Šta je novo?

Planetary Annihilation (Yes, like TA)

Mene ovo slabo podseca na total anhilation. Total Anhilation mi izgleda 5 puta bolje od ove igre :D

Meni vizuelno i nije toliko bito. Aj reci u kojoj igri mozes da posaljes jedinice na asteroidni pojas da od astoroida naprave projektil koji ce pogoditi neprijateljsku planetu :d
Ako izvedu gameplay kao sto je prikazano igra ce da otkida.
Sto manje poligona na jedinicama (u razumnoj meri) to vise jedinica u igri :) Jedino ako ne volis da igras rts iz treceg lica :) Onda ce da izgleda ruznjikavo :)

meni je ovo sjajno :)

ovaj kickstarter ce me unistiti :D

Skupise 2,1 milki

Igra još nije ni osmišljena do kraja niti počet developing :)

Skupljale se parice :)

Time bre pa jel si kliknuo na link izem te bre!? Pa jel si citucno sta tamo pise covece??? Nisi, lakse ti ovde da pitas... Lenstino...

boga mi nisam.video sam odbrojavanje i mislio da cekamo igru.jos sam je stavio u bukmarke i proveravao svaki dan jel izasla :)

dam 5 k nazovu jedinicu po meni :D

Igra je izasla, napljuvase je na IGN-u nazalost - http://www.ign.com/articles/2014/09/17/planetary-annihilation-review

i meni je jos u najavi delovala jako lose i nepromisljeno ta ideja da se upravlja sa vise planeta odjednom... to je RTS, tesko je upravljati i samo jednom planetom, uvek su ruke pune posla, kamoli sa vise... preterani multitasking...
u zadnje vreme samo Starcraft 2 objasnjava kako moderan RTS treba da izgleda, iako nisu isti tip RTS-a, ali sve ostalo me je manje vise razocaralo...

kao i obično kod hrabrije dizajniranih naslova, ocene su oprečne. kritičari su "as usual" neke naduvene njuške koje se igraju poslednjih 3-4 godine i njihove lame procene nikad ne uzimam za ozbiljno. glasni su, ali to ne znači da su u pravu. obično uopšte nisu.

korisničke kritike obično daju mnogo realniju sliku. ima tu i onih koji se pamte taj onomad sjajni total annihilation.
Positive: 49 out of 97
Mixed: 14 out of 97
Negative: 34 out of 97
neki su davali 10-ke, neki kečeve. iz svega toga mi je jedino jasno da igra nije za svakoga :) što ne može da bude loše.

najgori deo u celoj priči je što igra ne samo da nije krekovana, nego deluje da će kao i u slučaju miner wars-a potrajati dok ne dobijemo upotrebljivu verziju na piratebay-u.

***. ovakve igre moraš sam da odigraš, i još da iscimaš proverene drugare da ukrstite koplja u multiplay-u i tek onda možeš da kažeš da li je đubre ili ne.

Vrh Dno