja je veoma trazena za kes placanje. A promenice se i to za godinu dana pa ce se prodavati i uz neki bolji tv, cekove, rate itd itd, sad im se moze trenutno i to koriste maksimalno.

Ček, ček. Ja sam mislio da kreditna kartica funkcioniše za radnju isto kao i debitna.

Vidim u Gigatronu se pojavila verzija sa 2 igre, ako je neko zainteresovan

Pa deluje da se tržište polako normalizuje. Čak i ova ponuda je bila nezamisliva pre nekog vremena, tako da verujem da ćemo za 6-9 meseci imati relativno normalnu situaciju.

Evo i ja da se javim(nikako da stignem)...Sony je stigao 28jula u moj dom pun tehnike😁🙂😎,grafika je odlicna na ps5 igrama ...uz dobar tv vrhunsko uzivanje,veoma sam zadovoljan
Bio sam porucio 7jula i konzola stigla 28jula u GC..isao do NS po konzolu ..hteli da mi posalju kurirskom sluzbom,odmah sam im rekao nema potrebe dolazim ja u NS😁🙂

Prilozi

• 20210814_153947.jpg
    20210814_153947.jpg
    233.8 KB · Pregleda: 184
držite se teme: gde kupiti PS5
hvala na razumevanju

Poverenje je ti sve ređa stvar u Srbiji ovih dana.

Neće niko da stavlja svoj guz u procep da bi preporučio tek tako nekog i od čega on nema ništa. A ako slučajno ti budeš imao problema sa tim prodavcem, možeš da dođeš na forum i kažeš "korisnik A mi je preporučio prodavca B, ali je on g0v*ar i prevario me je za ovo ili ono". Nisi direktno optužio korisnika A, ali ostavlja gorak ukus u ustima, kako korisniku A, tako i ostalim korisnicima foruma jer se kredibilitet korisnika A u tom trenutku smanjio.

S toga, nije realno očekivati da tebi ili nekome drugome ko je tu na forumu nešto malo, da neko ko je u tim vodama, a i na forumu dugo vremena, otkriva tek tako svoje kanale dostavke, posebno sada sa otežanim "uvozom".

Kucaj na KP PlayStation 5, trazis najblizi grad, odgovarajucu cenu I proveris, ako je tu, odes I kupis. I ovako preprodavaca ima tona na sajtu.

Znam, nego sam pomislio ako je vec neko kupovao kod nekog nesto pa da mi kaze...moze slobodno porukom. Vidim silne preporuke na samom sajtu i pluseve, samo ne znam koliko su pouzdani

Zvali su me danas iz GC, sledeca tura stize sledece nedelje.
Ne zna se jos koje ce igre biti u bundle-u, ni koja ce biti cena.

Cekao sam u Gigatronu mesec ipo dana. Pozvali me kad je stiglo i uzeo sam u radnji koja mi je najbliza. To bese pocetkom jula jos. Posle sam dobio jos 2 poziva iz radnji uBGu gde sam bio na listama cekanja. Mislim da se situacija polako sredjuje. Skalpela je sve manje, rekao bih.

GC novi bundle Sackboy i Demon's Souls. Cena 80k.

Zvali su me sad iz Game Centra, 80.000 bundle sa 2 igre Sackboy i Demon's Souls.
Ako neko zeli da kupi neka mi posalje poruku, da mu prosledim rezervaciju.
Najkasnije mora u ponedeljak da se plati (moze u Beogradu ili Novom Sadu)

^Hvala @DBraveZ ti si, čini mi se, rekorder u broju prosleđenih rezervacija.

Ja i dalje ostajem pri tome da ću uzeti isključivo digital, čak i u onom dodatni džojped i punjač bundle, pa ako je iko voljan da prosledi, tu sam.

P.S. zaboravio sam sa kim sam se dogovorio oko prosleđivanja digital rezervacije, pa neka se sam javi kad je bude. :ROFLMAO:

Isto tako ću proslediti svoju digital rezervaciju ako se pre toga snađem za digital PS5, ali moja je od marta 2021. godine, pa kontam da ću se načekati.

Za disk konzolu me više ne zovu, ali malo mi je krivo što sam ih sve redom oladio za tu opciju, jer sam mogao i ja proslediti nekom rezervaciju kome ta opcija odgovara... 😔

EDIT: @PetarScepovic voliš sado-mazo? Ne kontam ovu logiku uopšte. Pa ne ugraviraju u konzolu ime kupca pa da ti smeta.

Zvali su me sad iz Game Centra, 80.000 bundle sa 2 igre Sackboy i Demon's Souls.
Ako neko zeli da kupi neka mi posalje poruku, da mu prosledim rezervaciju.
Najkasnije mora u ponedeljak da se plati (moze u Beogradu ili Novom Sadu)
Može li neko da mi prosledi rezervaciju i koliko kosta da mi prosledite rezervaciju?

Nazad
Vrh Dno