Malopre videh temu i iscitao sam sve od pocetka,zanimalo me sta ljudi misle.
****mliga sta da mislim ja... Poznajem mali milion dece koja bi nogu do kolena dala za PS4,ali nemaju pare za igre,imaju jedino roditelje koji su zatucani i ne vide dalje od nosa. Ako im pomenes kupovinu PS mogu samo da isibaju tu decu.
Takodje nije realno od te dece da mogu da pohvataju SHARE sistem ,gostove,fantome,nosioce...sve i da imaju konzolu.
Ja sam to jednom predocio mom drugaru koji nije dete,ima 17 godina,otera me covek u tri lepe,izgubio se nacisto... "Ma kakav share" kaze on meni... Tako reaguju mnogi.
Osim dece,ima ljudi koji kupe Soni samo zbog par sportskih igara,prosecna plata im je 200 evra i nemaju sta drugo da priuste,cim cuju za jailbreak ima da skinu brdo i brdo igara da igraju,zeljni su.
Ja podrzavam zbog sredine u kojoj zivimo jedino.Nema smisla kritikovati to. Iako ja nesto ne verujem da ce probiti zastitu,al ajd...
A cak i da ga prokljuve za 4-5 godina kad budemo imali PS5 uveliko,mogu da se kladim da ce iz Srbije mnogo,mnogo ljudi kupiti konzolu i igrati te PS4 naslove kao sto se i dan danas uzima PS3 u solidnim kolicinama na netu.
Zeljan je neko da igra,ali nema da plati ratu za studiranje,a kamoli da daje 30-50 evra za igre.
Uvek uzmem za primer i kazem drugima:
Predocite svoju ideju necijim roditeljima cije dete trazi sony o share gde nova igra kosta oko 40 evra ,a onda mi javite reakciju tog prosecnog srbina koji treba za tamo neku "igricu" da da 10 kila mesa 😀
P.S. drugo ste vi ostvareni ljudi,sa svojim primanjima,pa zena ima primanje itd... Jos ako ste u firmi pa velika plata..ihaaa
Ali vecinski deo populacije koji bi da igra u Srbiji su osobe izmedju 13-22 godine otprilike. Nit oni primanje,nit roditelji prebacuju 200 evra.