@ Broz
pa, možemo i da ukinemo ovaj forum, pošto svega ima na američkom guglu?![]()
Uz dužno poštovanje, ali gde mu je headquoters?Nije to "na americkom guglu" nego je to na engleskom.![]()
Google, Inc. (NASDAQ: GOOG and LSE: GGEA) is an American public corporation and search engine.
http://en.wikipedia.org/wiki/Google
Kao sto sam vec rekao ja sam obisao sve zivo sto vredi po orlandu i pogledao sve zivo i na kraju kupio LCD...
mene je odusevio samsung 32" HDTV must have .Ipak je cevka i dalje ispred .....
Ja skoro svaki dan gledam Sony 32" LCD Braviu (cale ga uzeo za sebe) i prosto se uzasavam koliko je slika losija nego na CRT-u. Plasma ima bolju sliku i tu nema price, evo najbolje da koga to interesuje ode u Merkur na Bezanijskoj Kosi, tamo imaju prilican izbor i plasmi i LCD-a i nek uporedi sliku...
shvati jednu stvar, najvazniju stvar-lcdtv i plazme NISU stvorene da bi se na njima gledao krs signal nego hdtv signal, xbox360, dvd upkonvertovani i sl.
pa naravno da izgleda lose ali to nije do tv-a.
Plasma je prsla![]()
Ja skoro svaki dan gledam Sony 32" LCD Braviu (cale ga uzeo za sebe) i prosto se uzasavam koliko je slika losija nego na CRT-u. Plasma ima bolju sliku i tu nema price, evo najbolje da koga to interesuje ode u Merkur na Bezanijskoj Kosi, tamo imaju prilican izbor i plasmi i LCD-a i nek uporedi sliku.
Plasma nije prsla, cak naprotiv, najvece ogranicenje, a to je rezolucija, je prevazidjeno, i tako sada postoje i 1920X1080 plasme jos uvek preskupe nazalost, ali i njima ce cena pasti.
Po meni treba ici na plasmu, i to prvo gledati Pioneer i Panasonic viera modele posto oni imaju perverzija sliku, pa onda Philips, kao alternativu, a ako budzet "ogranicen" (namerno stavljam pod znacima navoda, posto onaj ko kupuje plasmu ili LCD sigurno nema ogranicen budzet) onda ici na LG ili Samsung, mada je na njima slika ipak za klasu ispod nego na Pioneeru. Sve to mozete i sami videti u Merkuru naprimer, s'obzirom da stvarno za nase uslove dobar izbor televizora velikih dijagonala.
@Stefan1:
Ako mislis da LCD ima losu sliku od plazme idi u Tehnomarket na Banovom Brdu i vidi 40" Samsung sa 100 Hz osvezavanjem i LED tehnologijom...
http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=957929&postcount=3
Pozdrav
Ima daleko losiu sliku koju mozda ti ne vidis
Pored tog LCD-a je postavljen jos jedan 40" LCD koji nema 100Hz i LED i jasno se vidi razlika kako u kvalitetu, tako i u tecnosti slike, naravno, u korist ovog prvog
A takodje pored je i plazma, gde je razlika jos veca, slika je zrnasta i uopste losija od oba ova LCD-a...
Svako ko hoce, moze da ode tamo i uvidi se sam u razliku![]()
a, koja je plazma postavljena ? Neo ?
Shta mislish koji HDTV je ubedljivo sve oprao u klasi 46" 1080p ? Nije plasma, vec Sony bravia, ne znam sad tachno model..
chartovi su tu kao jedan odličan pokazatelj za one koji znaju da ih čitaju.Prestanite (pogotovo andjelko) da gurate podatke, brojeve, chartove i gluposti.
opet, koja Plasma? Ima ogromne razlike između proizvođača i modela, Panasonic je #1 što se Plasmi tiče, a LCD TV proizvodnju sve više outsoursuju kinezima i štancuju ih po sklapačkom principu. Toga kod PDP-a nema (u pitanju je mikro-promil) i prave ih isključivo matični proizvođači.Pogledajte veliku plasmu i LCD jedan pored drugog (1080p sony) sa 1080p HD snimkom, pa cete videti zashto kazem da je plasma prsla.
Mala pomoc - Sony Bravia KDL-46X2000 46in LCD TV
review : http://www.trustedreviews.com/article.aspx?art=3487
Kakve to veze ima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari