Šta je novo?

Mobilni telefon Pixel telefoni - Nest design

Koji mobilni telefon kupiti

petarnik1512

Zapažen
Učlanjen(a)
19.02.2023
Poena
15
Moja oprema  
Pametni uređaji
Galaxy Watch 4
Google Nest Hub
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Kablovski internet
Intresuje me da li postoji maska za Pixel telefone sa designom materijala koji se nalazi na Nest Smart uređajima (Nest mini najbolji primer). Ime materijala bi isto moglo da pomogne. Hvala.

Koliko sam razumeo radi se tekstilu nekom, koji se kao dobija od recikliranih plastičnih boca.
link.
A i ljudi su samo menjali te materijale. (link2). Jedino da uzmeš neku silikonsku maskicu za telefon i da na nju zalepiš materijal.

Koliko sam razumeo radi se tekstilu nekom, koji se kao dobija od recikliranih plastičnih boca.
link.
A i ljudi su samo menjali te materijale. (link2). Jedino da uzmeš neku silikonsku maskicu za telefon i da na nju zalepiš materijal.
Pa meni problem sto neznam kako do materijala

Imam takvu masku za 4a5G i osim što lepo izgleda i nije baš preterano dobra za dnevno korišćenje. Prvo se vrlo brzo zaprlja, drugo, leti je haos za korišćenje, pogotovo ako se telefon malo zagreje.

Imam takvu masku za 4a5G i osim što lepo izgleda i nije baš preterano dobra za dnevno korišćenje. Prvo se vrlo brzo zaprlja, drugo, leti je haos za korišćenje, pogotovo ako se telefon malo zagreje.

Imao sam sličnu na Huawei P10, i meni je bila fantastična.

Tekstil daje odličan grip u ruci, i izgleda sjajno. Činjenica je da će se kad-tad isprljati, ali se brzo i efikasno opere sa malo deterdženta i četkicom.

Međutim sa maskom iz posta iznad (Amazon) sam imao loša iskustva na ženinom telefonu. Nije problem u tekstilu, već u usečenoj plastici na vrhu telefona, koja ne dolazi do ekrana (što se na slici jedva i vidi). Prilikom prvog pada je naravno pukao ekran jer je udarac bio baš u taj nezaštićeni deo...

Njen telefon je Poco F1, ali je maska istog tipa.

Vrh Dno