Šta je novo?

Playstation 1 Classics

Ja se secam kad smo ortak i ja igrali RE 2 i cesto nismo znalista da radimo. Pa sam prevodio opne silen fajllove iz igre sa recnikom od 500 str. mindfuck su bile igre nema sta. Steta sto dnasnji klinici zajedno sa nama igraju "no brain needed" igre.
Jeva ceka RE 2 na Store-u, ko sazna datum placam mu pivo. 😀

Ne igraju klinci no brain need igre zato što oni to žele već su se navikli nato s obzirom da se industrija orijentisala ka "no-brainersima" kako bi povećali svoju prodaju.

Ja se secam kad smo ortak i ja igrali RE 2 i cesto nismo znalista da radimo. Pa sam prevodio opne silen fajllove iz igre sa recnikom od 500 str. mindfuck su bile igre nema sta. Steta sto dnasnji klinici zajedno sa nama igraju "no brain needed" igre.

Ma daj, mene bi bilo sramota to uopste i nazvati zagonetkama 🙂.
Myst, Ripper, Black Dahlia, to su bre igre koje su te terale da razmisljas, a ne ove gluposti sa plavim i crvenim dijamantom.

Ok kontam da jesu, ali tad nisam ni komp imao.
Igrao sam RE jer sam imao mogucnost da odem kod ortaka i razvalim s eod igranja istog.
Mozete vi pricatis ta ocete,al mi je igra bila ogroman izazov jer je to i bila prva igra tog tipa koju sam igrao. Pre toga sam igrao tetris otprilike i Mortal Combat.
Sta je jos bese bilo na PS 1 od horor igara da je valjalo ? Taj bre PS 1 je bio horor konzola.
Da znam cemu da se nadam na Store-u.

Crash je ubedljivo najbolja igrica koju sam igrao na ps1, presao sam sve delove koji su izasli... Zbog njega sam izlizao tri dzojstika i ustajao u 7 ujutru da igram.

Poslednja izmena:
Ebote, gledam pre neki dan neke snimke TM2, jer znam da smo ko klinci iznajmljivali PS1 i lesili se... i ne verujem da je ono onako lose izgledalo 🙂 Nazalost mi sada bas bas gadno izgleda 🙂

Ebote, gledam pre neki dan neke snimke TM2, jer znam da smo ko klinci iznajmljivali PS1 i lesili se... i ne verujem da je ono onako lose izgledalo 🙂 Nazalost mi sada bas bas gadno izgleda 🙂

Ja sam ga skoro igrao na PCu. Ne izgleda bas toliko lose.

neka izgleda još 3 puta gadnije - koga je to bilo briga uz sav gameplay i odziv kontrola koji je pružao? Danas se fizika i simulacija realnosti prenaglašava a zaboravlja se ono zbog čega se igre i prave - radi zabave 😉

neka izgleda još 3 puta gadnije - koga je to bilo briga uz sav gameplay i odziv kontrola koji je pružao? Danas se fizika i simulacija realnosti prenaglašava a zaboravlja se ono zbog čega se igre i prave - radi zabave 😉

Upravo to, "bilo" 🙂 Tada mi je bilo fantazija, ali sada, ne mogu da se lazem 🙂 Treba igre igrati onda kada se pojave, eventualno koju godinu kasnije, sada klinci verovatno gledajuci TM na youtube-u ne mogu ni da smisle zasto je to bila tako dobra igra 🙂

Ne mogu da izdrzim da se i ja ne pohvalim kako sam igro nekad sve delove residenta i parasit eve.
Ja i moj kum smo ga igrali nocima i danima u prodavnici tj magacinu robe.Oko nas svi moguci slatkisi i pice,tako da je to bilo uzivanje.A onda u ono vreme samo su kod mene u selu bila tri ps one,moj bio treci po redu cipovan sto je mnogo znacilo u ono vreme i zamislite jos dan danas radi kod sad,vec momaka,sto sam im prodo.E to su bila vremena.

