Šta je novo?

Plan plus i PDA?

LuPuS

Slavan
Učlanjen(a)
06.05.2006
Poena
319
moze li se instalirati plan plus na pda uredjaj?

Pa zar nema dosta boljih programa za pda, jedino ako ti trebaju mape BGD-a?

Ne može, osim ako nemaš PDA sa WinXP, a ja za takav još nisam čuo. Za Windows Mobile imaš iGo i odgovarajuće mape za Srbiju, a funkcionalnost je (skoro) na nivou PlanPlusa.

Contrast je i radio mape za iGo/MioMap

hmmm zar nema i nokia maps, tj. smart2go app za wm. mapa srbije i beograda je jako zadovoljavajuca

Hvala, potreban mi je samo plan Beograda a i nekako sam se navikao na plan plus ali avaj.
Pozdrav

mogu ti reci da se nokia maps jako malo razlikuju od plna plusa tako da mislim da ti nece predstavljati problem da sa jedne predjes na drugu platformu

Definitivno miomap sa najnovijom verzijom mape Srbije! Inace firma Contrast koja je napravila plan plus, je uradila mapu Beograda, te josh nekih gradova i skapirali ljudi da im se najvishe isplati da tu mapu prodaju firmi Igo /miomap i da sljakaju zajedno. I ja koristim planplus - medjutim zadnja verzija miomap-a sa novom update-ovanom mapom Srbije - josh jaca fora.. Pogotovo 3d prikazi sa fly-over opcijama - ma da si retard totalni momentalno skapirash gde treba da idesh.. Svaka preporuka.. A da ne pominjem to da se moj ortak kladio da na toj mapi nema shanse da ima ucrtano mesto "Donji tovarnik" !? Neko zesce selo koje nema ni na nashim mapama - ladno ima na miomap-u!? Totalni hit.. Plus Novi Sad ulice, Cacak - ma svi gradovi..

Poslednja izmena:
Vrh Dno