Šta je novo?

PlayStation 4 - Šta treba znati o prvom uključivanju, korišćenju i održavanju

Jel zna neko kako da rešim WC-40355-7 error? Počelo danas da se pojavljuje svaki put kad treba nešto da platim na ps store.

Poslednja izmena:
Jesi li pokušao kupovinu sa internet stranice i da li i tada dobijaš neku grešku? Možda je server na kojem kupuješ zabagovao.

Obično je do servera u tom trenutku. Jer je ta greška za zabranu kupovine "podređenog" naloga, pa ako ništa nije menjao, desi se da server iz nekog razloga na taj nalog gleda tako.

Zvao sam bio i podršku, rekli su da se verovatno nešto ubagovalo na serveru igre koju sam hteo da kupim.

Pozdrav.
Dok traje ova katastrofa, pala mi je na pamet jedna ideja o kauč gejmingu, da mi brze prodje vrijeme. Kako je sada popularan COD Warzone, ali nisam bas toliko dbr sa analogom, a igra podržava miš i tastaturu razm se da pocnem tako da igram. Međutim problem je sto mi je tv i konzola od ugaone daleko nekih 3m i sa kablovima od misa i tastature ne mogu da dobacim do konzole.

Pa razm da kupim ovaj adapter usb to usb ili usb hub (ubacicu slike dolje) da bih produžio usb kabal od misa i tastature do konzole. Da li će ovo raditi? Da li je neko ovo vec probao možda?

Ili mi je bolje da kupim Roccat Sova, gdje dobijem već tastaturu i u nju uključim miš, i onda sve povežem sa jednim kablom od 4m u konzolu. I ovo radi na Ps4. Međutim cijena ovoga je 50e.

Ima li neko iskustva ili neki drugi predlog možda?
a6c260e4f177294c58a43eb2c0c443ff.jpg

Sent from my MI 8 using Tapatalk
e4c6eaec2337cfd7a876cc911830c508.jpg

Poslednja izmena:
Našao sam ps4 za jednim dzojstikom(destiny limited edition 500gb hard) 4 igrice, ima online nalog,stara godinu dana. Da li se isplati za 220e? (nisam do sada nikada kupovao konzolu pa ne znam) daje dečko radnu garanciju 7 dana

Poslednja izmena:
Prati oglase, skoro je bio ps4 plus ovde na bencu za te pare.. Ako imas 4K tv ili ako planiras da ga uzmes onda nemoj ni da gledas obican ps4.

Sa druge strane za malu razliku u ceni mozes da uzmes i nov ps4, tako da mislim da se to ne isplati..

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Vidim da imaju i nove na KP za oko 220e, tkd se to tvoje sigurno ne isplati..

Hvala na pomoci :wave:

Uzet ps4 slim sa 20 meseci garancije(uzet u mts) jednim dzojstikom i 3 igre za 220e.Mislim da je ok cena.Eh sad,posto sam nov u svetu ps4,pratim nekog lika na instagramu koji prodaje digitalne igre za ps4 i koje su veoma povoljnje(npr gta 5,the crew2,gt sport,rdr2 za 4000din)sto je jako povoljno.Da li je to neka prevara ili?Da li mogu da igram na svom nalogu ili ne?Kako to ide?(izvinjavam se ako postoji slicno pitanje,ne znam nista u vezi konzola :d )

Ako ti za te pare daju kljuceve onda je to ok. Ako ti daju svoje naloge pa da se ti sa njima logujes i skidas igrice onda su to u sustini hakovani nalozi i niko ti ne garantuje koliko dugo ces moci da igras tu igru.
Ako su sve te igre u totalu za te pare onda je to skoro pa sigurno ova varijanta sa nalozima, a ukoliko je to cena pojedinacne igre to cak i nije povoljno zato sto cesto na netu mozes da nadjes igre na akciji (GTA 5 na amazonu trenutno 15$).

Pogledaj u temi o igricama najbolje, imas tamo sve detaljno opisano.

Ili je on skinuo igru pa je podijelio na 2 dijela, nosioca i gost nalog. Da moze da je proda 2x, samo sto svaki nalog Ima neka pravila. Ako dobiješ nosioca onda ti je sve isto kao kad imaš cd, igraš samo sa svog naloga, na nalog od igre ne ulazis. Ako je gost u pitanju, onda igraš samo sa naloga od igre i ne mozes sa svoga i treba ti konstantna konekcija na net.
Moj ti je savjet da podjes na forum razmena igara i da tamo kupuješ igre. Ja sam tamo unazad godinu dana kupio preko 40 igara i nisam imao problema, plus možeš sa mijenjaš igru za igru.

