Šta je novo?

Playstation 1 Classics

psihoyu

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.03.2007
Poena
349
Posto nam je SOny obecao na E3 da ce biti more PS 1 classic-a mislim da treba da imamo ovakvu temu, da se pristeimo dobrih starih dana i igara.

Inace ja sam vec pazario Resident Evil 1 i igra je horor za primer, steta sto danasnje RE igre nemaju veze sa ovim vise. Samo igra je brutalno teska, pogotovo s Chrisom.
Igra je totalno :smackbum:
Takodje sam kupio Crash 3 Warped, igra je totalno cool, niakd je nisma presao do kraja, sad sam se bas naostrio. Da vidim dal imam sad bolje reflexe nego ka dsam bio klinja. Najaci je onaj glas lika sto najavljuje igru "Developed and produced by Naughty Dog, Craaash Waaarped". Koji lud glas. :-devil-:

Aj uslikaj te igre da vidimo kako to sad izgleda, na LCD-u..

ok, samo da nadjem burazerov aparat.

Iskljuci blic 😀

Izašao je FFVII (1.32gb) - veći klasik od te igre ne postoji za PS1.

Čisto da napomenem da se PS1 classics ne mogu shareovati.

Što se tiče ostalih igara ako volite izazove, toplo preporučujem Crash 1 i Raymana - neverovatno koliko platforme nekada mogu biti teške 🙂

Poslednja izmena:
Kako ne mogu, ja koliko znam psiho je podelio Crash-a i RE1.

jos uvek se secam prvog Silent Hill-a.......

jok i ne mogu da se dele.
Podelio sam ovima iz klana za dz.
Tj onima sto imaju 60Gb model.
Ja mislim da ima Silent Hill na US storu.
Igra je neverovatno konfuzna i teska. Jako ju je tesko preci bez uputstva.

Pazite graki je meni OK, doduse RE je ocajna jer je igra izasla cak 1996, na pocetku PS 1.

Rade PS1 igre na svim verzijama, ne trebas da imas 60gb model.

zezas me ?
hehe, ja jos Ranka pitam koji PS 3 imas. 😀

Cekaj, znaci ti klasici sa PSN-a rade na svim modelima?

Pa rade, lako je softverski emulirati PSX 🙂

Pa extra, nisam znao 🙂

O koji ste noob-ovi 🙂

Kakav je prvi Crash ?
Cini mi se da sam igrao samo Crash 3. OVa 2 dela nisam.
I Crash 3 zna da bude zeznut.
Kako je tuzno sto nema ovakih igara sada, pa makar samo i HD remake-a.

Pod Crash mislite na Crash Bandicoot? Cuo sam sve najbolje o tim igrama, kod drugarice sam jednom i igrao malo, to je ona platformica u 3D-u bese.. Koja je cena uopste PS1 classics-a?

Aj uslikaj te igre da vidimo kako to sad izgleda, na LCD-u..

tacno tako 😉

sto kaze boris, to su ti bre rezolucije 600x400 xD

u MGS4 kad se pojavi lvl u kom Snake ima flashback sa ostrva Shadow Moses (iz prvog dela)... ko je igrao,video je odmah razliku u pixelima i svemu ostalom.... bukvalno je lik uradjen od ukupno 500 pixela.a ovaj novi...ne smem ni da pomislim...

znaci kao dupe-glava PS1 igre - PS3.....

Da taj Crash Banoglavi. Napaljeni ker koji se vrti. Ili kako je jedan lik neko *ebeni SUper mario koji se vrti. 😀
Ma igra je extra za bacanje mozga na ispasu, da se malo opustis.
Cene se krecu od 6-10 $. ZNaci od 4,5-7e.
To ti je 2 piva na spavu. 😀

To ti je glupost, sve to mozes da igras za DZ na PC-u odavno 😛

Ove noviji klasici (poput FFVII) ne mogu da se shareuju - tačnije piše nešto tipa da se "ova igra može da igrati samo sa accounta koji ju je i kupio".

Crash 1 je meni najbolji jer za razliku od ostalih delova ima težinu i treba se makar malo pomučiti da bi uzeli sve dijamante (kada smo igrali nismo ni znali da dijamanti postoje, slučajno ih otkrili). Što se tiče ostalih stvari, nema ni dupli skok, ni trčanje, ni bazuku na jabuke, samo skok i spin pa da te vidim 😉

A što kaže driver, ima emulatora za PSX koji sasvim dobro rade - jedinu igricu koju ja nisam uspeo pronaći jeste upravo Rayman - sve ostalo sam mogao naći i 95% igrica savršeno radi (kad razmislim jedino mi je Duke Nukem 3D pravio problem), jedino neke RPG traže da u odredjenim delovima igre promenite kodek za grafiku kako bi videli sve što je potrebno. Ali Raymana nisam mogao naći... ni da radi u PC verziji, niti narodne formate za PSX...

Poslednja izmena:
nije isto igrati iz fotelje ko covek i nabijen glavom u monitor.
Pa pazi u Crash 3 ja nemam pojma gde su svi ti dijamanti. 😀
Nije ni ovaj Crash naivan uopste.

ej ljudi crash na ps1 sam igrao i bez memorijske po ceo dan sam ga cepao,ali nikad ga nisam presao uvek neko iskljuci.Pa kad sam kupio karticu nesto me mrzelo da igram,pa opet sam prelazio ali nisam preso mnogo dobra stvar ali i ove novije verizje nisu lose..el dobro :"D

Poslednja izmena:
uh ****te nigde zareza 😀

Jel MGS 1 izlazi 18-og juna na EU/US store ?

Poslednja izmena:
Ne, on je bandikot

EasternBarredBandicoot.jpg

bandicoot-thumb.jpg

Poslednja izmena:
Neko rece da je Silent Hill 1 tezak ? Heheheh.... presao sam ga za dva dana igranja, bez icije pomoci i to onda kada je izasao. Negde 97-98....valjda. Odnosno igrao sam ga celu jednu noc i dan sutra. Definitivno sam vise uzivao nego u svim ostalim delovima. 🙂

Onda nisam ni znao sta je to internet, tako da nisam mogao nigde da potrazim resenje. A to je bio jedini primerak igre u gradu ( igraonici ) pa su je svi iznamljivali, ali ja sam je maznuo prvi. 😀

Poslednja izmena:
^Svaka cast motori ako je tako. J sam malo igrao i smorio se jer nisamz anos ta da radim. Znam da je ortak prelazio dosta dugo i to uz pomoc uputstva.

🙂

Mucio sam se samo oko klavira jer nisam znao engleski dovoljno dobro. Pa sam uzeo recnik i resavao. Glavni hint je bio zapravo naslov kompozicije koja treba da se odsvira. A pred kraj igre u bolnici kada ti nestane mapa, moras sam da je crtas i da zabelezavas bitnije stvari.

To je bila igra 🙂

🙂

Mucio sam se samo oko klavira jer nisam znao engleski dovoljno dobro. Pa sam uzeo recnik i resavao. Glavni hint je bio zapravo naslov kompozicije koja treba da se odsvira. A pred kraj igre u bolnici kada ti nestane mapa, moras sam da je crtas i da zabelezavas bitnije stvari.

To je bila igra 🙂

plus oni horoskopski znaci.....
da mi ne bejase zene puko bi :d

Nazad
Vrh Dno