Šta je novo?

PlayStation 3 opšta diskusija - novosti, pitanja, odgovori...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
PS2 emulator radi fantasticno, malo se raspitaj pre nego sto boopnes ;).
Ne podrzava sve igre 100%, ali je gomila igara koje su u potpunosti podrzane.

Poslednja izmena:
Da.
Ja barem mogu potvrditi na osnovu svog iskustva.

GT4, MGS3 Subsistence, RE Code Veronica, Shadow Of The Colossus, rade bez problema (grafickih, zvucnih) sa const framerate-om. Dobro nije sad zakucan na 60, ali ispod 30 ne pada nikada.

Sve sto treba od hardvera je dobro clockovan C2Duo (Athlon X2 se slabo snalazi) @ 3,5GHz (GT4 trazi ovoliko, a ostalima je dovoljan i znatno nizi takt procesora). A takav je moj E5200 koji kosta 50e.
2GB memorije i osrednja graficka, to danas svi imaju :).

Gomila drugih igara je takodje podrzana, ali ja biram samo one veoma kvalitetne.

U pitanju je PCSX2 0.9.6 emulator.
Ima i tema na forumu vezano za emulaciju...

Poslednja izmena:
GT4, MGS3 Subsistence, RE Code Veronica, Shadow Of The Colossus, rade bez problema (grafickih, zvucnih) sa const framerate-om. Dobro nije sad zakucan na 60, ali ispod 30 ne pada nikada.

Pa dobro sada, MGS3 ni ne radi u 60, vec i 30, a ponekad padne i ispod 20, tako da ...

Da.

Sve sto treba od hardvera je dobro clockovan C2Duo (Athlon X2 se slabo snalazi) @ 3,5GHz (GT4 trazi ovoliko, a ostalima je dovoljan i znatno nizi takt procesora). A takav je moj E5200 koji kosta 50e.

Gomila drugih igara je takodje podrzana, ali ja biram samo one veoma kvalitetne.

Ti Zdravko da si video kako te igre rade u originalu, ne bi ni lupao reply :) Zavidim vama kojima je normalno da fps sheta 10-100 :)

Poslednja izmena:
A ti bi mogao malo da procitas sta sam napisao, a ne iz cistog tvrdoglavluka da lupas reply ;).
30-60, kojih crnih 10 fps-ova :). Mozda u KZ2 :D.

Da.

God of War 1 i 2 rade odlicno, nema prevelikih pada frejmova a sto se tice sounda, ima malcice poteskoca.. nekad u sceni nema zvuka ali to uopste ne smeta.. preporuke za ps2 emulaciju =]

SVE opcije su otvorene, samo ne da se kupi ps2 ili ps3. Sve drugo moze, makar i radilo sa jednim frejmom u sekundi i celo iskustvo bilo najjadnije moguce u svakom pogledu...

Cuj ovog Stefu: sto se tice sounda, nekad u sceni nema zvuka, ali to uopste ne smeta, preporuka :D

Sto se tice pikčra, obicno fali par desetina frejmova, ali to uopste ne smeta...sve igre su podrzane! :D

Poslednja izmena:
100e da dam, a igre koje mi se svidjaju sve rade kako treba.
Cek jos jednom da razmislim, mm naaah ;).

zracite temu sa glupostima !
ovo je PS 3 tema, a na PS 2 emulacija !

100e da dam, a igre koje mi se svidjaju sve rade kako treba.
Cek jos jednom da razmislim, mm naaah ;).

Brate, kad ti je već toliko stalo nešto da ne platiš, sifilis se dobija besplatno, možda da probaš sa time, ako je već cena na prvom mestu...

Što je najgore nije ni svestan da totalno plaća istu cenu kao da je kupio PS2 ako ne i više... Jer realno, 95% ljudi mašina sa Dual Core i ne treba osim za "igrice"

Poslednja izmena:
@Bane
Moze sifilis, one skuplje bolesti cu da ostavim tebi.

Prednosti dual core procesora se osete u svakodnevnom radu, u brzini ucitavanja programa,...
Graficka je ta na koju se daju pare za igranje, ali i taj hardver je opasno pojeftinio.
Pre 2-3 godine, dovoljno jak kompjuter je kostao 1,5x PS3, danas kosta manje nego PS3.
No, da ne davim vise, emulacija za ps2 je odlicno odradjena, i meni nikako nije jasno sto to toliko vas pogadja, al dobro, nemam vremena da se bavim time.
Nisam ja pokrenuo tu pricu u ovoj temi.
Over and out.

