DaniloJ
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 09.03.2024
- Poena
- 15
Pozdrav, u poslednje vreme sam se zainteresovao za Google telefone. Budzet mi je do 500 evra i za oko su mi zapali Pixel 7 i Pixel 8 najvise zbog softvera i kvalitetnih kamera. Na oglasima Pixel 7 410 evra, Pixel 8 530 evra, da li se isplati dati 120 evra vise za Pixel 8? I jos jedna stvar je sto ovde kod nas nema podrske za njih pa me zanima koliko su im ucestali kvarovi? Inace trenutno imam Redmi Note 8 Pro vec 5 godina i odlicno je ocuvan (nikada nisam imao potrebe da ga nosim u servis, samo sam imao lako resive bagove povremeno) samim tim da mi nikad nije ispao, smatram da dobro cuvam svoje telefone pa su sanse za hardverski problem jako male (vise me interesuje softverska strana jer sam cuo da imaju bagove sa vremena na vremena na vreme). Inace kamere su im skoro identicne, samo sto Pixel 8 dobija bolji softver za editovanje kasnije i 3 godine duzu sotversku podrsku. Oblik im je jako slican (vise mi se dopada izgled Pixel 7 sa malo ostrijim ivicama ekrana podseca na starije Sony telefone). Inace nemam prevelike zahteve sto se tice performansi, G2 mi je sasvim dovoljan (doduse cujem da imaju problema sa zagrevanjem?).
TLDR : Da li se isplati izdvojiti ~120e vise za Pixel 8 ili kupiti Pixel 7 u 2024?
TLDR : Da li se isplati izdvojiti ~120e vise za Pixel 8 ili kupiti Pixel 7 u 2024?