Šta je novo?

PixelView sound problemi

djpaan

Čuven
Učlanjen(a)
16.04.2004
Poena
645
Znaci ne radi se samo o jednom uredjaju, ja imam externi nt1004+, drugar ima neki interni model, i jednostavno nema zvuka. U stvari, cuje se nesto u daljini ali to je tise od sapata...
Probali smo na xp sp1 i sp2, deinstalirali i intalirali zvucnu karticu, montirali zvucnike direktno u tv kartu, sve je ostalo bez efekta: ima slima nema ton.
Menjan je software koji se dobija uz karticu, dscaler se isto ponasa.
Ima li ko ideju sta moze da bude, ili da bacam djubre kroz prozor?
Poz, A

Pa banalno,proveri dali si povezao kako treba TV kartu i SB.Da ti nije ukljucen Mute na tom kanalu na SB.Dali si odabrao dobar kanal na SB iz softvera za TV kartu...

ok, nisam toliki *****... mislio sam da to ne moram da naglasavam. A sem toga sta je sa "montirali zvucnike direktno u tv kartu, sve je ostalo bez efekta: ima slima nema ton." ???
SVE opcije za kanal sam probao...

Dali si podesio na PAL B sistem koji se kod nas koristi? Trebalo bi da imas da obaberes PAL B/G i PAL D/K. Ako odaberes ovaj drugi onda imas problema se tonom posto je razlika izmedju ovih sistema u frekvenciji pod-nosioca zvuka.

probacu pa cu da javim...

ok, podesio sam na pal b, i dalje je ista stvar... jedva se nazire zvuk, ali se to podvodi kao da ga nema... ajd sta dalje? postajem ocajan, na kraju cu kupiti tv...

Nazad
Vrh Dno