SVE opcije su otvorene, samo ne da se kupi ps2 ili ps3. Sve drugo moze, makar i radilo sa jednim frejmom u sekundi i celo iskustvo bilo najjadnije moguce u svakom pogledu...

Naravno da necu sada da kupujem PS2, jos mi samo fali jedna konzola pored tv-a, ni ove koje imam nemam gde da stavim :).
A PS3 je potpuno druga prica, da ima BC davno bi bio u mom vlasnistvu.

BC jel to backward compatibility ?
To je fenomenalna stvar, ne znam koliko je to uopste bilo skupo implementirati u PS3.
Mislim da im je izabacivanje toga u 80GB modelima veci gubitak nego dobit. Taman za nekog ko je tek prodao PS2 i ostala mu mala kolekcija dobrih igara :), pod uslovom da nisu piratski diskovi :D.

Poslednja izmena:
BC jel to backward compatibility ?
To je fenomenalna stvar, ne znam koliko je to uopste bilo skupo implementirati u PS3.
Mislim da im je izabacivanje toga u 80GB modelima veci gubitak nego dobit. Taman za nekog ko je tek prodao PS2 i ostala mu mala kolekcija dobrih igara :), pod uslovom da nisu piratski diskovi :D.

Pisali su ljudi po netu da je trosak bio oko 20-30$.
I naravno da im nije veci gubitak, pogledaj samo kako se PS2 i dalje prodaje.

Mozda je glupo pitanje, ali nisam ja neki strucnjak... Da li se to moze softverski implementirati, bez da se menja hardver? Znaci sutnemo neki novi firmware i da radi, to bi bilo fino! :D I da li uopste ima nekih naznaka da ce oni to da ucine? :)

Pusta želja korisnika. BC se odrađuje hardverski, jer bi softverski bilo pipavo i za neke naslove bi bilo problema. Pa vidiš kako se (ne)srećno na PCu emulira. Neke igre rade ok, samo bez zvuka i tako. :)

sve je to lepo, ljudi pa mi za uve pare shto dajemo provajderima za net u inostranstvu ladno mozemo da dobijemo 3-4 puta brzi net.....
ubi me vise ovo lagovanje na cod4

Pa ti onda idi u inostranstvo pa igraj :D

A i da imaš najbolji net to ne znači da nećeš naletati na ljude iz Srbije online kojima će i dalje lagovati :D :D :D

Ja imam PS 3 80g i ima BC (body count :D ).

wladimire jel ti radish za telekom ili....
:D
nemoj da sve vishe licish na svog sugradjanina, rekoh da nas deru a ne da me pratite u inostranstvo mada....

Ne radim za telekom ali koliko god da me deru u Smederevu i da hoću mogu samo ili da prihvatim to što imam i da se setim vremena kad mi je i 756/192 bio WOW ili da kukam. Sad si ti otkrio toplu vodu :D

Vrlo je moguće da zavisi i od igrice do igrice s obzirom da FIFA na 192 osim retkih slučajeva (kad sam igrao sa jednim kolegom iz Indije, tad je bilo na granici podnošljivog) praktično i nema lag dok sa istom konekcijom PES ne može ni da se igra online. I to ne kod nas nego i ti "iz inostranstva"

Nisam siguran, ali mislim da sa 2/192 može da se igra bez problema KZ2, barem mi je tako izgledalo kada sam ga isprobavao nekih sat vremena a ako COD ne može onda nije Telekom baš uvek kriv.

Poslednja izmena:
KZ sam ja igrao na 256/85 doduse malo lagovalo ali igralo se a na 256/256 leti,a sad je druga stvar sto meni provajder ne valja i sto je ping promenjiv.

Pa KZ je jedina igra u kojoj profitiras zato sto lagujes :D

El postoji ogranicenje koliki usb hdd mogu da prikljucim na ps3.Prodavac u radnji mi je rekao da 160 gb sigurno radi,ali za veci kapacitet nije siguran.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno