Šta je novo?

Pitanje :)

treox

Slavan
Učlanjen(a)
26.01.2009
Poena
301
Dakle... posedujem Linksys WAG54GS
20090718014850siammastershop_wag54g.jpg

ADSL ruter,
uskoro prelazim na kablovski internet, postoji li neka mogucnost da i dalje koristim njega ali na kablovskom internetu? npr utp iz modema (kablovskog u njega)(jer imam wireless karticu u desktopu a i laptop takodje koristim) itd??? :)
hvala poz!

Poslednja izmena:
To sto hoces ne moze. Ja imam isti taj, i pre nekoliko meseci sam presao sa ADSL na lokalnog provajdera koji je spustio UTP do mene.
Imas dva izbora, prvi je da prodas taj ruter i kupis obican wireless ruter tj onaj sa UTP ulazom, na koji kacis kablovski modem.
Druga varijanta je da kupis drugi ruter koji nema wireless, a ovaj prvi da zadrzis ali da ga prebacis u switch mode odnosno da se ponasa kao switch + wireless ap. Ja sam uradio tako zbog vec postojecih kablova, bilo mi je zgodno.

Ne pitaj me kako sam podesio sve jer se bas i ne secam kako sam resio na kraju, ali znam da je bilo problema prilikom podesavanja :D

znaci jednostavnije da prodam ovo .. koji li onda da kupim :S

Ako kablovski operater dozvoljava više računala preko jednog modema onda može i ova kombinacija da se ADSL ruter jednostavno prebaci u switch + wireless AP mod

Nazad
Vrh Dno