nezavisni je napisao(la):Gde se moze kupiti plastika za vodeni blok?
nezavisni je napisao(la):Gde se moze kupiti plastika za vodeni blok?
jazza je napisao(la):...
Decko je mislio da mu WB bude provodan, jednostavno odes do neke govornice i odvalis plastiku i uzmes koliko ti treba. A ostatak podelis sa nama :wave;
tex707 je napisao(la):...
E...ima u Zemunu dobra prodavnica "Klirita"....kupis, lepo, debljinu i boju koja ti odgovara....
jazza je napisao(la):...
E Tex707 tebi se obracam da mi nadjes to ako budes mogao, a ja cim dolazim u BG ja ti donosim pare za materijal, nego kako i gde da nadjem one zavojnice koje dolaze na tu plastiku. (ili kako se vec zove) ja to nigde nisam video ?
Vidi...nije to tako jednostavno...kao prvo, moras tacno da znas debljinu i boju, a za ostale dve dimenzije bismo se vec nekako snasli.
Ne znam na sta mislis pod "zavojnice"...ako su to prikljucci za creva ("holenderi"), to vec moras da pravis...
Ne znam na sta mislis pod "zavojnice"...ako su to prikljucci za creva ("holenderi"), to vec moras da pravis...
El Pancho je napisao(la):...
sve zavisi od chega su holenderi, ako su od plastike onda da, a ako cesh od mesinga imash gotove, obichno ih imaju likovi (majstori) koji uvode gas...
Znas li koji unutrasnji precnik imaju ti "gasni"..?
El Pancho je napisao(la):...
, da evo u starim merama krecu od 1/4" ka manjem, i "frizideri" (majstori za frizidere)
kod kojih ide i ispod, mislim to ti je varijana ako nemash ko da ti uradi, a i da imash ko zna dali ce ti holenderi dihtovati ipak je bolje kupovno
Hvala...pravim ih sam na strugu, samo me interesovalo kojeg su precnika ti koji mogu da se kupe....ipak je 1/4" prilicno malo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari