Šta je novo?

Pitanje

Wanderer

Čuven
Učlanjen(a)
23.07.2003
Poena
604
voleo bih kada bi mi neko objasnio kako da povezem komp sa racunarom , da bih mogao da gledam filmove na tv-u ect...
upitanju je graficka sapphire x700pro i uz nju sam dobio neke kablove ali nisam nasao uputstvo gde mi pise kako to da uradim
znaci koji mi kablovi trebaju, kako to povezati sa kompom i tv-om,da li mi treba jos neki program...

hvala vam unapred

oklagija je napisao(la):
nemoze to bez kabla :d

Nemoze bre... hahahhahahha.... ubodi SVHS u televizor trebalo bi da si dobio ovaj kabal (prikljucak izgleda kao za PS2 mish sa oba kraja)... treba da podesis rezoluciju na monitoru i na tv-u... ako si dobio HDTV adapter (kutijica sa chinchevima) onda jos lakse imas 3 chincha tu ubodes tri kabla i u tv moras da imas te prikljucke i to je to... posle u driverima podesis...

start> settings> control panel> display> settings> advanced> displays treca slika je za tv (pise sve lepo) ukljucis ga i to bi trebalo da bude to... ako imas noviji televizor trebalo bi da procita sve sa njega (podesavanja mislim)... prvo utakni kabal jer neces moci nista da selektujes u driverima...

Od programa najbolji ti je Crystal player... mv2 nece da prikazuje vmr9 i onda nevidis sliku na tv-u... moze isto i BSplayer... treba samo u playeru da podesis da ti prikazuje vmr9 rendering tako nesto... e sad neznam za prevod valjda bi trebalo i za njega podesiti da ga prikazuje u vmr9 renderingu...

Poslednja izmena:
imam taj kabl samo je extra kratak, razdaljina od tv-a do kompa mi je 4m, i koliko kapiram moracu da kupim duzi kabl...
pa cu onda probati da vidim dalje sta i kako

Nazad
Vrh Dno