Šta je novo?

PlanPlus 2006

meni riba u tehnickoj svaki put kaze da mi je ukinut stari broj i da mi treba novi...

Ja sam PlanPlus 2003 instalirao nekoliko puta posle obaranja sistema bez ikakvih problema, ukucao sam broj sa kutije i to je to...?

Pomagajte...Svaki put kada sam reinstalirao sistem, najnormalnije sam instalirao i Plan Plus 2006. Sada imam problem sa instalacijom. U samom startu mi prekine instalaciju sa objašnjenjem da je došlo do neočekivane greške. U pitanju je legalna verzija. Evo i slike...

Prilozi

• PlanPlus.png
    PlanPlus.png
    7.4 KB · Pregleda: 88
Nije mi palo na pamet..:lupko: Sad ću da probam... ...Da ne dupliram- Opet neće. Ni sa harda.:wall:

Poslednja izmena:
Možda da apdejtuješ windows installer? U krajnjem slučaju kontaktiraj podršku sutra pa vidi šta kažu.

Imas na MS sajtu windows installer 4.5 pa probaj da prvo deinstaliras MSI Installer koji imas instaliraj pa instaliraj ovaj.Ponekada kada ti Windows installer ne radi, a instaliras novi preko onda nece ni tada da radi sve dok se ne uninstalira stari i onda instalira novi.

Evo i linkova:
MSI Installer 3.1
MSI Installer 4.5

Odaberes fajl koji odgovara tvom OS-u.

Poslednja izmena:
Koliko se ja secam ima i na planplus sajtu uputstvo i fajlovi koji treba da se skinu da bi se izbegla ova greska

Poslednja izmena:
zar treca zakrpa ne resava taj problem?

kad izlazi nova vrzija?
imao sam i ja problem sa promenom aktivacionog koda pa ih zvao i usput pitao, rekose da je u planu mozda cak i do kraja godine?!

Poslednja izmena od urednika:
Strpite se još malo,za koji dan će izaći novi PlanPlus,tako rekoše...
Valjda neće biti takvih problema u novoj verziji.

Ubacio sam Win 7 i sad radi.Na predhodnom XP-u nije hteo. Međutim,dao mi je novi aktivacioni broj?!? Definitivno nisu normalni...:mad:

promena aktivacionog broja se desava kada promenite bilo koji deo hw u vasem racunaru :mad: da stvar bude jos besmislenija ak.broj se menja cak i kada menjate radni takt cpu :mad::mad: ovo sve pisem iz licnog iskustva.
naravno, ak.broj se menja i kada instalirate drugi os. :mad::mad::mad:

Vidim izasla je i nova verzija PlanPlus 10.
http://www.planplus.rs/Oprogramu.aspx

Ali ostaje pitanje, posto imam 2006, pa kada uzmem upgrade verziju da li cu moci recimo ako mi se novi plan plus ne svidi da se vratim na 2006 i da li ce da mi resetuju broj aktivacija, jer sam do sada 2006cu dosta puta aktivirao(stalno menjam nesto od hardvera, i to obicno komponentu po komponentu i obicno se trazi aktivacija posle toga) da ne bude da aktiviram 10-tku jednom i posle da sam prevazisao "normalni" broj aktivacija isl.
Mada nije skupa ni ova full verzija, pa da dam bratu 2006cu a ja da instaliram novu verziju.

I nadam se da sada bazu ulica i svega ostalog stavljaju u programski dir, a ne u application data(all users) folderu sto me zestoko nervira, narocito zato sto sada po informacijama program ce traziti 600MB za instalaciju i ako to ide u applications data onda cu ostati na 2006ci.

Nadam se da neko od programera Plana Plus prati bench i da ce odgovoriti na moje nedoumice.

@zoka: Ma mogu oni traziti i aktivaciju recimo svakih 15 dana, samo ako je broj aktivacija beskonacan.Inace, par sekundi aktivacije preko interneta nije uopste tesko pa i da je svaki dan, dok telefonski sigurno ume da zasmeta ako je cesce.

Poslednja izmena:
Imam ja jedno pitanje, da li za upgrade treba da je aktivirana 2006 verzija? Verujem da ne treba, ali akoje ipak tako, gubi se smisao, jer aktivacija putem interneta ne funkcioniše nikako, a da ih zivkam neću, dovoljno sam to radio.

jel' radio neku upgrade sa 2k6 na 10? Imam 2k6 ali posto je godinu dana nisam instalirao, ne znam koja je razlika izmedju ove 2 verzije i da li se isplati preci na novu ako opet budu smarali za registraciju (znam da i od toga oni zive ali sto je mnogo mnogo je)

Predpostavljam da verzija 10 ima sve mape kao i GPS mapa koju je kontrast radio za iGo/MioMap platformu.

imam 2006cu, kupio sam je legalno (kod njih kuci u carli caplina), e sad jedna kopija vazi za jedan racunar sta to konkretno znaci.

najverovatnije cu uzeti i ovaj novi, u kom obliku dolazi upgrade na disku ili preko neta kao i ostale zakrpe u obliku nekog fajla??

