Šta je novo?

Plavi ekran i jos ponesto

Pucketa samo u trenutku kad prislonis kabal na ulaz na napajanju, nema to nikakve veze sa kvalitetom napajanja. Jednostavno ne ostvari lep kontakt i varnici malo.
Ako brzo uguras kabal u napajanje neces ni primetiti to pucketanje.

Ako pucketa u toku rada, e onda nije normalno :D

probaj da nakacis onaj naponski kabl od PSU sto ide na samu uticnicu :D

misterija valjda razresena, tj pronadjeni gremlini uz pomoc strucnjaka :D problem plavih ekrana bio do gremlina, tj do nekih posrebrenih kontakata na HDD, kaze mi covek to je cest problem kod blue serije WD koji je po njegovim recima inace odlican HDD, ali im je to "mana"...ostali problemi su zbog jedne memorije koja ne valja...tako da sam imao dva problema, dva gremlina...videcemo jos, ali evo komp radi! forsiram ga vec dva dana na sve nacine i sljaka :type::banana:

DA! cim sam naveo coveku simptome i rekao mu koji HDD imam, samo mi je rekao donesi komp resicemo plave ekrane za 10 minuta:) kad je to bilo reseno, problem sa memorijom je sam isplivao...ja sam probao sve kombinacije sa memorijama i slotovima, ali problem sa HDD me je naveo da je sa memorijom sve ok i da je problem negde drugo.

Cek' malo - je l' ti je memorija u redu ili ne? Je l' sad sve besprekorno radi?

jedna memorija nije u redu. ostalo sad besprekorno radi. problem plavih ekrana je bio zbog HDD, a ostalo je bilo do memorije. menjanjem memorija, problem sa bsod je bio i dalje tu.

Nazad
Vrh Dno