Dodao bih na ovaj spisak i BrassheartSpisak klasicnih 2d point & click avantura koje su izasle ove godine.
Kathy Rain 2: Soothsayer
Rosewater
Elroy And The Aliens
Old Skies
Broken Sword - Shadow of the Templars: Reforged Mozete da odigrate rimejk cuvene avanture iz 90ih godina proslog veka ako to niste do sada uradili. Ovo nije prvi rimejk prvog Broken Sworda ali ovaj put je dobro uradjen i dobio je pohvale u recenzijama na Steam-u.
Return to Monkey Island mi je u beklogu i jedina iz serijala koju jos uvek nisam presao. Inace The Curse of Monkey Island mi je ubedljivo najbolja zbog fantasticnog humora.The Drifter, strašna igra. U početku sam bio skeptičan, priča me nije uvlačila dovoljno, međutim posle sat vremena igranja sve je leglo na mesto i oduševio sam se i grafikom, pričom, glasovnom glumom i muzikom. Zagonetke su možda najbolje viđene u ovom tipu igara, nema nepotrebnog inventara.
Prošle nedelje sam prešao i Loco Motive, ona je veselijeg tona, ali prelepo ispolirana i servirana. Sve preporuke za ljubitelje žanra. Return to Monkey island nisam uspeo da završim, uopšte me ne gađa, iako sam veliki ljubitelj celog serijala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari