Šta je novo?

Plato zavrsio karijeru

drapin

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
26.07.2001
Poena
710
Copy sa njihovog sajta:

Utorak, 05.03.2002. godine

Važne vesti
klub | 05/03/02 | 16:30 YUT - webmaster
Korisnici koji su se prošetali do nas dobili su informaciju iz prve ruke - a to je da CD-ROM klub Extreme Plato u ovom trenutku ne prodaje nelicencirani softver. Šta će se uskoro dešavati možete saznati putem vesti na našem sajtu, trudićemo se da vas o svemu na vreme obavestimo.

Auuuuuuuuuuuu

Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ajoooooooooooooooooooooj

Sta sada ciniti

Indijanci, kada si videli da im se blizi kraj poskupeli su cd-ove na 200 din.Bas su losem fazonu nisu dosta profitirali na pirateriji [pa hoce jos da iskoriste guzvu.

Nije mi ih zao ni malo.

Kako stoje ostali CD klubovi? Čujem da su diskovi u Exit-u 200 din... FX

Re: Auuuuuuuuuuuu

Monster je napisao(la):
Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ajoooooooooooooooooooooj
Sta sada ciniti
Neznam cemu tolk'o potrisanje. Bili su bezobrazno skupi.

Re: Re: Auuuuuuuuuuuu

Nije vazna cena, vazno je da ima.

bas me zanima cime ce se sada baviti plato. mislim sta ce prodavati i ko ce kod njih ista kupovati.niti imamo para niti oni nesto nude.mada njima nije frka jer sada imaju prihod od one igraonice...ali kako je krenulo mozda pocnu i da naplacuju i igraonicama kazne zbog upotrebe piratskog softvera

Kako je pocelo uskoro cemo morati da nabavljamo igre preko 063 i 064(valjda znate na sta mislim).

stoli me bojko i za plato i za exit,pozdravljam njihovo zatvaranje
bili su najskuplji i pre ovih 200din i snimali su na najsmrdljivijim diskovima.

Sa Flojdom se slazem u ogromnoj meri.
Snabdevaci diskovima su 5-6 likova sa satelitskom vezom koji sve to skidaju sa neta i dok njih ne pohapse (sto nema sanse) ne mogu ugasiti pirateriju.
A da su Plato Exit, NT, Espro i sl. bezobrazni nego sta su...
A ako hocete da znate zbog cega su ih skenjali otvorite usi (tj. oci jer me ne cujete :)) : ZBOG DIVX FILMOVA !!! Zbog filmova su krenuli u tu antipiratsu kampanju, ne zbog igara ili softvera !
Da nije bilo drajvera svojevremeno cd kloobovi bi jos radili !

Ma i mene bas zabole za plato i za ostale, podigli cene duplo, kao nisu se dovoljno navatali.

bolje mi je da cutim :)
samo cu da kazem da su ti cd klubovi bile strahovite stipse (prvenstveno NT Soft a zatim i Extreme)

filipenko je napisao(la):
Sa Flojdom se slazem u ogromnoj meri.
Snabdevaci diskovima su 5-6 likova sa satelitskom vezom koji sve to skidaju sa neta i dok njih ne pohapse (sto nema sanse) ne mogu ugasiti pirateriju.
A da su Plato Exit, NT, Espro i sl. bezobrazni nego sta su...
A ako hocete da znate zbog cega su ih skenjali otvorite usi (tj. oci jer me ne cujete :)) : ZBOG DIVX FILMOVA !!! Zbog filmova su krenuli u tu antipiratsu kampanju, ne zbog igara ili softvera !
u pravu si.
mislim da, ipak, u jednoj stvari gresis. mislis da sporazum o strateskom partnerstvu sa mikrosoftom nije tako bitan. eeee, pobice ih bili kao zeceve.

filipenko je napisao(la):

Lincovacemo Drajvera! :)

Salu na stranu, ne bojte se za pirateriju u narednom periodu, ali moralo se od necega poceti... da se vidi da se nesto radi. Konacno ce i kod nas programiranje biti malo zastupljenije. Mislim, ima dosta (zaposlenih) programera, ali svi rade po dilu za strance... a Hrvati napravise Serious Sama... mislite o tome.

Potpitanje

Koliko bi sa licenciranim softverom kostao a osrednja konfiguracija na kome bi covek mogao nesto da uradi i da se malo poigra?boom

Sam Photoshop (kod Cet-a) košta kao jedna PC konfiguracija...dodaj Windows, Office i imaš kola za te pare :)

delimir je napisao(la):
Sam Photoshop (kod Cet-a) košta kao jedna PC konfiguracija...dodaj Windows, Office i imaš kola za te pare :)

I jos 10ak sitnih programcica koje svako od nas ima, koje uredno crackujemo a kostaju svaki po 30ak $.

kao da ne postoji alternativa offic-u i PS-u. Imas Star office i jos gomilu besplatnih ili jeftinih varijanti... samo mi smo malo razmazeni sa skupim programima :D

I ovdje u Podgorci je doslo do poskupljenja pirata na 4 eura , navodno zbog sve slozenijih kanala nabavke . A propo vase price o piratskom softveru , navikli smo da fotke sa zimovanja uljepsamo u Photoshopu , znamo samo za Office kao uredski paket i volimo da imamo najnoviju /per/verziju os/a zato jer je tako in , a i ortak iz cd kluba kaze da je ovo novo bolje i stabilnije :)

Vrh Dno