Šta je novo?

Pivot problem i Samsung 173P

scud.master

Slavan
Učlanjen(a)
06.07.2005
Poena
304
Kupio sam pre 2 dana Samsung 173P i cini mi se da nesto nije u redu u vezi pivota. Naime, moj monitor moze da se zakrene za 90 stepeni, ali ne i za punih 180 stepeni, vec nesto manje. Optrilike maksimalno se okrene za nekih 160 stepeni tako da ne mogu da postignem rotaciju kakva je opisana u malom uputstvu za montiranje na zid. Cak su u user manual-u prikazane slike gde je monitor okrenut za citavih 270 stepeni, sto kod mog primerka nema sanse. Kao da ima neki granicnik koji mu ne dozvoljava da se okrene vise od 160-170 stepeni.

Zamolio bih korisnike ovog modela monitora ili neke kojima je isti pri ruci da probaju da li njihov model moze da se zarotira za punih 180 stepeni. Da li sam mozda kupio neki falican komad???

Sada sam probao moze da se okrene za 180 stepeni cak i koji stepen vise, moj nije montiran na zid nego stoji normalno na svom postolju.

Ne znam gde si video tu sliku gde je ekran okernut za 270 stepeni, kod mene moze da se okrene za malo vise od 180 stepeni... evo jos trazim uputstvo kako se montira na zid :p

Cartman je napisao(la):
Ne znam gde si video tu sliku gde je ekran okernut za 270 stepeni, kod mene moze da se okrene za malo vise od 180 stepeni... evo jos trazim uputstvo kako se montira na zid :p

E blago meni, dobio sam neki falican komad. Inace imas na cd-u koji si dobio uz monitor u uputstvu vezano za magic rotation lepo slike uz prikaz bas modela 173P kako moze da se okrene i za 270 stepeni. Mozda na nase trziste dolazi takav skart od monitora koji to ne mogu. Moj je proizveden u slovackoj. A vas?

Nazad
Vrh Dno