Šta je novo?

PlanPlus 2006

al' si ga lupio sad' pa ostao ziv..
crazy.gif

Kako se mi ostali ne zezamo oko aktivacije? Ja se zezam isto, ali samo kada reinstaliram windows.

Problem...

Ovo mi izbacuje kad hoću da skinem dopunu,i kad kliknem da nastavim ne dozvoljava i svaki put se otvara ovaj prozor,ako neko zna rešenje neka pomaže.:type:

Poslednja izmena:
Pisao,ali rekoh da vidim da li ovde neko zna da reši ovaj problem.

To da svaki čas traži aktivaciju je potvrđen bug za neke verzije, o tome je pisalo na njihovom sajtu.

Ja imam PP 2003 i traži mi aktivaciju sa vremena na vreme, ne "baš svaki čas", a koliko sam čuo, tj. pročitao, to je ispravljeno u PP 2006...?

Ja imam PP 2003 i traži mi aktivaciju sa vremena na vreme...

Mislis ono... trazi da mu ubacis originalni CD? Mislim da to nije bug, nego jedan od sistema protiv piraterije - ako ti imas originalan CD, nije ti problem da ubacis. Ako si nekome instalirao (ili si ti instalirao od nekoga), vec ce da bude veci problem. A realan problem se javlja ako ne mozes da nadjes CD (citaj: negde ga zaturis). To se meni desilo :S: I kontaktirao sam ih mail-om (poslao im i slike ambalaze, da vide da sam kupio original) ali mi odgovorise da vise nemaju nijedan primerak iz 2003. :( Dobro... nasao sam posle nekog vremena... u drugoj jakni :d

Pozdrav!
MrBigJump.gif

P.S. Ovo je bio jedan potpuno nepotreban post, nikome nisam pomogao, a svrha je bila samo nabijanje broja mojih post-ova :p :d

dobar crack resava sve :)

A što ne ubace ponovo najkraći put gradskim prevozom?? Neprevaziđena opcija za nas jadne studente! Jel može to nekako da se preuzme kao dopuna?

haha, izvuce ga iz naftalina. hvala
skoro sam bio skinuo google earth i odusevio sam se.
nisam ga koristio brdo meseci

Ja nikad srećniji! Ko prasence u blatu! :D :D :D

a jel ima negde 2003 da se kupi, ili nekako drugacije da se nabavi?

sad vidim da je matora tema.. jel ima dopuna sa linijama prevoza u 2006?

Poslednja izmena:
a jel ima negde 2003 da se kupi, ili nekako drugacije da se nabavi?

sad vidim da je matora tema.. jel ima dopuna sa linijama prevoza u 2006?

U novoj dopuni za 2006 imaš i linije prevoza, najkraće putanje,....

Poslednja izmena:
A ovih dana je stigla i nova dopuna:
Od mnogobrojnih izmena izdvajamo:

Izmene u bazi podataka:
• Ažurirana mapa Srbije i dodata putna mreža Crne Gore
• Dodato blizu 1000 novih objekata
• Izmenjeni nazivi ulica u Beogradu

Izmene u programu:
• Dodata opcija traženja najkraćeg puta gradskim prevozom
• Znatno pojednostavljena pretraga
• Dodata mogućnost pretrage geografske lokacije
• Mapa se može pomerati i zumirati preko tastature
• PlanPlus 2006 sada radi i pod Windows Vista operativnim sistemom

http://www.planplus.co.yu/dopune.aspx

Ja sam ga narucio u subotu, stigao je danas, na prvi pogled sam izuzetno zadovoljan (jedino sto nije bio ovaj zadnji update ukljucen, srecom sam ga prebaco od druga za svaki slucaj u nedelju).

Ja sam ga narucio u subotu, stigao je danas, na prvi pogled sam izuzetno zadovoljan (jedino sto nije bio ovaj zadnji update ukljucen, srecom sam ga prebaco od druga za svaki slucaj u nedelju).
Dobro je kad imaš takve drugare,jeli BlackNeo?!;)
A što se PP 2006 tiče,nije loš,ali ima grešaka u putanjama,a koje nisu ispravljene i ako sam,bar ja poslao na njihov mejl gde sam uvideo greške,pa i pored toga nisu uklonjene,a rekli su da su otklonili.Kažu ako i naidjemo na greške da im javimo,a kad to uradimo,ništa ne preduzmu da to isprave.

A što se PP 2006 tiče,nije loš,ali ima grešaka u putanjama...

Ovo sam i ja primijetio, mada uglavnom dobro odradi posao.

I jos jednom hvala za update, "otelio" bih se dok ga skinem sa ovim ovdje dialup-om :wall:

ok je prog ali je meni bolji bio prethodni 2003. najvise mi fali opcija nadji putanju gradskim saobracajem - mislim da je to bio ogroman plus

Pa to vec imas u 2006ci kada instaliras drugu dopunu za njega.

e pa extra :) stigao mi je mail za taj update, ali ga nisam instalirao...

Ima li jos neko problem da skine ovi poslednju dopunu? Ulogovao sam se juce, ali kad kliknem na link za skidanje, kaze mi "The page cannot be found"?!

EDIT: I sad je isti problem.

Poslednja izmena:
hoces da je stavim na sendspace?

Plan Plus i aktivacija...

Da li sam ja jedini koji mora svaki put kada obori windows da zove one ******e i trazi novi aktivacioni kod??? Pa znaci dosta mi je vise. Bukvalno svaki put moram da ih zovem, i posle 10 minuta proveravanja nekih tamo dobijem novi broj, i stalno tako :mad::mad:

pa zasluzili su da im se piratizuje program samo zbog toga... neozbiljno, mnogo neozbiljno :wall:

ne kapiram, ja sam prepisao ono sto sam prvi put ukucao i svaki put mi radi, proveri preko interneta aktivacioni broj i sljaka

Nazad
Vrh Dno