Poslednja izmena:
Rekli su i da će postojeći korisnici imati popust na noviju verziju,a ona košta 799 din.E sad,koliki će popust biti treba proveriti.Ja planiram da je uzmem,kao što imam i predhodne dve,2003 i 2006 sa kojima sam bio zadovoljan,ali poboljšanja su uvek dobrodošla.
Ma možeš da instaliraš i na više,to je neka glupost,ranije u jednoj firmi gde sam radio,čovek je uzeo primerak koji je firma uzela za sebe i instalirao kod sebe kući i radila je bez problema.

Pa vec pise cena za upgrade tj. 350 kinti, ali nasa pitanja ostaju.

Ja neću upgrade,već bi uzeo novi program,a kada sam ih pitao,nisu spominjali nikakav upgrade.Mada,zvaću sutra pa ću pitati.

Ja neću upgrade,već bi uzeo novi program,a kada sam ih pitao,nisu spominjali nikakav upgrade.Mada,zvaću sutra pa ću pitati.

Pa lepo pise ovde upgrade:
http://www.planplus.co.yu/Narucivanje.aspx?lang=sr-sp-latn

Znaci problem je sta pod tim podrazumevaju, mozda koriscenje 10-tke koje recimo daju na cd-u bez serijskog, a serijski se koristi iz starije verzije isl da bi onemogucili koriscenje obe verzije istovremeno na 2 razlicita racunara.

BTW Ako ih vec zoves, mozes im reci da pogledaju ovu temu na benchu i da nam odgovore na pitanja.

Poslednja izmena:
Ima li smisla uopste kupovati taj program i slicne kad se uzme u obzir da neke "pametne" glave menjaju nazive ulica stalno i kako im padne na pamet. Sveopste ludilo 35 godina zivim u istoj ulici i onda dodje neko i ladno mi promeni naziv ulice.

ranije u jednoj firmi gde sam radio,čovek je uzeo primerak koji je firma uzela za sebe i instalirao kod sebe kući i radila je bez problema.

Jeste, ali šta je taj čovek radio kod kuće kada mu je PlanPlus tražio da ubaci originalni instalacioni CD radi provere?! ;) Sačekao do sutra pa uzeo sa posla originalni CD pa odneo kući... Nije to to :D

Ima li smisla uopste kupovati taj program i slicne kad se uzme u obzir da neke "pametne" glave menjaju nazive ulica stalno i kako im padne na pamet. Sveopste ludilo 35 godina zivim u istoj ulici i onda dodje neko i ladno mi promeni naziv ulice.

Pa program se bar lako update-uje i eto ti novih naziva ulica.

Poslednja izmena:
ja sam 2006icu instalirao na dva racunara, prvi sam prodao kupio drugi i na njega bez problema instalirao istu verziju sa istim aktivacionim kodom, tek kasnije su mi ga promenili.

Pa lepo pise ovde upgrade:
http://www.planplus.co.yu/Narucivanje.aspx?lang=sr-sp-latn

BTW Ako ih vec zoves, mozes im reci da pogledaju ovu temu na benchu i da nam odgovore na pitanja.
Pitanje je da li će hteti da pogledaju ovu temu i da li imaju vremena uopšte,ali ko želi može ih dobiti na:011/208-39-09
Bolje je da mi njih zovemo,nego da bajamo da li će neko od njih da ovde dolazi i odgovara na naša pitanja.

Jeste, ali šta je taj čovek radio kod kuće kada mu je PlanPlus tražio da ubaci originalni instalacioni CD radi provere?! ;) Sačekao do sutra pa uzeo sa posla originalni CD pa odneo kući... Nije to to :D
To se uradi samo prvi put,posle ne traži.A one kodove može da prepiše,to bar nije problem.To je,čini mi se tražila verzija 2003,a 2006 ne,tako da nema problema.

Poslednja izmena:
Verzija iz 2006 moze da se instalira na vise racunara bez problema... Instaliras na prvi pustis registraciju preko interneta on to obavi i posalje ti novi serijski broj. Prepisas taj broj na papir i instaliras sa novim serijskim na drugom racunaru.. i opet ces dobiti novi serijski.. i tako moze u nedogled. Povremeno zatrazi instalacioni CD i ubacis i onda opet radi.
Najgore mi je to sto taj CD uvek morad da drzim u blizini jer imam laptop i malo mi je nezgodno da ga vucem sa sobom.

Nazad
Vrh Dno