Šta je novo?

PlayStation 3 na monitor problem

Makaveli_69

Slavan
Učlanjen(a)
07.08.2008
Poena
304
Molim za pomoc. Imam PS3 koji sam povezao na monitor Samsung 206BW preko hdmi to dvi kabla. Radilo je nedelju dana bez problema, medjutim odjednom je prestalo da radi. Kada ukljucim ps3 monitor ne reaguje, stoji na stand by(kao kada je monitor ukljucen, a komp iskljucen). Da li neko zna u cemu je problem. Danas sam kupio jos 1 hdmi kabl, i problem i dalje postoji, znaci da nije do kabla.

Da ti nije riknuo PS3?

proveri izlaz na ps3 tojest proveri mali teg na kablu to se desava cesto kada se pomeri kabel nemas sliku znaci nesalje signal ka monitoru ako nije stavi ga na tv i vidi u opcijama da nisi slucajno disable izlaz .....jer monitor ti se pali ako dobije signal bez njega nereaguje isto tako i na kompu samo proveri prvo kabel sa tv-om ....

Pa scart radi, na tv-u sve radi ok, ali kada prebacim na monitor ne desava se nista. Kao da je crko hdmi na ps3. Da li je to moguce?

Sve je moguce,verovatno ti se nesto odlemilo,nosi to u servis.

Ne bi bas u servis, neznam gde bi to kod nas uradili ljudski... Videcu da odnesem kod ortaka ps3 pa da probam na lcd da ga nakacim. Ako bude radio na hdmi onda kupujem tv, a ako ne bude radilo ni to, prodajem ps3. :wall:

Pa kome ces neispravan ps3? Ako imas racun od njega a kupio si ga pre 3 meseca idi trazi reklamaciju tj. da ti ga zamene novim. Grancija i reklamacija nije isto,moraju po pravu(clan 23.) da ti zamene novim ili zovi trzisnu inspekciju.

A jesi li ti probao drugi kabl?

Probao sam drugi kabal, i takodje neradi. PS3 sam kupio u Americi u Best Buy-u, tako da nemogu da reklamiram. Ja mislim da ako na monitoru ne pise no signal, da je kabal ok, i da je problem sa hdmi na ps3. Veceras nosim kod druga da vidim da li radi na lcd. Ako ne radi, neznam sta cu. Jel imate neki dobar servis za ps3 da mi preporucite?

Poslednja izmena:
E evo probao sam na lcd-u i kada prebaciom na hdmi, na tv-u pise no signal. Sto znaci da je hdmi izlaz na ps3 pokvaren. Ali me zanima zasto na tv-u pise no signal a monitor je u stand by.

Vrh Dno