Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

Da li ste bili u preorderu od pocetka ili je ovo nesto mimo toga?

Da li ste bili u preorderu od pocetka ili je ovo nesto mimo toga?
Ја нажалост не, буквално сам се пријавио пре можда недељу, две, али сам поставио слику због њихове тврдње да се ситуација полако нормализује (мада сам чуо да ће још горе да буде али ко зна). Тако да бих рекао да су ово добре вести.

Sada bio u gigatronu, reče mi lik da preorder kreće u maju a u junu veće količine. Isto tako je rekao da su njegove kolege faktički svo vreme radile kao scalperi :) Srbijo :)

Haha 🤣🤣
Pa kako drugačije nego "kolege"

Isto kao i onaj što sam ga pomenuo na jednoj od prethodnih strana, "naručio kolega za sebe". Nisam ni sumnjao. 🤬

koja li je to tuca medju njima bilan ko ce da uzme konzole kad stignu... jedna tebi jedan meni jedna meni jedna meni jedna meni... a jedna tebi...

^ pa naravno išli su po spisku, ali svom internom... I onda kažu, ništa ne brinite, imamo spisak kupaca i isporučujemo po spisku... :ROFLMAO:

Prvi post, nakon godina čitanja....
Je l krenuo Computerland, treba da su danas dobili konzole?

Odakle informacija da su dobili konzole?

19. se pominjao više puta kao datum nove ture na više mesta, a mislim i ovde na forumu

Neko je rekao da pojedini preprodavci na Kp navode 19. kad dobijaju novu turu. E sad sta je to u pitanju pojma nemam

I meni se drugar pohvalio da mu sutra stize konzola preko njegovog dobrog druga koji ima veze u "Igre" radnji....
Sad da li je bas direktno preko njega ili je on izgubio strpljenje vise to ne znam, znam da mu stize digital i jos 1 kontroler sa strane...

Na KP se pojavio oglas za CD verziju sa dve godine garancije za 550eur. Prodaje 3 komada. Ko je zainteresovan, nek požuri.

Na KP se pojavio oglas za CD verziju sa dve godine garancije za 550eur. Prodaje 3 komada. Ko je zainteresovan, nek požuri.
Kaze lik, lazan oglas, neko je ostavio njegove podatke i moli da se oglas prijavi, ubise ga sa spamom :D

Ja ga sad zvao i ne javlja se :D

Brate lika su i nazvali "Boran Cigan" na KP ko god ga sprda.. realno mnogo jaka fora napraviti lažan oglas za PS5 sa nečijim telefonom ko hoće da upropasti nekome dan 🤣
Taman će po njegovom call log-u moći da izvode zaključke ovde likovi procenitelji koliko hiljada konzola je kratka Srbija.

Ahahha kako dobra fora, realno zagorcali su mu zivot. Oglas vec ima preko 100 pregleda, neka je svaki treci zvao da pita.. :D

Ima novi oglas za 500e, PS5 konzola dodatni kontroler i 2 besplatne igre :D

Nalog kreiran 22.04.21 :D

Nego sta bi sa onim raspitivanjem o kolicinama Sonija koji je dosao u Srbiju i borbi sa Sony Srbija? @Čika_Kure ima li nekih novih informacija, bas me interesuje. Sta odgovorise na kraju ovi kod nas - pretpostavljam da su i dalje ne zainteresovani za svoj posao jel?

^ Nema ništa starino, i od regionalnog centra i od Sony Srbija sam dobio informaciju da ili nemaju taj podatak (regionalni centar), ili ne prate (Sony Srbija :)), što je toliko glup odgovor, posebno od strane Sony Srbija čiji je posao da prate potrebe i distribuciju Sony proizvoda na teritoriji Srbije.
Tako da, upravu si, nisu zainteresovani da rade svoj posao.

Ako ništa napisali su mi da su im Emezzeta, Tehnomanija, Gigatron, Comtrade i WinWin distrubuter PS5 proizvoda za Srbiju, ne znam gde su ovi ostali (GameS i sl) i kako oni išta dobijaju ako ne od distributera, mada sve je to diskutabilno jer Sony Srbija nije ni registrovan u APR (bar ja nisam našao) i pitanje koliko išta što oni kažu ima ikakvu težinu.

Nisam imao vremena da se detaljno pozabavim, ali svakako ću pisati mail i SONY Europe, ako ništa bar da zadrmam kavez ovim neradnicima iz Sony Srbija (ako ta banda uopšte formalno postoji i posluje u ime Sony korporacije :ROFLMAO:).

Iskreno, uopste me ne cudi ta prica da su skalpovali ljudi koji rade po radnjama. Ko da zameri prodavcu koji radi za 40-50 000 ako po konzoli moze da uzme 200e?
I kako to uopste konrolisati? Uvek moze da je ostavi za brata/ortaka/ i posle da ga baci na KP.
Ne znam kako se to preko regulise, ali meni je to prva misao koja je pala na pamet, da ce upravo ti iz radnje raditi preprodaju.

Izgleda da se u Gigatronu nešto sprema, sklonjen je natpis rasprodato sa digitalca, moguće je da stiže nova tura kao što napisa fkloznica :sneaky:

I da nisu 2 komada, oba za nocnu iz magacina

Vrh Dno