Šta je novo?

PlanPlus 2006

ZoNi

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
859
Da li je neko probao PlanPlus 2006? Utisci, misljenja, pohvale?

Ja sam ga malo isprobavao poslednjih par dana. Nisam bas preterano odusevljen (nema vise one opcije da pokazuje najkraci put busom, malo previse jede resurse, izgleda malo previse nabudzeno, aktivacija...), ali zato sad ima vektorsku grafiku, sa "proizvoljnim" zumom...

Nije lose (pogotovu uzevsi u obzir da kosta 450din), ali, npr, i nije los ni "Magic Maps", koji kosta svega 200din, a nema smaranje sa aktivacijom!

i mene zanima. Uzecu ga i ja za 450!

Jel' to "pravi" PlanPlus, posto na njihovom sajtu nema ni reci o verziji 2006?

leksa je napisao(la):
Jel' to "pravi" PlanPlus, posto na njihovom sajtu nema ni reci o verziji 2006?

Jeste "pravi". Video sam pre par dana u Extreme (Plato).

A kakav je ovaj "Magic Maps" gde je njihov sajt na netu?

Da, i mene interesuje taj Magic Maps. Imam neku besplatnu verziju Beo Info-a ali je ona iz 2001-ve i imena ulica su stara...

A znaci radi pokazivanje najkraceg puta peske i kolima ?

Na njihovom sajtu se uopste ne pominje plan plus 2006, vec samo 2003!?!?

A na sajtu MagicMap samo pominju papirnate karte i planove, on je to mislio na papirnatu kartu da je 200 din!!!

Zoni ajde okachi neke slichice Magic Maps-a da vidim kako izgleda. Ja imam PP 2003 i ok radi ali za 200 kinti bih uzeo i Magic Maps ako nishta drugo onda zbog novih imena ulica jer upgrade za PP 2003 naravno ne postoji iako su napisali da ce svi update-ovi biti na netu :(

dakle...

@ cilset
- znam da se na sajtu Contrasta ne pominje PP2006, zato sam i rekao da ih pozovete ;)
- kakva, bre, papirna mapa? kako se ne pominje CD? Hehehehe... Pa, sta je ovo, ondaK? :D

@ neko ko: uf... nisam siguran... pogledacu kad budem kuci... ali, ima i auto kartu cele Srbije (mada, nije bas nesto), i trebalo bi da pokriva skoro sve gradove...

@ Genghis: izvoli

Poslednja izmena od urednika:
Magicmaps: piše u cenovniku da imaju... 16 dinara viška je PDV (8%)

@cilset
downloaduj cenovnik, imas link odmah na naslovnoj strani.

@Zoni
Tnx za info o Magic Maps-u
fino izgleda, ovako na prvi pogled, cu ga pazarim.

EDIT:
Eto ti ga sad. Ispade da plagiram momsaba :D

Poslednja izmena:
Zoni, jel Magic Map vektorski ili rasterski?
Ima previse informacija, a deluje mnogo lepo :)

Chek, jel MagicMaps ima "najkraci put" i jel poshtuje jednosmerne ako se ide npr kolima?

Uzeo sam plan plus 2006. Stvarno je odlichno to shto postoji putna mreza Srbije ALI je sve ostalo KATASTROFA. Toliko mi je zao shto sam BACIO tih 450 dinara da ne mogu da vam objasnim. Draze bi mi bilo da sam ih dao nekome (ne bih se nervirao). Sigurno nazadan u odnosu na 2003. Ne mogu da verujem kako su od sasvim dobrog programa napravili "ovo". Jede resurse (shto i nije toliko bitno ako imate jaku mashinu)a i totalno je konfuzan interfejs (u odnosu na 2003 gde je sve bilo logichno). Ako mene pitate NIKAKO NE KUPUJTE. 2003 je 10 puta bolji.

Ja sam isto prekljuce video planplus u radnji pored platoa i rekose mi da je to neka lite verzija i da treba da izadje neka detaljnija, a inace kada sam cuo da je samo 450din hteo sam da je odmah kupim iako vec posedujem planplus 2003, ali je izgleda bilo dobro sto nisam uzeo.Mada da li ima istine u ovome tj. da li ce da izadje neka bolja varijanta koja ce da sadrzi isto sto i verzija 2003+ove mape puteva+neka predgradja Beograda kao sto je Kaludjerica isl...

Poslednja izmena:
@Zoni: Hvala na brzom odgovoru.Ako Zoni saznas neke detalje o toj novijoj verziji kao i to sta ce sadrzati u odnosu na ovu osnovnu obavezno javljaj....

U MM postoje jednosmerne ulice,plavi trouglici u pravcu smera.Predstavljeni su gradovi BG,NS,NI.Inace ja sam kupio kada je bila neka promocija preko Blica za 100 CSD.

Nazad
Vrh Dno