Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Kako bi uopšte bio problem plaćanje kreditnom karticom, radnja dobija pare, posle je tvoja stvar s bankom.
Druže, banke im uzimaju proviziju ako žele isplatu odmah, a sve u skladu sa ugovorom koji su zaključili sa bankom.Kako bi uopšte bio problem plaćanje kreditnom karticom, radnja dobija pare, posle je tvoja stvar s bankom.
Funkcioniše kad plaćaš odjednom, kad plaćaš na rate ne funkcioniše.Ček, ček. Ja sam mislio da kreditna kartica funkcioniše za radnju isto kao i debitna.
Cini mi se da je nece niko, na stanju je vec nekih 5-6 dana, sto je dobar znak i mozda konacno pocnu da prodaju konzole bez ovih glupavih preplacenih bundlova.Vidim u Gigatronu se pojavila verzija sa 2 igre, ako je neko zainteresovan
Ikooo???Ima li koji prodavac na KupujemP koji je od povjerenja i kod koga moze da se kupi?
Kad si se prijavio?Zvali su me danas iz GC, sledeca tura stize sledece nedelje.
Ne zna se jos koje ce igre biti u bundle-u, ni koja ce biti cena.
Nemam pojma, tokom ove godine.Kad si se prijavio?
Ovo sve lošije, za veće pare...GC novi bundle Sackboy i Demon's Souls. Cena 80k.
Koja je prodavnica gc može li neko molim vas da mi kaze!?Zelim da kupim playstation 5.Ovo sve lošije, za veće pare...
Kontam da će se nakupiti prašine pre nego što rasprodaju ovaj bundle
Pa ako ti neko prosledi, isto je tvoja konzola.Ima li na nekom sajtu playstation 5 na stanju jer hocu da ga narucim. Samo da napomenem ne zelim da mi iko prosleđuje rezervaciju jer ja želim sam da rezervisem ili kupim svoju konzolu.
Nema na stanju. Odeš na https://www.gamecentar.rs/playstation5 i upišeš se na listu. Očekuj poziv za 2-3 nedelje. A najbrže da se javiš kolegi DBraveZ i dobiješ konzolu sledeće nedelje.Ima li na nekom sajtu playstation 5 na stanju jer hocu da ga narucim. Samo da napomenem ne zelim da mi iko prosleđuje rezervaciju jer ja želim sam da rezervisem ili kupim svoju konzolu.
Može li neko da mi prosledi rezervaciju i koliko kosta da mi prosledite rezervaciju?Zvali su me sad iz Game Centra, 80.000 bundle sa 2 igre Sackboy i Demon's Souls.
Ako neko zeli da kupi neka mi posalje poruku, da mu prosledim rezervaciju.
Najkasnije mora u ponedeljak da se plati (moze u Beogradu ili Novom Sadu)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari