Šta je novo?

Player za .asf file...

marko11111

Čuven
Učlanjen(a)
06.02.2002
Poena
619
Potreban mi je player za .asf file-ove (mpeg4), ali sa mogucnoscu fast-forward-a, rewind-a, odn. da moze da "skoci" na odredjeno vreme preko slidebar-a.

Postoji li uopste neki????

probao:
windows media player,bsplayer,acdsee,radlight,acedivx,dscaler,powervcr II,quicktime, kao i vidomi, virtualdub, win movie maker,premiere6(da ga editujem, ali ne moze)....uglavnom svi pustaju fajl, ali ono sto mi treba ni jedan ne moze da uradi...

sta bih jos mogao da probam?

a kod mene ne radi...
BSPlayer version 0.84 (C)
samo zamrzne sliku ako kliknem negde na slide bar🙁

ASF je ako se ne varam Active Streaming File, a kako je delo M$-a naravno, default player je Windows Media Player 😀
E sad, pomenuto brljanje verovatno ima neke veze sa kodecima...

i kod mene je media player 9, i da .asf je m$ "exclusive"..ako ima neke veze s kodecima, jedino imam instalirane XviD i DivX 5.0.2, osim standardnih....

da li je do codeca ili nije, ali i ja imam slicnih problema sa NEKIM .asf-ovima, a neki rade normalno kao i drugi formati.
Predpostavljam da je u kodiranju caka (keyframe-ovi ili nesto slicno)....

Trebalo bi probati rekompresovati ih pa da vidimo sta je moguce podesavati u tom asf formatu....

Kad budem imao vremena, probacu....

Turbo
:wave:

Meni se cini da se taj asf format (bash zbog Active Streaming) u stvari u vecini slucajeva koristi kao neka vrsta shortcuta (dakle, neki sasvim ok rade sa hdda, a neki su jednostavno premaleni - 20k, i rade samo kada si na netu). Nesto slicno onom real time shortcutovima, samo sto su oni to resili posebnim protokolom. Neka me neko demantuje ako greshim.

FNM je napisao(la):
Meni se cini da se taj asf format (bash zbog Active Streaming) u stvari u vecini slucajeva koristi kao neka vrsta shortcuta
baš tako. otvori ga u notepad-u, i dobićeš link ka wmv/asf sa mms:// protokolom. onda koristi asf recorder da ga skineš.

ok to sve kad si na netu, ali ja pitam za asf koji sam ja snimao tv capturingom....znaci nije shortcut...
a sto se tice rekompresije...uspeo sam sa dr.divx-om da uradim nesto,dobijem fajl priblizno iste velicine i kvaliteta snimka, ali sa desinhronizovanom slikom i zvukom...dalje sam zeznuo nesto sa registracijom, tako da nisam uspeo da se vise udubim.....
BTW , koji je dobar program za deinstalaciju softvera, ali da uspe i da pobrise sve registry kljuceve?

Poslednja izmena:
imam ja neki spot od nightwisha u ASF formatu, i moze da se skace kako hoces preko media player classica...

Nazad
Vrh Dno