GT4, MGS3 Subsistence, RE Code Veronica, Shadow Of The Colossus, rade bez problema (grafickih, zvucnih) sa const framerate-om. Dobro nije sad zakucan na 60, ali ispod 30 ne pada nikada.
Da.
Ja barem mogu potvrditi na osnovu svog iskustva.
GT4, MGS3 Subsistence, RE Code Veronica, Shadow Of The Colossus, rade bez problema (grafickih, zvucnih) sa const framerate-om. Dobro nije sad zakucan na 60, ali ispod 30 ne pada nikada.
Sve sto treba od hardvera je dobro clockovan C2Duo (Athlon X2 se slabo snalazi) @ 3,5GHz (GT4 trazi ovoliko, a ostalima je dovoljan i znatno nizi takt procesora). A takav je moj E5200 koji kosta 50e.
2GB memorije i osrednja graficka, to danas svi imaju.
Gomila drugih igara je takodje podrzana, ali ja biram samo one veoma kvalitetne.
U pitanju je PCSX2 0.9.6 emulator.
Ima i tema na forumu vezano za emulaciju...
Da.
Ja barem mogu potvrditi na osnovu svog iskustva.
Sve sto treba od hardvera je dobro clockovan C2Duo (Athlon X2 se slabo snalazi) @ 3,5GHz (GT4 trazi ovoliko, a ostalima je dovoljan i znatno nizi takt procesora). A takav je moj E5200 koji kosta 50e.
2GB memorije i osrednja graficka, to danas svi imaju.
Gomila drugih igara je takodje podrzana, ali ja biram samo one veoma kvalitetne.
U pitanju je PCSX2 0.9.6 emulator.
Ima i tema na forumu vezano za emulaciju...
100e da dam, a igre koje mi se svidjaju sve rade kako treba.
Cek jos jednom da razmislim, mm naaah.
SVE opcije su otvorene, samo ne da se kupi ps2 ili ps3. Sve drugo moze, makar i radilo sa jednim frejmom u sekundi i celo iskustvo bilo najjadnije moguce u svakom pogledu...
BC jel to backward compatibility ?
To je fenomenalna stvar, ne znam koliko je to uopste bilo skupo implementirati u PS3.
Mislim da im je izabacivanje toga u 80GB modelima veci gubitak nego dobit. Taman za nekog ko je tek prodao PS2 i ostala mu mala kolekcija dobrih igara, pod uslovom da nisu piratski diskovi
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari