Pasta je neka jako jeftina, Titan od 1.5g za 250 dinara, kazem, nije bilo ni jedne kvalitetne u Pozarevcu u tom trenutku, a dojadilo mi je vise da odlazem promenu paste, pa nisam narucivao. Pasta koja je bila na procesoru je bila jako losa, mada se lako skidala i upala je u poprilicnoj kolicini ispod zastitne folije, sto me je nateralo da pomislim koji k su je i stavljali.
Prvo sam naneo pastu i ostavio foliju i dobio neke temperature oko 65 idle i 85-90 load, a kada sam skinuo i foliju i ocistio lepo procesor, pa ponovo (usralo me je da stavim paste tacno koliko treba da pokrije ceo cip, a da se ne razlije) i dobio mnogo bolje temperature, ove koje sam naveo u prvom postu. 🙂
Skidanje sistema za hladjenje je jako jednostavno, 4x srafova na CPU, 2x na GPU i 2x na ventilatoru i to je to, samo sklizne iz lezista. Asus je jako lak za rasklapanje, nisam imao problema ni sa cime. Ima i par snimaka na YT koji jako dobro opisuju kako to uraditi.
Srecno u lovu na nize temperature!
P.S. Obavezno izduvaj hladnjak na kraju, ume prasina jako lepo da se sabije i bukvalno prepolovi hladjenje.