Šta je novo?

Plants VS Zombies VS...

IONE

Slavan
Učlanjen(a)
26.12.2009
Poena
320
Zelim da se razonodim sa nekom igrom koja nije graficki (da moze da je pokrene prosecan laptop) i igracki (da mi ne treba online kurs za savladavanje komandi i dve studentkinje FON-a koje bi mi objasnjavale sta i kako u vezi igre) zahtevna, a da poseduje ono nesto sto se zove atmosfera ( pisao sam Lenovo-u da bar u gejmerske racunare treba da ubace slot za zetone)...nesto poput Plants VS Zombies.

cekaj malo.ja se ne bi bunio protiv dve (pa i vise) studentkinja FON-a.mada kad bolje razmislim ljudi su razliciti :)

Zuma nije za mene, provericu ostale predloge, hvala.
P.S. Devojka me ostavila pre desetak minuta, tako da mogu i ove komplikovane igre :)

uradila je pravu stvar :)
videla je da:
1. trazis proste igre znaci da nisi bas...
2. neces studentkinje FON-a pa je posumnjala u tvoje seksualno opredeljenje :)

lololo :D

Ili ga ostavila zbog studentkinja sa fona... Ma vratice ti se ona, sutra :) Moramo da napravimo temu "Ljubavni Problemi Benchmarkovaca"
Preporucujem ti da skines Limbo, Braid, ili neku igru PopCap Games-a a mozda bi mogao da poteras na tom lapotopu The Cave... super igra, puna humora a bas to ti treba sada... :)

Heh, studentkinje. Pre bi bilo zbog bajsa. Kaže ''više jašeš bajs nego mene''. :D

Nego, probaj i World of Goo.

Limbo sam igrao, odlicna.
Provericu ostale...

P.S. Mozemo se sa devojkama saliti ali u biciklo mi ne dirajte :)
P.S.2 Ima li neka studentska zurka za vikend :)

Ne znam da li je do studenarije, Dormea ili su posledice promene vremena ali ni jedna predlozena igra mi nije drzala paznju :/
Ima li neki fudbalski ili kosarkaski menadzer ali da nije previse zahtevan (da nema `iljadu opcija)?

Studentkinje FON-a su poznati stručnjaci za računare, a o video igrama da ne pričam.

Machinarium

Kingdom Rush mi drzi paznju , kada je izgustiram probacu Machinarium .
Hvala svima na pomoci.

Kingdom Rush mi drzi paznju , kada je izgustiram probacu Machinarium .
Hvala svima na pomoci.

The Cave probaj. Ove god stize plants vs zm 2, suzdrzi se !!!

Poslednja izmena:

Haaaa vala baš!!

Nazad
Vrh Dno