Šta je novo?

Placanje preko interneta

Koliko vidim da linku koji si postovao, možeš platiti Visa, Master, American Express ili Diners karticom. Sve su dostupne kod domaćih banaka. Naravno trebaju ti kartice koje omogućavaju plaćanje u inostranstvu, tako da one osnovne varijante, Visa Electron i Maestro neće raditi.

imaš u Intesi Visa Internet debitnu karticu sa kojom možeš vršiti plaćanja svuda na internetu, sve je besplatno, vadjenje deviznog računa i sama kartica,čekaš neke 3 nedelje od podnošenja zahteva i onda ćete obavestiti da dodješ ili će ti poslati na kućnu adresu..lično nisam imao nigde problema sa plaćanjem na netu

Jel zna neko ako narucim aparat za $200 iz Amerike da li cu platiti carinu kod nasih,ili kad platim shipping to je to??? I jos me zanima kakva su vasa iskustva sa narudzbama preko interneta,jel sigurno da ce da stigne?
Hitno mi treba odgovor. Hvala unapred.

Sa Amazona mi je stizalo sve. Uglavnom knjige i DVD filmovi.

Jel zna neko ako narucim aparat za $200 iz Amerike da li cu platiti carinu kod nasih,ili kad platim shipping to je to??? I jos me zanima kakva su vasa iskustva sa narudzbama preko interneta,jel sigurno da ce da stigne?
Hitno mi treba odgovor. Hvala unapred.

Da platices carinu a i porez. A ako roba stigne preko neke kurirske sluzbe onda i troskove spedicije.

Visa Virtuon Rajfajzen banke (mrzi me da spelujem tacno :d)... Kupljene igrice preko steam-a, registrovani programi... Narucivano preko nekih stranih sajtova... 20e depozit je obavezan...

A postoji li mogucnost zloupotrebe kartice? Da li npr. ostaviti na kartici samo odredjenu svotu novca koja je i potrebna za placenje odredjenog proizvoda, a ne da mi stoje stotine evra?

^ To ti je najsigurnije, jeste da je veći cim svaki put uplaćivati pare pre kupovine, ali barem si siguran.

Nazad
Vrh Dno