Problem je ako kupuješ tako igre od nepoznatih ljudi sto se ne zna ko je druga strana, tj to si nosioc a neko jd drugi gost i taj lagano promijeni sifru i ti izvisis.
Zato samo sa provjerenih mjesta kupuj. I uživaj. Ako hoćeš javi se da ti objasnim kako da za 7e imaš Ps plus za godinu dana umjesto da to plaćaš 60e. Ako si vješt to možeš i sam da radiš za dzabe plus da imaš i ps now i da igras za dzabe mnogo igara. Pozz

Edit. Inače sve ti je objašnjeno u prvom postu od kolege koji se nalazi i na forumu razmena igara isto. I od njega možeš da kupuješ igre, sig kupovina :)

Poslednja izmena:
Ma to sa više igara su hakovani nalozi, na telegramu (ono čudo ko viber) imaju grupe i prodaju tako naloga za 3-15 dolara zavisno koliko igara ima na nalogu
nakon toga imas nekih kao 10tak minuta da uletis, uglavnom preko sajta se deaktivira čovjeku njegova ps4 kao primarna a ti svoju staviš u izlogujes se sa naloga
e sad nekad ćeš izgura tih pola godine, nekad nećeš bi dva dana ako odma skonta i bude uporan kod sony suporta, a možeš imati ludu sreću da traje i godinu

ali kako god ipak *mjau**mjau**mjau* to je ukraden nalog

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Hvala na savetima drugari. Uglavnom gde sam gledao su nalozi u pitanju niko ne spominje nikakav ključeve, nego on ti da nalog pa se ti logujes. Uglavnom za sve te igrice gore koje sam naveo traži mi 4000din i još plus par dobijam na poklon.

Hvala na savetima drugari. Uglavnom gde sam gledao su nalozi u pitanju niko ne spominje nikakav ključeve, nego on ti da nalog pa se ti logujes. Uglavnom za sve te igrice gore koje sam naveo traži mi 4000din i još plus par dobijam na poklon.
uzmi na razmeniigara te igre ispasti će te otprilike toliko a biti ćeš miran jer dijelis nalog sa nekim, a ne da si nekom uletio u nalog i čekaš dan kad ce te on izbaciti i promijeniti password

Danas sam čistio svoj PS4 Pro. Zamenio termalnu pastu, stavio sam kvalitetnu koju stavljam za komp. Sve sam lepo vratio i konzola je zaista tiša. Međutim, čini mi se da sada izbacuje više vrelog vazduha i to iz napajanja. Pritom, napajanje pravi čudan zvuk. Na netu sam video da dosta ljudi ima taj zvuk, da im zuji napajanje... Da li je neko imao sličan problem i da li ga je rešio?

Sent from my GM1900 using Tapatalk

Resio ga je tako sto ga nije otvarao i cistio :d

Ja sam otvorio samo gore poklopac. Očekivao sam da će biti mnogo više prašine, i nije bilo strasno jer je konzola stara 1god i 6 mjeseci. Očistio prašinu sa ventilatora i sa strane dje su otvori za vazduh. I na kraju moji sada misle da žive pored vojnog aerodroma kako se čuje. Ugl ništa nije pomoglo :D

Sads vidim i ja da sam se zeznuo, bolje da gs nisam ni otvarao. Očekivao sam suvu termalnu pastu jer sam odigrao barem 30ak naslova za godinu i nešto dana. Čini mi se da sam napajanje zeznuo pa sads zuji malo ali je dobro što se ne gasi sam od sebe [emoji16]

Sent from my GM1900 using Tapatalk

Edit. Inače sve ti je objašnjeno u prvom postu od kolege koji se nalazi i na forumu razmena igara isto. I od njega možeš da kupuješ igre, sig kupovina :)

Ja se izvinjavam ali nigde ne mogu da nadjem temu o razmeni igara za ps4...ako moze link. Hvala

Forum se zove razmena igara :)

Tako je na forumu razmena igara imaš da kupiš igre i da ih prodaješ ili mijenjaš. A u prvom postu imaš sve objašnjeno u vezi ps4. Ako ti nesto nije jasno piši na pm.

momci jedno pitanje
treba mi prostora na ps4 pa hoću da sklapam dodatni hdd

imam adapter onaj sata na usb
e sad uzeti 2.5 i ići sa adapterom normalno ili 3.5 pa dodati i onaj dodatak u struju

Mislim 3.5 ovaj od 120gb sto imam što mi je kao usb za filmove radi bez problema sa adapterom i dodatkom za struju, ali kabal manje mi je ako uzmem 2.5 od laptopa i trebalo bi raditi ali da pitam ako ima lo iskustva kakvog sa ovim?

Koje verzije PS4 su se najbolje pokazale?

Jel PS4 slim best buy opcija?

Polovnu tražim.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Ako imas 4k tv, ili planiras da uzmes u neko skorije vreme onda nemoj da uzimas nista ispod ps4 pro. Meni licno se obican ps4 ne isplati nikako polovan, jako je mala razlika u novcu u odnosu na nov..

Nazad
Vrh Dno