Šta je novo?

Mobilni telefon Pixel 8/honor200 pro

Koji mobilni telefon kupiti

Tomiprunet

Slavan
Učlanjen(a)
10.04.2020
Poena
265
Imam iphone 12 mini. Doslo je vreme za zamenu. Pa me interesuje koji od ova dva iz naslova teme? Jos tu moze 8a . E sad bitno mi je da ima esim. Da je fotoaparat bar na nivou iphone 12 mini. Ako ima nesto drugo predlozite slobodno.

Hvala na odgovoru. Blize sam s23 plus ali su sad u opciji i s24 i mi 14. Posto kupujem u francuskoj pronasao sam na njihovom nekom sajtu ( kao nas benchmark) popust za s24 po ceni od 550eur za 128gb verziju. Mi 14 je 512gb verzija za 600eur. Jeste znam da je ovo dosta vise od tih 450eur ali dobio sam priliku u medjuvremenu da se ispruzim 😃

Posle 5 dana koriscenja s24, telefon je ok, sve radi, brz, fotografije odlicne, sve sve.... nego da napisem u vezi u vezi tih prepucavanja koji je sistem bolji a koji krs za korscenje. Citam da je svima krs npr sistem od xiaomi telefona, a od samsunga one ui najbolji,.... uglavnom sve je to isto. Prijatelj ima hyper os, ja evo sad imam one ui, i ja uopste ne vidim razliku. sve je stvar navike ko je na sta navikao pa mu tesko da se preorijentise.
Tako da save, uzeti telefon koji se najvise svidja po izgledu, a ostalo je manje bitno. tj ostalo je sve isto :D

Nazad
Vrh Dno