Šta je novo?

Plan Plus -

djordje

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
07.10.2002
Poena
309
Ima li ko ovaj program i kakvi su utisci? koliko je veliki u MB?

moj kum to stalno koristi za snalaženje po novom beogradu 🙂

koliko znam, veoma je koristan.. ume da pronađe adresu (naravno), da trasira put između dve lokacije (kolima ili gradskim prevozom), ispisuje udaljenost, ima favorite, itd itd..

djordje je napisao(la):
Ima li ko ovaj program i kakvi su utisci? koliko je veliki u MB?

Na hardu zauzima 150 mb. Inace ide na dva diska.

Kosta 750 dinara, sto je stvarno malo za ovakav software! Gde ste jos videli koristan alat za 10e.

Program vredi i više nego što košta. Nekoliko puta me je spasao beskonačnih lutanja po gradu. Ovako ukucam gde idem i ako treba čak štampam deo mape.

Program je stvrno OK i s mje strane ima svaku preporuku,a li ajde i anpomena: Ima gresaka! Ne mnogo, ali ima...

Recimo, iz Admirala Geprata nije dozvoljeno levo u Kneza Milosha....ovo je doduse, mozda i promenjeno od kada je izdad PP2003, ali ima i drugih gresaka, eg. lokacije zgrada (pretarizvanje po brojevima) ne bude uvek bas precizno i sl...

Inace, koliko sam ga puta koristio ove greske i nisu strasne 🙂

Ja koristim program josh od prve verzije....nezamenljiv je! Svaka preporuka...i nije skup.

Koja je aktuelna verzija ovog programa i gde moze da se pazari?

Na sajtu ima samo verzija za 2003godinu,jel za 2004 nije izasla ili se tek ocekuje?
Jel moze negde da se kupi direktno,ne mogu da cekam da mi postar donese

Ja sam pre nedelju dana otisao u Čarli Čaplina 16 (proveri na sajtu jos nednom adresu pisem je napamet)i kupio program za 700 dinara. Cak mi je momak ukucao neku sifru (u laptop) da ne moram da svakih 20 pokretanja ubacujem cd (neka fora sa zastitom). Svaka preporuka. Naravno ima gresaka ali ipak su to nasi ljudi pravili 🙂

Calibra 4WD je napisao(la):
Na sajtu ima samo verzija za 2003godinu,jel za 2004 nije izasla ili se tek ocekuje?
Jel moze negde da se kupi direktno,ne mogu da cekam da mi postar donese
Bilo je ranije u "trafichici" kod KST-a (bas u podrumu ETF-a) da se uzme sa nekim popustom za studente (ne znam da li popust i dalje vazi)...

Ja sam kupio u onoj ogromnoj knjizari u Knezu (British Council?!?! ).....oni sto u dnu radnje drze CD/DVD izdanja, fotoaparate i kojesta....

Vise cete im pomoci da direktno od njih narucite :d
Ovo sto je po prodavnicama su vec prodali :d

program je super. imm ga vec godinu dana.

I ja ga preporučujem i čekam verziju za 2004 godinu, jer su od prošle godine promenili u Beogradu jedno 200 naziva ulica... 😀

Pre kratkog vremena smo , kao firma, kupili nekoliko 'paketa' PlanPlus-a ( 2 diska, uputstvo za instalaciju..) .... 3, da budem precizan.. imamo vishe lokacija, pa nam treba:d
na diskovima je natpis 'PlanPlus 2004', iako se diskovi na kompu i dalje zovu PP2003, a i kad se startuje pishe 2003
ima nekih promena od proshle verzije ( koju smo takodje imali) , a kao program dosta pomazze, pogotovo vozachima ( veleprodaja je u pitanju. ima dosta transporta)

ima greshchica, ali nishta strashno..
@PJ: provereno, i dalje po njima mozze i Adm.Geprata levo u Milosha Velikog😉
@outlaw: daj neke nazive koji su promenjeni u proshloj godini, da proverim u ovoj verziji

btw, jeste li primetili plan "velegrada" Kosjericca? ... imaju chak i "Olimpijski" bazen😀
lokal-patriotizam na delu, autor je 'otalen':d...

pozdrav

u sustini...od prve verzije do sad to ti je isti prog. samo se sve vise komercijalizuje tako sto se dodaje jos firmi...mozes ti da platis da oznce gde stanujes i oni ce to da urade 🙂

Pusti sto su imena promenjena, nego sto ce tek da promene 3 brda imena....
http://www.beograd.org.yu/cms/view.php?id=32925

Recimo, moja firma vise nije u Jakuba Kuburovica, vec u prilazu?!?....prilaz cemu? A, da, Zemunu 🙂....a ako ides sa druge strane....smor 🙂

Mozda je jos bolja varijanta na Zvezdari....ulica "Kisela voda"....

Nazad
Vrh Dno