Nešto se kao priča ali ništa nema za sad potvrdjeno i to valjda od istog lika koji je radio TM2 i TM Black (jedini TM za koji sam čuo da ga hvale posle TM2). To bi bilo lepo videti sa online funkcijama, svakako 😉

Da se izvinim što sam uneo zabunu vezanu za nove PS1 klasike i rekao da ne mogu da se shareuju - malo sam ofrlje prešao preko teksta pa nisam video da se ta rečenica koju sam spomenuo odnosi SAMO kada prebacujete igru na PSP :d

Dal se znaju neki datumi izlazaka PS 1 classica ?
Neke igre zeljno iscekujem da pazarim, pa na zimu da ih lagano obrnem, da se pristeim starih dobrih dana.

Izlazi Fat Princess sledece nedelje koliko znam

Jel se zna kada ce MGS na EU Store-u?

Na US je 18.06.

Hm...razmisljam se mozda i da uzmem FF VII, kao i Crash III... 😀

Poslednja izmena:
Pod Crash mislite na Crash Bandicoot? Cuo sam sve najbolje o tim igrama, kod drugarice sam jednom i igrao malo, to je ona platformica u 3D-u bese..

Hiiii, co'ece, pa jel znas sta je PS1??? 😀 Nemogu da verujem da postoji neko k'o nezna sta je Crash 😀 Obavezno da predjes sve delove 😉

Cisto da pitam momke sa kojima share-ujem...dal ste skinuli Crash-a i kako vam se cini?

Jeste da je grafika ubi boze, ali je i dalje igrivo kao pre par godina! Odlicna igra...

Ja nisam nista skidao... Koliko treba da se plati za DLC i to? Ne znam da li cu uzimati tanak sam jako s lovom. 😀

Cisto da pitam momke sa kojima share-ujem...dal ste skinuli Crash-a i kako vam se cini?

Jeste da je grafika ubi boze, ali je i dalje igrivo kao pre par godina! Odlicna igra...

Stara škola - razmišljali su kako da igra bude zabavna a ne podržana Euphoriom 😉

Ponoviću, najbolja zabava je uz trojku zbog svih dodataka, a najteži i meni najdraži jeste prvi deo. Ako vam se Crash svideo, nabavite Raymana 1, to je po meni još teža a uz to i lepša platforma (doduše 2D) - u to vreme je bila sinonim za igricu sa najbolje uskladjenim i najživopisnijim bojama 🙂

Poslednja izmena:
Ma daj, Crash kec je najbolja platforma svih vremena 🙂

Nije cak ni najbolja na PSXu, ni blizu najbolje u toj generaciji, a svih vremena nikako.

Pa da, kapiram da je Mario najbolji lol :d

Ni jedna druga platforma nije tako raznovrsna i drugachija od svega do tada, i ni jedna to nikada nije ponovila, niti ce. Bash bih voleo da chujem koja je to bolja platforma na PSXu ili nekoj drugoj platformi ? Mario64 ? Mozda, kad smo imali 8 godina :d

Poslednja izmena:
Pa da, kapiram da je Mario najbolji lol :d

Ni jedna druga platforma nije tako raznovrsna i drugachija od svega do tada, i ni jedna to nikada nije ponovila, niti ce. Bash bih voleo da chujem koja je to bolja platforma na PSXu ili nekoj drugoj platformi ? Mario64 ? Mozda, kad smo imali 8 godina :d

Crash 3 : Warped je bolji(jer akcenat nije bio samo na skakanju), Klonoa, Ape Escape, a meni licno se vise svideo i Jumping Flash jer je ponudio nesto zaista novo, za razliku od Crasha. Od igara sa N64 bolji su i Mario 64 i oba Banjoa i Conquer dok je DK 64 tu negde.

I prilicno smesno zvuci tvrdnja da je Crash bio drugaciji od svega, platforma kao i svaka druga - tracis i skaces, jedino novo su bili iskezeni likovi 🙂.
Meni je vec u to vreme izgledao smesno pored Maria 64 koji je bio prava revolucija, prva prava 3d igra na konzolama, igra u kojoj se nije samo skakalo, vec se istrazivalo, oktrivao se puni 3d svet.

Jel si ti preshao vishe od prvog nivoa Crasha ? 🙂

Mislio sam da cesh da kazesh svashta, ali si ipak uspeo da me iznenadish 🙂, prestao sam da chitam posle Warpeda, to je kao da si rekao da je i Mind over mutant bolji :d

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno