Šta je novo?

pitanje

• Začetnik teme Začetnik teme WoL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

WoL

Čuven
Učlanjen(a)
04.06.2002
Poena
619
Moj komsija ima neki G Force 5200 tv out, i ima problem sa velikom, debelom providno belom linijom koja se seta po ekranu. Inace povezao je S-S kablom....i ima najnovije drajvere, tako je bar rekao.
Da li je moguce da je to zbog razdaljine od oko 7,8 metara, pa je "ometan "prenos...ili tako nesto?

Kod mene je kabal od 10m,Asus 5200TD i sve shiba normalno.
Poz

10m moze da se dobaci samo koaksijalnim kablom.
Ako Pavletov drugar ima obican, tanki, onda ne cudi sto ima smetnje na slici.

Menjaj kabl, menjaj drajvere i menjaj putanju kablovima da mu nisu na smetnji podzemne vode (salim se) ali stvarno probaj da promenis mozda ima nesto sto kablu smeta i dobijas losu sliku.

Jel probao da izvuče antenu iz TVa dok koristi video ulaz, odnosno dok gleda film ili šta već ?

Zašto bi imao problema zbog antene kada televizori (obično) imaju poseban A/V "kanal"?

Da li je moguće da si trošio tastaturu na mene. Pa je l to toliko teško da se proba... Zna antena da pravi smetnje, veruj mi, možda ne ove opisane, ali ništa ne košta da se proba.

Pa dobro, nije teško da se proba, ali mi nikako nije logično... mislim, znam da može da smeta antena ako imaš nakačenu i TV kartu, ali kad imaš signal u A/V ulazu, antenski se "ignoriše"...

I šta si hteo da kažeš sa "Da li je moguće da si trošio tastaturu na mene?" :trust:

Vec vidjeno

Uticaj eksterne antene na prikaz slike sa
VGA karte je siguran, ja sam imao isti problem i resen je cim sam izvukao eksternu antenu. To neznaci da je i u ovom slucaju problem ali je vrlo verovatno, a najverovatnije zavisi od televizora do televizora odnosno neodvajaju se signali dovoljno. :wave:

Resena stvar, problem je zaista bio samo u anteni.
Inace decko ima onaj Sony WEGA model od 72 cm i totalno nam je nejasno kako na tako vrhunskom televizoru antena moze da pravi problem.
Ipak, kada smo izvadili kablovski signal, slika sa racunara je sad izvanredna!!!!
Hvala svima, narocito Banetu.

Nazad
Vrh Dno